0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salutare tuturor. Am citit tot threadul prezent și intervin și eu cu o întrebare, căci nu am văzut sa se discute despre asta. Dețin o Suzuki Vitara 2018 facelift 1.4 AT și sunt interesat de antifonat uși + schimbat difuzoarele stock cu unele aftermarket. Știți să existe probleme referitoare la acordarea garanției în cazul acestei operațiuni?Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
@mmihai87 sa imi spui ce model de adaptor o sa comanzi pt tweeter ca si eu vreau intr-un viitor sa le schimb
Cred ca o sa ma duc la be-loud sa imi monteze boxele , amplificator si high low. Cand le montez , o sa iau si modelul mufelor si ti zic.
Citat din: mmihai87 din 07.Mai.2019, 02:36:46 p.m. Cred ca o sa ma duc la be-loud sa imi monteze boxele , amplificator si high low. Cand le montez , o sa iau si modelul mufelor si ti zic.Sa-i intrebi intai daca au mufele compatile. De obicei ei prefera sa le taie pe alea originale si sa le inlocuiasca cu altele.Daca resusesti sa faci tot fara sa tai cabluri ...sa ne spui si noua.
Vă trimit, în extras, răspunsul unui consilier de service de la o reprezentanță Suzuki referitor la acordarea garanției. "Nu este admis montatea pieselor si a accesoriilor neoriginale pe masina, cat timp este in garantie. Referitor la antifonarea usiilor, daca este o solutie data de Suzuki se poate face, daca Suzuki nu are o solutie tehnica (proceduri retrofit) atunci din pacate nu se pot monta."Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk