Autor Subiect: Accesorii noua Vitara  (Citit de 166271 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline magicoolje

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #140 : 18.Feb.2016, 01:44:22 p.m. »
Eu mi-am cumparat de kaufland o ladita pliabila la 15 ron. E foarte utila pentru sacosi.
Ceva de genul:

https://www.google.ro/search?q=ladita+kaufland&prmd=imnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiTgpTZnYHLAhXG2ywKHSx4CX0Q_AUIBygB&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=ladita+pliabila+kaufland&imgrc=3_6CPK4NMcTDCM%3A

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline AT

« Răspuns #141 : 18.Feb.2016, 02:08:19 p.m. »
Si ca sa nu alunece ladita in portbagaj,  lipeste pe spatele ei o banda cu arici
care va fixa ferm ladita de mocheta portbagajului. Banda cu arici se gaseste la
mercerie.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline magicoolje

« Răspuns #142 : 18.Feb.2016, 02:17:50 p.m. »
Buna idee

Offline enicky

« Răspuns #143 : 18.Feb.2016, 02:29:55 p.m. »
  Problema e ca masina n-are decat 2 ochiuri de prindere stanga-dreapta si doar pt. sus, jos ar trebui sa bagam plasa sub platforma superioara(cea dura) si sub greutatea bagajelor poate n-ar iesi de sub ea. Si eu mai folosesc niste cordeline prin masina si o mai bag pe manerele sacoselor ca sa nu se rastoarne la viraje. Si poate chiar si intre cele 2 ochiuri e buna cordelina (cat-de -cat). Imi pare rau ca n-am fost de ajutor.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline AT

« Răspuns #144 : 18.Feb.2016, 03:51:44 p.m. »
Va mai dau o idee pentru prinderea plasei de portbagaj:
-in partea de sus va fi fixata de cele doua ochiuri de prinderile stanga-dreapta pe care le avem in portbagaj;
-in partea de jos, plasa va fi "fixata" de mocheta portbagajului (pe toata lungimea ei)  prin  "banda cu arici". 

Ca sa obtinem aceasta functie, singura "adaptare" care va trebui sa o facem, consta in montarea unei benzi cu arici
pe toata latura de jos a plasei.  Banda de arici va trebui probabil capsata de sfoara plasei, cu un capsator, de preferat
cu capse mai groase sau pur si simplu cusuta de plasa, intrucat adezivul benzii cu arici nu va adera corespunzator pe
suprafata rotunda a sforii din care este confectionata plasa de portbagaj. Cu aceasta adaptare, plasa de portbagaj
nu numai ca va fi demontabila dar prin banda cu arici atasata, va putea fi pozitionata pe mocheta portbagajului oriunde
ne va fi necesar (spre mijlocul portbagajului sau la maxim spre usa haionului) functie de cate sacose / bagaje vom avea
de asigurat in portbagaj.   

Sau mai am o idee:  pe plansa de jos fixam la extremitati doua inele cu surub, de care vom ancora partea de jos a plasei.
(inele de genul celor din poza: http://www.totalrace.ro/inele%20ridicare%20accesorii%20tr10d.html)
Dar la aceasta solutie nu vom avea posibilitatea pozitionarii partii de jos a plasei functie de bagaje, ca la solutia cu arici.

« Ultima Modificare: 18.Feb.2016, 04:10:01 p.m. de AT »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: ariciul

Offline Lerua07

« Răspuns #145 : 19.Feb.2016, 07:48:00 p.m. »
Motivul ptr care nu i-am pus pana acum un bullbar (recunosc ca si... mi se pare exagerat sa dau 4-5 sute de euro pe o bucata de teava din inox !) este ca ce exista pe piata duce la perderea de cca 5-6 cm din garda la sol . Ma mir ca nu s-a gasit nimeni sa proiecteze un bullbar care sa se monteze prin plasticul   de la bara din fata, ca sa nu mai "fure" din garda la sol. :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline enicky

« Răspuns #146 : 19.Feb.2016, 08:55:29 p.m. »
Motivul ptr care...  nu s-a gasit nimeni sa proiecteze un bullbar care sa se monteze prin plasticul   de la bara din fata, ca sa nu mai "fure" din garda la sol. :-?
            Daca n-ar fii acest motiv, maine mi-as pune. Dar apare el, nu se poate !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #147 : 20.Feb.2016, 12:23:28 a.m. »
Ma intrb daca cei care confectioneaza balustrade din inox ar putea face un asemenea bullbar. Ce parere aveti ? :-/
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline magicoolje

« Răspuns #148 : 20.Feb.2016, 08:19:32 a.m. »
http://www.bullbar-praguri.ro/suzuki/suzuki-vitara-2015

Personal nu as incarca masina cu asa ceva.. E o masina destul de mica si ar arata ca un kitsch cu un bullbar. La masinile gen

https://www.google.ro/search?q=gmc+with+bull+bar&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjbkumQ2oXLAhUCvxQKHV4_DZ0Q_AUIBygB&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=escalade+with+bull+bar&imgrc=XHrR6_FaoDPd-M%3A

adica mai mari...cred ca ar fi ok. Vitara este un fel de VW Golf 7 mai mic si mai inalt. Dar bineinteles asta este doar parerea mea. Gusturile, sunt complet de acord ca nu se discuta.

« Ultima Modificare: 20.Feb.2016, 08:46:20 a.m. de magicoolje »

Offline enicky

« Răspuns #149 : 20.Feb.2016, 01:18:42 p.m. »
     mie imi place cum ii sta cu bulbarul, mai ales ca Vitara nu are o forma aerodinamica in fata, dimpotriva e "patratoasa" , nu e ca sx4 sau mokka. Si daca ii pui si un kit de inaltare , macar 10cm, e ok. Bine cred ca ar  arata si cu unul din plastic (carbon) negru.