0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Difuzoarele stock sunt bune, au magnetul asa mic ptr ca este din neodim - un magnet usor si de inalta calitate folosit la sculele profesionale
Am incercat sa montez niste difuzoare de 16.5cm si nu se potrivesc la gauri, la mufe si dimesiuni. Mufele se pot adapta, iar pt gauri si dimensiuni probabil se rezolva cu inele adaptoare..O sa le comand pe cele originale, desi la pretul ala poti lua ceva mult mai bun.. dar trebuie adaptari si bricolari. O sa le montez eu, 150RON mi se pare jecmaneala. Nu pierzi mai mult de 10 min pe bucata montata.. Un profesionist sigur rezolva si mai repede.Se scot capacele din spatele levierului (maneta) de deschis usa si cel mic, patrat din mini-buzunarul/manerul de plastic al usii. Se desfac cele 2 suruburi expuse, se trage scurt si energic de fata usii incepand din laterale sau de jos (nu de sus), tweeterul are si el un clips. DUpa ce se elibereaza toate clipsurile se ridica usor in sus, se scot mufele s.a.m.d La montarea la loc incepe de sus in jos si ai grija la clipsarea in partea superioara (vezi cum ar trebui sa arate la usile celelalte).Difuzorul stock are 4 Ohmi si 25W :| A, si in interiorul usii e apa, ca pe exterior .. dubios ..
Probabil ca daca vei pune difuzore de inalta calitate ale unei firme consacrate se va auzi mult mai bine, totusi a spune despre difuzorele stock de pe Vitara ca sunt "gunoaie chinezesti" este putin cam exagerat. Nu stiu cum ai cautat tu pe net, dar eu am vazut ca au filiale cam in toata lumea (Canada, SUA , Germania, etc)