Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166320 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #370 : 27.Dec.2016, 04:22:31 p.m. »
Senzorii avertizeaza acustic si vizual in stil "clasic" as spune: bipait din ce in ce mai isteric pe masura ce te aproprii de obstacol pana cand devine un tiuit continuu, liniute pe display direct proportionale cu distanta.  Sa vezi concert cand parchezi in iarba inalta  :-))

LE: si deoarece e la moda: vezi in manualul de utilizare la capitolul "OPERATING YOUR VEHICLE" sectiunea "Parking Sensors (if equipped)" urmat de sectiunea "Rearview Camera
(if equipped)" ai totul explicat inclusiv poze. De la 3-81 la 3-91
« Ultima Modificare: 27.Dec.2016, 04:43:44 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline jupanul1

« Răspuns #371 : 27.Dec.2016, 04:42:21 p.m. »
... vezi in manualul de utilizare la capitolul ... ai totul explicat inclusiv poze.

Asta am voit să spun și eu, dar am zis că după aia o să-mi sară lumea-n cap.

Ca fapt divers, oare s-o putea da mai tare difuzorul de la senzorii spate? Mie mi se pare că-i cam tăcut, mai ales dacă-i muzica o țâră mai tare. Bine că am cameră, ajută mult...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #372 : 27.Dec.2016, 06:07:08 p.m. »
S-a mai adus în discuție, nu se poate.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline enicky

« Răspuns #373 : 27.Dec.2016, 06:38:05 p.m. »
LE: si deoarece e la moda: vezi in manualul de utilizare la capitolul "OPERATING YOUR VEHICLE" sectiunea "Parking Sensors (if equipped)" urmat de sectiunea "Rearview Camera
(if equipped)" ai totul explicat inclusiv poze. De la 3-81 la 3-91
             Manualul primit de noi este scris in limba romana(asa e al meu) si s-ar putea sa fie probleme cu ....intelegerea explicatiilor. :-))
              Aaa, si sa-mi sara numai mie ? :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: jupanul1

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #374 : 27.Dec.2016, 06:45:51 p.m. »
Cum zicea și jupânul, cel mai la îndemână e manualul în format pdf, direct pe calculator, telefon, tabletă, în limba engleză. Cel fizic, e în română. Dar e mult mai ușor în engleză pentru că majoritatea cuvintelor tehnice nu au sens în română și le găsești greu.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Danciu Paul

« Răspuns #375 : 27.Dec.2016, 07:08:13 p.m. »
Nimeni nu a pus dupa achizitie senzorii?Ma refer la cei cu variante cool si passion.Am sa studiez si manualul.Dar vorbind direct cu o pers care a facut aceasta modificare este mai bine.Multumesc
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline enicky

« Răspuns #376 : 27.Dec.2016, 07:54:56 p.m. »
Salut!Detin o vitara echipare passion,dorsec sa stiu de la posesorii de vitare spirit sau luxus cum anmne au sistemul de senzori originali....Multumesc!
                      Ok ! Eu nu am unul din modelele mentionate de tine, de aceea nu ti-am raspuns ! Dar eu mi-am pus senzorii in service la Radacini, intru-cat i-am considerat necesari(pana sa ridic masina). Din discutiile purtate am inteles ca i-a montat o firma agreata de ei si specializata in asa ceva. Evident ca nu au existat gauri in bara, le-au facut ei. Deasupra retrovizoarei mi-au montat ecranul care afiseaza distanta pana la obstacolul detectat si zona st/dr unde se afla acesta. Totodata emite si un zgomot al carui ritm creste odata cu apropierea de obstacolul respectiv, pana la nivel continuu la dist. de 0,3m. N-am camera pe spate, senzorii sunt suficienti. N-am considerat util(nici sotia) sa montez si senzori pe fata.(vezi "vitara-my dream")
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Relisis

« Răspuns #377 : 27.Dec.2016, 08:07:25 p.m. »
Stie cineva, senzori sunt vizibili pe ecranul passion/spirit/luxux?
  • Suzuki Vitara 1.6 benzina allgrip passion

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #378 : 27.Dec.2016, 08:10:10 p.m. »
Enicky, deci ţi-au montat senzori after-market. Sau, cel puţin, montajul e de tip after-market.

Eu mă întreb dacă senzorii din catalogul de accesorii se montează ca la versiunile care vin deja echipate din fabrică, adică dacă indicaţiile lor sunt în bord sau tot pe un ecran suplimentar. În plus, pentru un montaj OE, ar trebui adăugate şi bipăitori faţă/ spate (după caz).

Bănuiala mea e că montajul se face tip after-market. Nu de alta, dar şi mie la DAB - când oscilam între Passion şi Spirit - mi s-a oferit montajul unor senzori after-market pe Passion şi nu adăugarea senzorilor OE (pe S-Cross, dar nu cred să difere la Vitara).
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline enicky

« Răspuns #379 : 27.Dec.2016, 08:20:22 p.m. »
Enicky, deci ţi-au montat senzori after-market. Sau, cel puţin, montajul e de tip after-market.
              Posibil. Probabil ca cei de fabrica si costa mai mult si vin mai greu. Pe site-ul lor n-am vazut senzori. Posibil ca cel de fabrica sa fie numai cu sonor fara afisare distanta, mai ales ca sunt dublati de camera.

Ai avut dreptate, s-a si gasit unul sa-mi faca observatie =)) =)) =)). Daca omul se simte bine :baston:, nu pot sa-i fur placerea ! :-))
« Ultima Modificare: 27.Dec.2016, 08:38:33 p.m. de enicky »