0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Stiu ca sunt ieftini dar...., sunt interesat numai de senzorii originali Suzuki.
Cred ca un set de senzori fata/spate plus manopera de instalare se apropie de 500 euro. Singura chestie care ar face de preferat senzorii Suzuki in fata celor din piata ar fi integrarea cu sistemele masinii: afisaj pe display-ul din bord (in loc sa mai pui alte ecrane/beculete) si activarea automata a senzorilor fata in functie treapta de viteza. Sunt chestiunile mentionate in manual pentru masinile echipate din fabrica cu senzori. Dar ma tem ca mentiunea din catalog "doar cu avertizare acustica" face ca facilitatile mentionate mai sus sa nu fie disponibile. Din punctul meu de vedere, o camera pentru mers inapoi este mai practica decat senzorii, iar in fata ma descurc fara sprijin tehnic. Sigur, pentru un sofer cu mai putina experienta (sau mai putin talent) senzorii pot fi de mare ajutor. Sent from my iPhone using Tapatalk
Dar nu are "Sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi" ?!