Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166325 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #250 : 08.Apr.2016, 08:07:42 p.m. »
    Aia e curat gainarie, ai dreptate, ca te ia la intrare cu 62-68 sa zicem. Iar detectorul e f.bun, eu ultima data am scapat de 2 mcv-uri in miscare ambele mergeau in spatele a cate unui microbuz (ca sa nu le vezi, probabil) dar  aparatul facea din ce in ce mai dese bip-urile si din instinct automat reduci.
 Pe Pitesti pun mereu radarul dupa o curba la dreapta si il simte inainte sa intru in ea, reduc si apoi apare si masina politiei.
 Radarele sunt la fel de detectabile ca si inainte (cel putin de aparatul meu) diferenta e ca acum le tin in stand by si cand te vad ca vi tare le pun pe on.. si daca n-ai "acoperire" l-ai furat. Asa ca cine il are sa-l foloseasca cu incredere !
   Oricum, eu cand plec la drum am doua accesorii de care nu ma despart : detectorul si waze-ul. Asta fiindca tot suntem la "Accesorii....." :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rdc

« Răspuns #251 : 08.Apr.2016, 08:49:57 p.m. »
pai si nu-i mai ieftin/lejer sa mergeti cat de cat legal? :P
cu detector cu tot m-au oprit acum ceva ani la iesirea din sighisoara, fix inainte de indicator :)
cand m-a intrebat garcea daca am obiectiuni si am zis sa scrie "mi se pare ca domnul agent XXX miroase puternic a alcool" am mai luat o amenda pentru nepurtarea centurii de siguranta pe care o purtam

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #252 : 08.Apr.2016, 09:17:09 p.m. »
Haideti sa ne intoarcem la accesoriile Vitarei.... ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Lerua07

« Răspuns #253 : 09.Apr.2016, 03:36:57 a.m. »
Ok, revenim la accesorii : foarte utila (mai ales pe drumurile nationale) este statia radio !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Laurentiu

« Răspuns #254 : 09.Apr.2016, 10:16:59 a.m. »
Cum impiedica paravanturile vizibilitatea ?
O parere personala: daca paravintul nu depaseste limita de jos a parasolarului rabatat la maxim si orientat paralel cu portiera, nu cred sa se poata lega de el.

...utila (mai ales pe drumurile nationale) este statia radio !
Este FOARTE utila. Afli mereu, in afara de radare si controale auto, ce este in fata ta (accidente, inzapeziri, inundatii, drumuri blocate etc).
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

« Răspuns #255 : 11.Apr.2016, 03:23:06 p.m. »
    VOLAN imbracat in PIELE - am primit un mail de la autolux cu o oferta interesanta de imbracaminte de volan si din piele ecologica si din piele naturala. Partea interesanta este ca odata cu imbracamintea respectiva primesti si ata si ac sa o cosi singur. Trebuie masurat volanul inainte de a comada : https://www.autolux.ro/husa-volan-piele-naturala-cu-ac-si-ata-plina-premium-neagra-37-39-cm-motorar/.
« Ultima Modificare: 11.Apr.2016, 03:33:57 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #256 : 11.Apr.2016, 09:27:47 p.m. »
Apropo de carlig de remorcare, eu neavand nici cea mai mica idee cum se monteaza si cat de greu ar fi acest lucru, intreb daca o pot face eu (dar ma cam indoiesc) sau daca trebuie la service, e de acord dealerul cu un carlig care nu-i in lista lor de accesorii? La ei e aproape 360 euro iar pe internet gasesti ceva pe la 750 lei cu kit universal de 7 pini
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline aleksanders

« Răspuns #257 : 11.Apr.2016, 09:43:21 p.m. »
ei sunt in primul rand service si pot monta orice le ceri in asa fel incat sa nu iti afecteze garantia - nu cred ca este ceva foarte dificil, dar pe partea electrica trebuie sa ai ceva cunostinte.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Lerua07

« Răspuns #258 : 12.Apr.2016, 12:04:52 a.m. »
Ptr 150 maxim 200 lei nu merita sa te chinuiesti sa-l montezi singur  :D
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #259 : 12.Apr.2016, 12:05:02 a.m. »
    VOLAN imbracat in PIELE - am primit un mail de la autolux cu o oferta interesanta de imbracaminte de volan si din piele ecologica si din piele naturala. ...Trebuie masurat volanul inainte de a comada : https://www.autolux.ro
Acea oferta este potrivita pentru volane simple gen covrig plus 2-3 spite subtiri (cum era la Dacia 1300). Anumite (multe) modele de masini au volane cu forme care nu pot fi acoperite cu o "curea" de latime constanta. In cazul Suzuki, ar putea aparea o problema (estetica) la partea de jos a volanului.

Sent from my SM-T705 using Tapatalk
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka