Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166315 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #360 : 05.Sep.2016, 08:06:01 p.m. »
Da, pretul este cam piperat, AICI is preturile mai mici dar nu au acest model.
             Despre unghi de atac parerea mea e ca discutam in situatie de offroad(evident ca este o caracteristica permanenta), dar, cum noi mergem zilnic prin ...oras, eu cred ca folosind ambele modele, imi scade garda la sol si voi lovi in prima bordura cand parchez in spic. De aceea am facut mentiunea ca prima data as "ridica-o" 3-5cm si apoi m-as gandi la bulbar. Fara bulbar am mari sanse sa nu lovesc. Acelasi lucru e valabil si pt. pragurile laterale.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #361 : 06.Sep.2016, 10:48:51 p.m. »
Bara fata, aia de plastic, mai are o calitate: isi revine dupa lovituri usoare, nu ramane infundata ci cel mult zgariata. Daca loviturile sunt mai puternice, fie un bullbar infundat sau un plastic rupt..tot urat arata.

Mie imi plac tevile alea indoite si rotunjite in fata sau treptele de la praguri, din pacate nu cred ca sunt potrivite pentru Vitara, poate doar daca vrei sa arati ca e o masina de offroad cand de fapt e si mai putin decat in realitate.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline boga81

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: Florin25

Offline Cosmin09

« Răspuns #363 : 08.Sep.2016, 06:04:18 p.m. »
Dar oare nu se zgarie capota de la prinderile acelea metalice, in in forma de "S", ale deflectorului sau de la suruburi in caz de vibratii?
« Ultima Modificare: 08.Sep.2016, 06:05:55 p.m. de Cosmin09 »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline enicky

« Răspuns #364 : 08.Sep.2016, 09:06:11 p.m. »
      Depinde cum e prinderea, asa mai bine pui un colant.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Adita_68

« Răspuns #365 : 06.Oct.2016, 09:42:45 a.m. »
Salut,

Eu ma gandesc sa comand asta:
https://www.autolux.ro/caracasa-cheie-briceag-2-butoane-transformare-suzuki-swift-cod-crcs879-ccb83175/

ar mai fi si un alt model, dar mie nu imi place:
http://www.pieseauto.ro/chei-briceag/suzuki/swift/carcasa-cheie-transformare-2-butoane-suzuki-swift-830169706.html

Eu am comandat carcasele de pe un site de afara, se potrivesc perfect butoanele, doar ca distanta de la capatul cheii la cip este mai mare decat la cheia originala, si nu se realizeaza comunicarea cu calc masinii.
« Ultima Modificare: 06.Oct.2016, 10:27:52 a.m. de shpeedy »
  • Vitara si Swift
Suzuki Vitara Passion 1,6, MT, turqoise cu caciula neagra;
Suzuki Swift 2016, gri

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #366 : 06.Oct.2016, 09:57:19 a.m. »
Tocmai asta ne povestea @yeti aici. :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Adita_68

« Răspuns #367 : 06.Oct.2016, 10:07:54 a.m. »
Tocmai asta ne povestea @yeti aici. :(

Daca scria mai devreme...... Asa, am dat banii si pe copiat cheia :(
  • Vitara si Swift
Suzuki Vitara Passion 1,6, MT, turqoise cu caciula neagra;
Suzuki Swift 2016, gri

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #368 : 06.Oct.2016, 10:45:21 a.m. »
Daca amandoi citeam cu atentie ce a scris @tyamathis, inca de acum un an (Octombrie 2015):
Citat
distanta de la capatul cheii la cip este mai mare decat la cheia originala, si nu se realizeaza comunicarea cu calc masinii.
.
Plus ca am gasit si pe Aliexpress comentarii, atat la lungimea lamei cat si la chip, postate inainte de a da eu comanda. Puteam sa le vad si p'alea, dar m-a luat valul si ... :(
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Danciu Paul

« Răspuns #369 : 27.Dec.2016, 04:13:32 p.m. »
Salut!Detin o vitara echipare passion,dorsec sa stiu de la posesorii de vitare spirit sau luxus cum anmne au sistemul de senzori originali(daca au si afisare distantei + acustic),ma interseaza sa montez doar pe fata senzorii si pe spate sa ma folosesc de camera(o consider suficienta).Cine mai are passion si a facut acesta investitie ma poate indruma unde si cum a facut (am observat ca atat pe fata cat si pe spate nu au gauri in bara) banuiesc ca instalatia electrica sigur este existenta....Astept sfaturi de la dvs.Multumesc!
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4