Autor Subiect: Audio  (Citit de 60475 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sancheznfy_br

Re: Audio
« Răspuns #350 : 04.Nov.2019, 03:48:44 p.m. »
Am gasit pe aliexpress mai multe variante de twetere pt a putea monta pe portiera de la vitara . Problema e ca nu stiu ce valori trebuie sa aiba, si ce valoare arw condensatorul ca se monteaza. Ce fel de mufe trebuie, ce lungime de cablu s.a.m.d.
Gasesc la voi cei care aveti sau ati montat, aceste detalii? Ms!

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline smiley

« Răspuns #351 : 04.Nov.2019, 04:00:04 p.m. »
Vezi seria asta de video-uri, iti arata tot ce trebuie sa stii pentru schimbat difuzoarele din portiere.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

The following users thanked this post: ariciul

Offline Kamayo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
« Răspuns #352 : 04.Ian.2020, 02:02:09 p.m. »
Cum este calitatea sunetului la noua vitara varianta luxus?
  • Astra G 1.4 (near future vitara)

Offline aavii

« Răspuns #353 : 06.Ian.2020, 02:42:33 p.m. »
Depinde pe cine intrebi :)
Eu as zice ca este intre deplorabil si slab. Dar preceptia si placerea muzicii se antreneaza si deci un amator ar zice ca e ok. Altii spun ca mai mult nu au nevoie ( nu inteleg pe deplin ce vor sa zica)... Altii nici macar nu il folosesc.
Partea buna este ca se poate imbunatati relativ usor, Suzuki fiind una dintre marcile care au pastrat sistemul audio ca stand alone si nu l-au incadrat in mezeriile de console multifunctionale!
  • Suzuki Vitara S grade

Offline smiley

« Răspuns #354 : 06.Ian.2020, 03:10:59 p.m. »
@Kamayo Cred ca si luxus are aceleasi fete de usi, nu stiu daca are ceva mai multa insonorizare sau alte boxe dar daca nu, calitatea audio este foarte slaba.
Pe langa boxele lesinate pe care le are, ai si greierasi/vibratii in portiera de la bass. Asadar un upgrade in zona de boxe si insonorizare este obligatoriu daca asculti muzica la volum mai mare si nu vrei sa te scoata din minti feelingul de sistem audio cumparat din bazar.

Unitatea in sine sigur e capabila, fiind si produsa de Bosch dar fara insonorizare boxe si un sub, nu poti sa-i auzi calitatea :)

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline dacbuc

« Răspuns #355 : 07.Ian.2020, 04:00:49 p.m. »
Am gasit pe aliexpress mai multe variante de twetere pt a putea monta pe portiera de la vitara . Problema e ca nu stiu ce valori trebuie sa aiba, si ce valoare arw condensatorul ca se monteaza. Ce fel de mufe trebuie, ce lungime de cablu s.a.m.d.
Gasesc la voi cei care aveti sau ati montat, aceste detalii? Ms!

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Salut, vezi aici cum am procedat eu.
Condensatorul este preferabil bipolar si are ~ 1uF.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline gkaplan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Timișoara
« Răspuns #356 : 27.Ian.2020, 08:50:01 p.m. »
Am o nelămurire și aș aprecia dacă cineva care se pricepe îmi poate da un răspuns.

Head unit-ul de la Vitara nu are, după cum știți, ieșire auxiliară (Aux) pentru mufă jack de 3,5mm, ci doar port USB. Întrucât am un LG G7 ThinQ, care vine cu un DAC integrat foarte bun (mult peste majoritatea smartphone-urilor, însă doar dacă e conectată o sursă direct la jack-ul de 3,5mm al telefonului), aș dori să știu cum pot să adaug un port auxiliar la head unit-ul de la Vitara sau dacă un cablu USB to 3,5mm jack mă ajută (ceva îmi spune că nu o să meargă muzica dacă pun un cablu adaptor între portul USB al head unit-ului și telefon).
  • Suzuki Vitara 1.4 AT 4x2

Offline mmihai87

« Răspuns #357 : 27.Ian.2020, 08:51:49 p.m. »
Si eu sunt curios.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Offline gkaplan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Timișoara
« Răspuns #358 : 27.Ian.2020, 08:58:38 p.m. »
@gkaplan

Ai primit cumva factura sau ti-au spus cei de la be-loud cu ce ti-au facut insonorizarea si cat material a intrat?
La vara am sa-mi fac si eu insonorizare + schimbat boxe, doar ca o fac singur si nu stiu cat material insonorizant sa imi comand.

Scuze de întârziere. Da, am primit factură, în atașament vezi ce au băgat. În total 2000 lei, manopera fiind cam jumătate. Până acum, a meritat investiția.
  • Suzuki Vitara 1.4 AT 4x2

Offline shpeedy

« Răspuns #359 : 27.Ian.2020, 09:15:25 p.m. »

Am o nelămurire și aș aprecia dacă cineva care se pricepe îmi poate da un răspuns.

Head unit-ul de la Vitara nu are, după cum știți, ieșire auxiliară (Aux) pentru mufă jack de 3,5mm, ci doar port USB. Întrucât am un LG G7 ThinQ, care vine cu un DAC integrat foarte bun (mult peste majoritatea smartphone-urilor, însă doar dacă e conectată o sursă direct la jack-ul de 3,5mm al telefonului), aș dori să știu cum pot să adaug un port auxiliar la head unit-ul de la Vitara sau dacă un cablu USB to 3,5mm jack mă ajută (ceva îmi spune că nu o să meargă muzica dacă pun un cablu adaptor între portul USB al head unit-ului și telefon).

Cam cum vad eu lucrurile:
- Indiferent cat de bun este DAC-ul ala din telefon, (presupunand ca e posibil) vei ajunge sa transmiti muzica pe analogic, nu pe digital; si presupunand ca vei folosi the-best-of-the-best cablu audio (aurit & stuff), tot nu cred ca performantele audio ale SLDA-ului (facut de Bosch - nu de vreun nume in ale audio-ului) vor putea pune in valoare ceea ce-ti livreaza DAC-ul din telefon.
- dar nu cred ca este posibil ca unitatea sa accepte vreo interfata AUX (bineinteles exceptand situatia in care te pui cu letconu' pe ea), pentru ca nu a fost conceputa sa qccepte vreo intrare - par example, unitatile Radio-CD de pe SX4 Classic, care erau facute de Panasonic, acceptau o interfata printr-un port care era pentru conectarea unui CD-changer (am avut o interfata d'asta chinezeasca -Yatour); dar SLDA-ul nu a fost conceput pentru asa ceva.
- referitor la chestia cu USB-to-3.5mm jack, chiar sunt curios daca merge - sunt totusi cam sceptic, intrucat respectivele cabluri merg pe OS-uri care au drivere pentru aceasta functionalitate, ceea ce nu prea cred ca este cazul SLDA-ului.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X