Autor Subiect: MirrorLink  (Citit de 17007 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

Re: MirrorLink
« Răspuns #20 : 11.Feb.2017, 08:28:30 a.m. »
@bekxy mai multe detalii, daca se poate.
Versiune android, telefon, soft intermediar daca e cazul, eventualele modificari etc.
Multumim.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline AnCh

« Răspuns #21 : 15.Mai.2017, 09:40:01 a.m. »
Pentru a reinvia acest thread. :D

Aşa un MirrorLink merge?

Multumesc pentru link, Bekxy!

Ar fi bune mai multe detalii pentru a ne da seama ce trebuie sa facem pentru masina noastra. Vreau si eu sa pot accesa waze-ul pe tableta si sa nu mai stau cu telefonul in parbriz tot drumul insa se pare ca nu merge la mine.
  • Suzuki Vitara, Passion 1.6 benzina, Allgrip, BUC, Silky Silver

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #22 : 15.Mai.2017, 10:17:10 a.m. »
În schimb merge fără probleme google maps (care ia informații despre trafic din waze, mai puțin poliție, gropi, etc) și sygic, varianta pentru mobil. Totul prin LG Mirrorlink.
A mers și waze o perioadă dar nu mai vrea.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline AnCh

« Răspuns #23 : 15.Mai.2017, 02:33:56 p.m. »
Nu am incercat google maps iar sygic nu ma ajuta in romania datorita lipsei informatiilor din trafic. Pe langa asta, Sygic nu merge decat daca il platesc, desi as fi vrut varianta trial pentru a vedea cat de folositor imi este.
La LG Mirrorlink am renuntat in momentul in care imi afisa doar jumatatea superioara a telefonului si nu puteam sa accesez aplicatiile care se aflau in jumatatea inferioara a displayului.
Am uitat sa spun ca este vorba de un Samsung S6 care, in momentul cand detecteaza conexiunea, isi activeaza automat mirrorlink-ul si isi inchide ecranul pentru ca presupune ca folosesti infotainmentul si nu mai ai nevoie de telefon. Deci este posibil sa fie o problema de telefon si infotainment limitate ambele prin prostia de a duce lucrurile mai departe decat este nevoie.

Ca o nota, am instalat si aplicatia de la skoda si pare ca ar merge daca telefonul nu si-ar inchide ecranul (doar ca imi afiseaza doar ora de pe telefon si cat mai are de incarcat la baterie).

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 15.Mai.2017, 02:50:07 p.m. »
Ar fi bune mai multe detalii pentru a ne da seama ce trebuie sa facem pentru masina noastra.
Am mai spus-o și e ultima oara când repet. Secretul nu e în mașină, ci în telefon.
Ce am făcut eu pentru mașina mea...? I-am cumpărat telefonul ei. E nevoie de un telefon certificat mirrorlink cu Android KitKat. Abia pe urmă sunt importante detaliile.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline magicoolje

« Răspuns #25 : 15.Mai.2017, 03:03:47 p.m. »
Lol...ai dreptate...e mai ieftin sa iei un telefon din 1907 toamna decat sa schimbi masina. Lasand gluma ...softul si serviciul Suzuki de update( trebuie sa nimeresti serviceul corect ca sa aiba updateuri pt Infotaiment) e o rusine si un praf in ochi...ca sa umple golul din bord...
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline AnCh

« Răspuns #26 : 15.Mai.2017, 03:33:06 p.m. »
@bekxy: imi pare rau dar nu am vazut cand ai spus asta de aceea am intrebat, mai ales ca au fost si altii care au intrebat inaintea mea. Deci este cam cum am spus si eu mai devreme: Prostia de a duce/"imbunatati" mai mult ceva ce oricum merge bine duce cel mai des la imposibilitatea de a folosi acel lucru si frustrarea utilizatorului.

@magicoolje: cam asa pare sa fie. Unitatea poate, dar programarea si interesul producatorilor lasa de dorit. Eu am versiunea 850 la infotainment si nu stiu sa fi aparut una mai noua.
« Ultima Modificare: 15.Mai.2017, 04:00:29 p.m. de AnCh »

Offline Meltdown

« Răspuns #27 : 16.Mai.2017, 12:56:10 a.m. »
Că tot discutăm despre versiuni.

Am înțeles că suzuki baleno vine cu android auto instalat.
Versiune 1000 și ceva.

Deci ar trebui să facă upgrade și la noi la un moment dat.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline magicoolje

« Răspuns #28 : 16.Mai.2017, 08:36:01 a.m. »
Baleno are acelasi model de infotaiment?
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline AnCh

« Răspuns #29 : 16.Mai.2017, 02:12:31 p.m. »
In prezentarea asta (mintul 2:23) pare sa fie cel pe care il avem si noi pe Vitara: