Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166338 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline kellogs

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #310 : 07.Aug.2016, 02:04:56 p.m. »
Cred ca as fi vrut sa fie vorba de senzorii de presiune din roti :D
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline enicky

« Răspuns #311 : 07.Aug.2016, 03:59:10 p.m. »
Stiu ca sunt ieftini dar...., sunt interesat numai de senzorii originali Suzuki.
             Atentie , ca si senzorii universali sunt si mai scumpi si ieftini ! Deci ai de ales. Iar  senzorii originali Suzuki sunt tot chinezarii in care firma are incredere, ca doar n-o fabrica suzuki si senzori si tablete si geamuri...! La cealalta masina senzorii universali au functionat 6 ani si am vandut masina cu ei functionali. Iar cu jumatate din banii pe " senzorii originali Suzuki" se poate cumpara si camera si monitor. Iar pe Vitara am senzori pusi la Radacini de o firma colaboratoare dar nu originali care merg ok, cu un mic diplay deasupra oglinzii care imi arata distanta si zona st/dr.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #312 : 07.Aug.2016, 04:12:43 p.m. »
Se pare ca cei de la Suzuki s-au inspirat de la fabricantii auto francezi : preturi ceva mai rezonabile la masini si preturi foarte mari la optionale  =))
Sa speram ca nu au aceeasi politica si la piesele deschimb ptr Vitara !  :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline dan_wolf

« Răspuns #313 : 07.Aug.2016, 10:22:28 p.m. »
Cred ca un set de senzori fata/spate plus manopera de instalare se apropie de 500 euro.
Singura chestie care ar face de preferat senzorii Suzuki in fata celor din piata ar fi integrarea cu sistemele masinii: afisaj pe display-ul din bord (in loc sa mai pui alte ecrane/beculete) si activarea automata a senzorilor fata in functie treapta de viteza. Sunt chestiunile mentionate in manual pentru masinile echipate din fabrica cu senzori.
Dar ma tem ca mentiunea din catalog "doar cu avertizare acustica" face ca facilitatile mentionate mai sus sa nu fie disponibile.
Din punctul meu de vedere, o camera pentru mers inapoi este mai practica decat senzorii, iar in fata ma descurc fara sprijin tehnic. Sigur, pentru un sofer cu mai putina experienta (sau mai putin talent) senzorii pot fi de mare ajutor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stiam pretul senzorilor OEM cand am pus intrebarea.
Manopera nu intra in calcul, montajul il fac eu. Nu sunt fanul garantiilor de nici un fel la nici un produs.
Intrebarea era una simpla, adresata celor care au montat ulterior pe masini senzorii de parcare OEM. Nu am intrebat de variante ieftine pentru X accesoriu.
Pe bara fata (la modelul fara senzori) sunt patru marcaje, doua rotunde si doua profilate. Senzorii OEM fata sunt de forme diferite doi cate doi... etc

Eu sunt nou pe forumul asta, daca exista o arie tehnica a forumului pentru Vitara '15-'16 unde sa discutat despre subiectul asta va rog sa-mi spuneti. Eu am cautat dar nu am gasit.

Legat de experienta si talentul de sofer nu vreau sa intru intr-o polemica ieftina. Daca intrebam de ceasul OEM de bord probabil aflam ca-l monteaza cei ce nu pot interpreta ceasul digital (cifre impartite la cifre).
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #314 : 07.Aug.2016, 11:23:25 p.m. »
    Un topic despre senzori de parcare nu am cunostinta sa fie. Nu stiu ce suzuki ai tu, n-ai mentionat la semnatura (si nici la recensamnt nu esti), dar presupunand ca ai cool(singurul model fara senzori si camera), daca te uitai in tabel vedeai ca aceasta varianta e destul de rara si majoritatea nu cred ca si-au pus. Despre mine si senzorii mei am spus mai sus.
    Si despre ceas ai dreptate, d-aia mi-am pus si eu d-asta cu limbi, ca n-am suferit matematica din gen. pana in fac. si cand vad 13 de-mpartit la 15..... ma umplu nervi, nu pt. ca i-ar sta bine intre aeratoare sau ca aduce un plus plansei de bord destul de minimalista.
    Deci subiectul senzori parcare n-a prezentat interes se pare si deci n-a fost comentat(ca n-avea de cine), si nici nu cred ca prezinta interes avand in vedere ca ii montezi si practic "uiti" de ei, asa ca, ce sa comentezi?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #315 : 08.Aug.2016, 12:12:44 a.m. »
Diferenta dintre un Cool si urmatorul nivel de echipare este de 1450Euro. Parerea mea e ca sunt destul de putine (spre zero) persoanele ce nu sunt dispuse sa plateasca aceasta diferenta, dar sa plateasca 4-500Euro doar pe senzorii de parcare OEM. Deci nu cred ca o sa gasesti pe cineva care sa fi facut acest demers...

In rest, cu toata caldura de afara, o sa va rog sa va mentineti la subiectul topicului fara comentarii pe margine, aluzii samd.

Aaa, si cu semnele de punctuatie (virgule, cratime etc) pe cat posibil la locul lor pentru a face continutul clar si usor de urmarit.

Multumesc!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ASZ

« Răspuns #316 : 08.Aug.2016, 08:12:31 a.m. »
Atentie, ca nici Passion nu are senzori de parcare ... deci diferenta de la Cool la Spirit trebuie luata in calcul. (~3500 EUR)

Apropo de cine ar putea fi interesati de acesti senzori, grupa de proprietari interesati e mai mare pt. ca ea cuprinde atat pe cei cu varianta Cool cat si cei cu Passion.
« Ultima Modificare: 08.Aug.2016, 08:14:04 a.m. de ASZ »

Offline shpeedy

« Răspuns #317 : 08.Aug.2016, 08:14:39 a.m. »
Dar nu are "Sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi" ?!

Offline ASZ

« Răspuns #318 : 08.Aug.2016, 08:16:35 a.m. »
Dar nu are "Sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers înapoi" ?!
Ba da, insa fara senzori de parcare. Spirit si Luxus au ambele sisteme ... atat camera cat si senzori de parcare.

Offline shpeedy

« Răspuns #319 : 08.Aug.2016, 08:18:11 a.m. »
Ma gandesc ca totusi o camera suplineste (cu brio) lipsa senzorilor de parcare spate...  :-?