Autor Subiect: Audio  (Citit de 60518 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aavii

Re: Audio
« Răspuns #190 : 18.Mai.2018, 06:35:56 p.m. »
Așteptăm păreri :)
Cred ca la gama asta de preț chiar nu conteaza din ce e făcut difuzorul.

ceea ce as vrea sa menționez este ca acum, după ce am upgradat sistemul audio, am ajuns sa pun pe spate difuzoarele din kitul original de update. După un timp, nu știu prin ce minune a ajuns praf și mizerie pe cursa difuzorului din dreapta astfel ca a început sa gajaie. Având înca difuzoarele originale, am înlocuit difuzorul de upgrade care gajaia cu cel original sfârșind prin a avea pe stânga difuzor de upgrade, pe dreapta difuzor original ( pe spate) și..... uimitor! nu e nici o diferenta între cum se aude.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Suzuki Vitara S grade

Offline bisti

« Răspuns #191 : 18.Mai.2018, 07:38:07 p.m. »
Praf si mizerie apar din cauza umezelii, de aceea am ales con de ppl. Mie imi gajaie stanga fata, de aceea am ales sa le schimb.

O sa le montez in weekend, daca am timp. Trebuie sa fiu atent la desfacerea fetei de usa ca sa nu rup bradutii de plastic.

Offline enicky

« Răspuns #192 : 19.Mai.2018, 01:30:39 a.m. »
....O sa le montez in weekend, daca am timp.
   Imi plac difuzoarele, iar JBL este o marca ! :good: Ai nevoie si de inele pt. montaj.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline boga81

« Răspuns #193 : 19.Mai.2018, 12:12:02 p.m. »
La mine se terminasera inelele, asa ca le-au montat direct, cu autofiletante...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline enicky

« Răspuns #194 : 19.Mai.2018, 10:58:15 p.m. »
  Erau bune, se izola de caroserie. Vad c-ai pus ceva insonorizant, asta e bine. Daca a pus si in spatele difuzorului e si mai bine. Sa le stapanesti sanatos ! Cum se aud?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline mivec

« Răspuns #195 : 20.Mai.2018, 09:06:18 a.m. »
Așteptăm păreri :)
Cred ca la gama asta de preț chiar nu conteaza din ce e făcut difuzorul.

ceea ce as vrea sa menționez este ca acum, după ce am upgradat sistemul audio, am ajuns sa pun pe spate difuzoarele din kitul original de update. După un timp, nu știu prin ce minune a ajuns praf și mizerie pe cursa difuzorului din dreapta astfel ca a început sa gajaie. Având înca difuzoarele originale, am înlocuit difuzorul de upgrade care gajaia cu cel original sfârșind prin a avea pe stânga difuzor de upgrade, pe dreapta difuzor original ( pe spate) și..... uimitor! nu e nici o diferenta între cum se aude.

Daca se aud la fel inseamna ca se cam adevereste ce ziceam, ca playerul e f important. Clarionul era scula f buna, costa vreo 3000 de lei cand a aparut. Eu va zic cu mana pe inima  ca un dvd cu Chick Corea live se auzea exceptional pe Sx4. Basi aproape de subwoofer, cu difuzoarele alea cu magnet mic. Abia astept sa imi vina masina sa aud.
Suzuki Vitara Luxus 1.6 AT 4WD
Mitsubishi Outlander 2.4 mivec cvt 2008
Mercedes-Benz V-Class V250 Exclusive 4matic 2017

Offline kiko77

« Răspuns #196 : 20.Mai.2018, 10:21:50 a.m. »
Pe mine ma deranjeaza calitatea receptiei radio fm in Bucuresti ca la drum lung folosesc Tidal.Pierde semnalul cum intorci pe alta strada cand mono cand stereo cand intrerupe.
  • Vitara 1.4 S Allgrip AT

Offline bisti

« Răspuns #197 : 20.Mai.2018, 10:24:49 a.m. »
Asa e si la Swift. Problema e in amplificatorul din antena, trebuie unul mai puternic. Din pacate, trebuie umblat pe sub plafon, pe unde vin firele si e destul de dificil.

Offline ManuP

« Răspuns #198 : 20.Mai.2018, 11:26:26 a.m. »
Asa e si la S-Cross... mama lor de japo-unguri
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline aavii

« Răspuns #199 : 20.Mai.2018, 11:38:01 a.m. »
Exista oameni care mai cer radio? Cu ceva vreme in urma era altfel... aveai emisiuni, aveai muzica, aveai dedicații! Acum ai doar publicitate și aceleași trei melodii care se tot repeta. De ce ai vrea radio in situația asta?
Exista din fericire apple music ( sau pandora după preferințe). și in curând youtube music care însemna altceva decât sa omori 300 mb de net cu un video la care nu te uiți doar ca sa asculți muzica.
In ce lume trăim ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Suzuki Vitara S grade