0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am gasit pe aliexpress mai multe variante de twetere pt a putea monta pe portiera de la vitara . Problema e ca nu stiu ce valori trebuie sa aiba, si ce valoare arw condensatorul ca se monteaza. Ce fel de mufe trebuie, ce lungime de cablu s.a.m.d.Gasesc la voi cei care aveti sau ati montat, aceste detalii? Ms!Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
@gkaplan Ai primit cumva factura sau ti-au spus cei de la be-loud cu ce ti-au facut insonorizarea si cat material a intrat?La vara am sa-mi fac si eu insonorizare + schimbat boxe, doar ca o fac singur si nu stiu cat material insonorizant sa imi comand.
Am o nelămurire și aș aprecia dacă cineva care se pricepe îmi poate da un răspuns.Head unit-ul de la Vitara nu are, după cum știți, ieșire auxiliară (Aux) pentru mufă jack de 3,5mm, ci doar port USB. Întrucât am un LG G7 ThinQ, care vine cu un DAC integrat foarte bun (mult peste majoritatea smartphone-urilor, însă doar dacă e conectată o sursă direct la jack-ul de 3,5mm al telefonului), aș dori să știu cum pot să adaug un port auxiliar la head unit-ul de la Vitara sau dacă un cablu USB to 3,5mm jack mă ajută (ceva îmi spune că nu o să meargă muzica dacă pun un cablu adaptor între portul USB al head unit-ului și telefon).