Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166314 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #230 : 04.Apr.2016, 10:40:19 p.m. »
Profi! :good:
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline aleksanders

« Răspuns #231 : 04.Apr.2016, 11:58:34 p.m. »
 Arată bine. De unde si la ce bani. Si inca ceva - stiu ca au o clema metalica, cand inchizi geamul, o agata sau freaca de ceva? Eu la un logan am cam zgariat geamul.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #232 : 05.Apr.2016, 12:36:08 a.m. »
.... stiu ca au o clema metalica, cand inchizi geamul, o agata sau freaca de ceva?
             Intr-adevar au pt. fiecare usa cate 2 cleme de fixare, care au o forma de trapez isoscel fara baza mare, cleme care se "infig" pe langa paravant in locasul de intrare al geamului in usa. De altfel pe site-ul lor exista si explicatie scrisa si un videoclip cu montajul lor. Le-am comandat la o firma din cluj, ca prin Bucuresti n-am gasit, dar nici la ei nu sunt afisate, dar intrebandu-i (pe chat) au raspuns ca au. Si eu am avut teama de frecare, mai ales ca am folii pe toate geamurile, dar din fericire NU freaca absolut deloc. La montaj, care dureaza 15-30min, trebuie avut grija ca, acele cleme au un "carlig" de agatare in cheder, care trebuie pus pe partea opusa a paravantului. Dar vezi cu atentie in videoclip : http://www.paravant.ro/. Pret : 135/165, fata/fata+spate(plus transport).  Pozele nu sunt prea elocvente, in realitate, cand o vezi cu paravanturi iti dai seama ca inainte de a le monta, masina parca era "neterminata". :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Augustin Beldeanu

« Răspuns #233 : 05.Apr.2016, 12:03:11 p.m. »
Noile protectii de praguri nichelate de pe aliexpress. Au adeziv pe spate marca 3M. Sunt foarte ok. Chiar merita banii decat stickere....
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline AT

« Răspuns #234 : 05.Apr.2016, 12:40:27 p.m. »
Arata foarte bine. Si daca sunt metalice inseamna si un plus la rigidizarea pragului in acea zona.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline enicky

« Răspuns #235 : 05.Apr.2016, 07:20:29 p.m. »
  @Augustin eu atat am putut ! Asa am avut si eu la Ford, tot din inox, dar cea de la sofer mi s-a deslipit dupa vreun an si s-a indoit naspa. Iar de intarit pragul nici vorba, eu le stiu p-astea si am vrut altfel ! Ceva de acest gen vreau sa pun la portbagaj, unde mi se par a fii riscuri mai mari. Oricum ei mi le-au garantat 5 ani ! sa vedem!  Sa le stapanesti sanatos! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #236 : 07.Apr.2016, 04:10:33 p.m. »
      Dupa patru zile de mers prin oras cu paravanturile montate, ca prima impresie, pot sa zic ca merita toti banii : pot merge cu ambele geamuri deschise si nu mai e current, nu-ti mai fluiera vantul pe la ureche, deci chiar sunt benefice. Bine, depinde si de viteza de rulare. Ultima data cand am avut paravanturi a fost pe Dacie si cam uitasem cum sunt. :)

Offline Lerua07

« Răspuns #237 : 07.Apr.2016, 04:42:23 p.m. »
Plus avantajul ca poti tine geamul descis (nu prea mult totusi) si cand ploua afara, fara ca sa mai intre picaturile de ploaie in interior !!!  :happy:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline wolfin

« Răspuns #238 : 07.Apr.2016, 05:00:25 p.m. »
este si un mic dezavantaj

la viteze mari sunt galagioase + geamul nu mai inchide total pe cheder + cu timpul ... dupa spalare cu jet o sa intre apa (de obicei in dreptul oglinzii) -geamul nu mai calca pe exterior pe cheder ci pe plastic.
cand o se vrei sa le dai jos din x motive chederul o sa aiba forma paravantului.

sper sa aiba protectie UV sa nu se decoloreze/matuiasca

LE am vazut ca sut heko (poloneze) sunt ok si cu filtru uv.
sa vezi chinuiala sa scoti clemele metalice asta daca nu vrei sa scoti chederul si apoi sa le recuperezi ceea ce nu recomand ca este prins/lipit (ar trebui) cu un mastic

« Ultima Modificare: 07.Apr.2016, 05:08:56 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Lerua07

« Răspuns #239 : 07.Apr.2016, 05:45:12 p.m. »
La mine geamurile se inchid foarte bine. Nu intra apa la spalarea cu jet si nici nu se simte curent de aer intre geam si cheder la viteza mai mare. Nu am sesizat cresterea zgomotului la viteze mari dupa montarea paravanturilor.
Poate zgomotul creste la alte modele de paravanturi mai... "evazate" !  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !