Autor Subiect: Audio  (Citit de 60482 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gkaplan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Timișoara
Re: Audio
« Răspuns #300 : 07.Mai.2019, 12:01:39 p.m. »
Salutare tuturor. Am citit tot threadul prezent și intervin și eu cu o întrebare, căci nu am văzut sa se discute despre asta. Dețin o Suzuki Vitara 2018 facelift 1.4 AT și sunt interesat de antifonat uși + schimbat difuzoarele stock cu unele aftermarket. Știți să existe probleme referitoare la acordarea garanției în cazul acestei operațiuni?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.4 AT 4x2

Offline mmihai87

« Răspuns #301 : 07.Mai.2019, 12:30:36 p.m. »
Salutare tuturor. Am citit tot threadul prezent și intervin și eu cu o întrebare, căci nu am văzut sa se discute despre asta. Dețin o Suzuki Vitara 2018 facelift 1.4 AT și sunt interesat de antifonat uși + schimbat difuzoarele stock cu unele aftermarket. Știți să existe probleme referitoare la acordarea garanției în cazul acestei operațiuni?

Si eu sunt in aceeasi situatie. Fac totul plug and play si daca am nev de garantie pe partea electrica, le montez pe cele vechi. Pt insonorizare nu pierzi garantia.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #302 : 07.Mai.2019, 02:23:11 p.m. »
@mmihai87 sa imi spui ce model de adaptor o sa comanzi pt tweeter ca si eu vreau intr-un viitor sa le schimb
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline mmihai87

« Răspuns #303 : 07.Mai.2019, 02:36:46 p.m. »
@mmihai87 sa imi spui ce model de adaptor o sa comanzi pt tweeter ca si eu vreau intr-un viitor sa le schimb
Cred ca o sa ma duc la be-loud sa imi monteze boxele , amplificator si high low. Cand le montez , o sa iau si modelul mufelor si ti zic.

Offline ElPolloLoco

« Răspuns #304 : 07.Mai.2019, 03:42:18 p.m. »
Cred ca o sa ma duc la be-loud sa imi monteze boxele , amplificator si high low. Cand le montez , o sa iau si modelul mufelor si ti zic.

Sa-i intrebi intai daca au mufele compatile. De obicei ei prefera sa le taie pe alea originale si sa le inlocuiasca cu altele.
Daca resusesti sa faci tot fara sa tai cabluri ...sa ne spui si noua.
  • New Vitara

Offline mmihai87

« Răspuns #305 : 07.Mai.2019, 03:47:42 p.m. »

Sa-i intrebi intai daca au mufele compatile. De obicei ei prefera sa le taie pe alea originale si sa le inlocuiasca cu altele.
Daca resusesti sa faci tot fara sa tai cabluri ...sa ne spui si noua.
Mi-au zis ca nu vor taia nimic dar daca asta or sa faca , le zic sa le scoata de la boxele din fabrica ca se le pot lipi inapoi daca este cazul.

Offline aavii

« Răspuns #306 : 07.Mai.2019, 11:07:16 p.m. »

Eu pana acum nu am auzit sa afecteze. Mie nu mi-a reprosat nimeni nimic. Si e destul de vizibila modificarea:)
  • Suzuki Vitara S grade

Offline gkaplan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Timișoara
« Răspuns #307 : 14.Mai.2019, 04:25:32 p.m. »
Vă trimit, în extras, răspunsul unui consilier de service de la o reprezentanță Suzuki referitor la acordarea garanției.

"Nu este admis montatea pieselor si a accesoriilor neoriginale pe masina, cat timp este in garantie. 
Referitor la antifonarea usiilor, daca este o solutie data de Suzuki se poate face, daca Suzuki nu are o solutie tehnica (proceduri retrofit) atunci din pacate nu se pot monta."

• Suzuki Vitara 1.4 AT 4x2

Offline aavii

« Răspuns #308 : 14.Mai.2019, 05:45:23 p.m. »
Vă trimit, în extras, răspunsul unui consilier de service de la o reprezentanță Suzuki referitor la acordarea garanției.

"Nu este admis montatea pieselor si a accesoriilor neoriginale pe masina, cat timp este in garantie.
Referitor la antifonarea usiilor, daca este o solutie data de Suzuki se poate face, daca Suzuki nu are o solutie tehnica (proceduri retrofit) atunci din pacate nu se pot monta."

Raspuns tipic de dealer :) Acum nu zic ca zice gresit el acolo dar in princpiu zice " nu stiu, nu stiu nimic..."

Intrebare pentru acest raspuns: Un incarcator USB din Auchan pentru bricheta se poate pune? Atinge piesa originala si ramane "montat" dar totusi nu e piesa originala. Se pierde garantia in acest caz? As putea sa pun covorase de alta origine in afara de cele de la suzuki? se ating de mocheta masini ( ce solutie tehnica recomandati?)
Ceea ce vreau sa spun mai sus este ca antifonarea nu are cu ce sa afecteze garantia sub nici o forma (doar daca ai un dealer limitat)
Boxele sunt accessorii ce se leaga la sistemul masinii. Au si ei un set de upgrade care nu e nici macar genuine suzuki. Au si  o unitate centrala in oferta de la Alpine care nu are nici o legatura cu suzuki deci iar se contrazic singuri.

Acum ramane la latidudinea fiecaruia sa isi faca ce vrea pe masina. Garantia nu are nimic de aface cu asta!
  • Suzuki Vitara S grade

Offline mmihai87

« Răspuns #309 : 14.Mai.2019, 07:46:19 p.m. »
Dealerul meu mi-a zis ca atata timp cat nu se intampla nimic pe partea electrica ca sa se vada la verificare , nu este nici o problema. Atata timp cat nu se uita , la electric , nu pierzi nimic. Eu mi-am schimbat boxe fara sa tai vreun cablu asa ca daca vreau le montez pe cele vechi si sunt ok.