Autor Subiect: Inchiderea usilor fata  (Citit de 4645 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ion.Chiriac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
  • Vitara 2015
    • Moldova
Inchiderea usilor fata
« : 07.Sep.2015, 03:05:52 p.m. »
Am si eu o problema cu inchiderea usilor din fata.
Bine mai tare ma deranjeaza usa din fata-pasager care rebuie putin sa o fortezi ca sa se inchida (nu prea placut  :( ).

Bine, astazi am avut programare la service, ei s-au uitat si au zis ca totul e bine...
Eu am luat cheile si m-am indreptat spre parcare ca sa vad daca au rezolvat problema, dar problema se reproduce...
I-am chemat ca sa le demonstrez ca problema persista. Pina la urma am descoperit ca totul lucreaza perfect daca este o alta usa deschisa, adica problema consta in aierul care nu are pe unde iesi afara.

Sa m-ai intilnit cineva cu problema data, cum ati solutionat?
  • new vitara

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Inchiderea usilor fata
« Răspuns #1 : 07.Sep.2015, 03:32:21 p.m. »
Pina la urma am descoperit ca totul lucreaza perfect daca este o alta usa deschisa, adica problema consta in aerul care nu are pe unde iesi afara.
Aşa păţeşti când construieşti maşini ermetice ...  Înseamnă că nu va intra în habitaclu apa de ploaie  sau cea de la turbojetul spălătoriei.
Lăsând gluma la o parte, dacă fenomenul se manifestă "congruent" indiferent de portieră, explicaţia stă în picioare - zic eu.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Ion.Chiriac

• Newbie
  • *
  • Vitara 2015
    • Moldova
« Răspuns #2 : 07.Sep.2015, 03:45:52 p.m. »
Normal ar fi ca aierul sa iasa prin orificiile (bronhiile) din spate, prin care iese de regula aierul absorbit de afara ...
  • new vitara

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 07.Sep.2015, 04:03:49 p.m. »
...aierul sa iasa prin orificiile (bronhiile) din spate...
Daca incerci sa dezactivezi (sa deschizi circuitul spre aerisire) recircularea AERului, nu se rezolva problema?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Ion.Chiriac

• Newbie
  • *
  • Vitara 2015
    • Moldova
« Răspuns #4 : 07.Sep.2015, 04:10:33 p.m. »
Incerc deseara si vin cu update ...
  • new vitara

Offline vladvvv

« Răspuns #5 : 07.Sep.2015, 04:53:33 p.m. »
Am si eu o problema cu inchiderea usilor din fata.
Bine mai tare ma deranjeaza usa din fata-pasager care rebuie putin sa o fortezi ca sa se inchida (nu prea placut  :( ).

Bine, astazi am avut programare la service, ei s-au uitat si au zis ca totul e bine...
Eu am luat cheile si m-am indreptat spre parcare ca sa vad daca au rezolvat problema, dar problema se reproduce...
I-am chemat ca sa le demonstrez ca problema persista. Pina la urma am descoperit ca totul lucreaza perfect daca este o alta usa deschisa, adica problema consta in aierul care nu are pe unde iesi afara.

Sa m-ai intilnit cineva cu problema data, cum ati solutionat?

Si eu am primit aceeasi explicatie de la dealer.
Intr-adevar este extrem de neplacut - mai ales ca situatia se manifesta cu preponderenta la usa fata dreapta.
Nu cred ca exista solutie - eu incerc sa inchid ultimul portiera, dupa ce pasagerii au urcat/coborat. O alta solutie e un geam intredeschis  :D
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip benzina (Horizon Orange&Black + rugged)

Offline Ion.Chiriac

• Newbie
  • *
  • Vitara 2015
    • Moldova
« Răspuns #6 : 07.Sep.2015, 04:57:12 p.m. »
Si eu am primit aceeasi explicatie de la dealer.
Intr-adevar este extrem de neplacut - mai ales ca situatia se manifesta cu preponderenta la usa fata dreapta.
Nu cred ca exista solutie - eu incerc sa inchid ultimul portiera, dupa ce pasagerii au urcat/coborat. O alta solutie e un geam intredeschis  :D

Da cam neplacut cind cumperi masina din salon dar usile se inchid ca la tractor :(
  • new vitara

Offline manesz

« Răspuns #7 : 07.Sep.2015, 06:34:17 p.m. »
atunci trebuie luata masina 4x4 peste 30000 de euro si la alea se inchid mai bine:)

Offline georgeek

« Răspuns #8 : 07.Sep.2015, 07:20:47 p.m. »
Mie imi pare o falsa problema.
Inainte de a ma hotari pt Vitara am facut test drive cu mai multe masini din aceeasi gama de pret. Si la Octavia, si la Golf VII (da, stiu, Golf nu are chiar acelasi pret) a trebuit sa inchid portiera de mai multe ori. Pot spune aici ca si batranul meu Logan avea aceeasi hiba in primele saptamani, acum 11 ani? Tot asa trebuia sa deschid putin geamul... (Asta asa ca sa-i gasesc asemanari cu celelalte...)
Deci, cine a cumparat masina noua in ultimii 5 ani si nu a inchis niciodata de 2 ori portiera, mana sus?
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #9 : 07.Sep.2015, 08:01:54 p.m. »
Eu, cu doua maini sus :pardon:
Dar le ridic si le cobor pentru ca la mine haionul face figuri
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka