Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Imbunatatiri NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Audio
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
33
34
35
36
37
[
38
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: Audio (Citit de 60476 ori)
0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
VictorN
Hero Member
Mesaje postate: 602
Gen:
Re: Audio
«
Răspuns #370 :
06.Oct.2020, 04:47:26 p.m. »
Salut!
Ți-am citit jurnalul acum ceva vreme și mi-au plăcut îmbunătățirile.
Nu am găsit pe nicăieri suportul pentru tweetere, a mea fiind Passion. O sa întreb la Rădăcini.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
«
Ultima Modificare: 06.Oct.2020, 11:23:36 p.m. de toma
»
memorat
aavii
Sr. Member
Mesaje postate: 423
Gen:
Text personal da
Bucurresti
«
Răspuns #371 :
15.Oct.2020, 05:28:12 p.m. »
Nu exista un suport anume pentru tweetere! Si orice alt tweeter ti-ai lua in afara de cel original, pe langa ca are capac dedicat, o sa trebuiasca sa faci modificari in acel triunghi din usa pe care il cauti.
Sfatul meu este sa iti achizitionezi o pereche de difuzoare active (unde ai si filtru pentru tweetere) si sa instalezi tweeterele in montantul A (stalpul de la parbriz). Vei obtine mult peste ce poate reda originalul.
La Vitara problema cea mai mare e pozitionarea prosteasca a tweeterelor care bat cumva in bord, defazand astfel orice sunet. Daca ai posibilitatea sa le instalezi de la inceput in alta parte, merita eforul.
Nu iti face probleme ca strici ceva ca oricine are putina rabdare poate obtine rezultate mult mai bune ca originalul. Se decupeaza putin, se lipeste putin si obtii un superrezultat.
Difuzoarele de bass, asa cum am mai spus, depind de pretentiile fiecaruia. Au bass? Nu , sub nici o forma! Au putere? Clar NU! Se aud bine? Aici depinde la ce asculti tu de obicei. Parera mea e ca se aud prost!
Discutia cu audio e lunga, eu am invesit sume destul de mari in audio si tot nu am reusit sa obtin 100% ceea ce imi doresc dar sunt pe aproape
Insonorizarea este obligatorie in momentul in care vrei sa asculti un sunet mai plin , mai cu bass profund. Usa este goala aproape in intregime si nu are cum sa faca o incinta buna.
memorat
Suzuki Vitara S grade
The following users thanked this post:
toma
dacbuc
Sr. Member
Mesaje postate: 323
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #372 :
16.Oct.2020, 07:05:14 p.m. »
Eu sunt de parere ca difuzoarele originale sunt rezonabile, potrivite auditiei in conditii auto, avand un raspuns liniar care acopera un spectru sonor larg de la bas la medii-inalte, fara vibratii sau rezonante nefericite. In plus, neavand o membrana rigida (precum cele JBL de exemplu) ofera un sunet mai "cald", mai placut urechii, fara senzatia de "artificial" sau sunet de "plastic".
Intr-adevar pacatuiesc in zona de inalte, dar asa fac toate difuzoarele de dimensiuni medii; aditia tweeterelor originale, chiar si fara filtru, reface echilibrul bas / medii / inalte, crescand semnificativ si inteligibilitatea vocii umane. Per total, un sound mai mult decat decent pentru, ma repet, auditia in conditii auto.
Now, daca cineva doreste auditie de monitoare studio acum, in plin covid, cu toate sirenele, alarmele, claxoanele, Harley-urile et comp...
Good luck!
memorat
Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip
Jurnal de bord - Black Panther
dr_ago_s
Newbie
Mesaje postate: 5
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #373 :
16.Oct.2020, 07:59:12 p.m. »
Salut. Eu nu reusesc sa gasesc sa cumpar suportii de prindere (placile acelea de plastic care imbraca tweeter ul). Am consultat catalogul pus pe thread ul de piese auto pt a identifica codul de produs. Voi ati avutmai mult noroc?
Am gasit ceva doar pe aliexpress dar imi este frica sa nu se potriveasca sau sa nu astept 2 luni si sa ma trezesc cu el spart.
Sent from my iPhone using Tapatalk
memorat
Suzuki Vitara 1.4 Allgrip Hybrid 6MT Passion
dacbuc
Sr. Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #374 :
16.Oct.2020, 08:08:33 p.m. »
Codurile capacelor sunt: 84790-54P10-5PK si 84750-54P10-5PK. Intreaba la Radacini Auto de ele intrucat nu apar in oferta.
memorat
costin1998
Newbie
Mesaje postate: 3
Craiova
«
Răspuns #375 :
23.Apr.2023, 11:27:12 a.m. »
Buna ziua tuturor!
Nu as fi intrebat aici dar din cauza precipitarii unor evenimente, vom face upgrade de la SX4 clasic la Vitara Spirit.
Acum niste ani, am schimbat difuzoarele originale de pe SX4 cu unele mai bune. Stiti cumva daca dimensiunile si impedantele de la SX4 clasic sunt aceleasi cu cele de la New Vitara? Daca nu ar fi, nu as mai desface fetele de usa ca sa recuperez difuzoarele, daca da, as face-o dar trebuie sa ma misc repede, inainte sa trimit SX4 la Rabla.
Va mulțumesc tuturor si imi cer scuze pentru intrebarea destul puerila!
memorat
Suzuki SX4 4WD
dacbuc
Sr. Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #376 :
23.Apr.2023, 11:55:53 a.m. »
Da, din cate stiu sunt aceleasi difuzoare.
memorat
costin1998
Newbie
Mesaje postate: 3
Craiova
«
Răspuns #377 :
25.Apr.2023, 01:58:55 p.m. »
Am recuperat difuzoarele, urmeaza sa le montez pe cea noua, dupa ce vine masina.
In aceeasi ordine de idei dar cu alt subiect: a reusit cineva sa asculte CD-uri in noua Vitara? Nu de alta dar ar fi ceva munca de ripat la cate sunt in casa.
memorat
Suzuki SX4 4WD
aleksanders
Hero Member
Mesaje postate: 3213
Gen:
new vitara
bucuresti
«
Răspuns #378 :
25.Apr.2023, 02:22:02 p.m. »