Autor Subiect: Audio  (Citit de 60493 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Audio
« Răspuns #260 : 15.Ian.2019, 12:08:04 p.m. »
Dap...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

« Răspuns #261 : 15.Ian.2019, 12:31:10 p.m. »
Cu mentiunea ca @boga81 il are montat pe un SX4 "classic", in timp ce colegul @smiley intreaba pentru o Vitara. Presupun ca daca incapa sub scaun la SX4 incapa si la Vitara... doar presupun  :D

Topicul de fata s-a cam amestecat, se afla in zona "Imbunatatiri New Vitara" dar discutiile cel putin in ultimele pagini au devenit destul de "generaliste".
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline aavii

« Răspuns #262 : 15.Ian.2019, 12:41:05 p.m. »
Iti poti face cutia custom la diferiti "baieti". Neavand roata de rezerva acolo intra perfect o incinta sub poilta intermediara. Recomand varianta asta
  • Suzuki Vitara S grade

Offline smiley

« Răspuns #263 : 15.Ian.2019, 01:30:51 p.m. »
@toma dap,pentru Vitara ma intereseaza si oricum nu vazusem ce model a fost montat sub scaunul de SX4, eu am in vedere urmatorul model, pentru care este un feedback bun din partea cumparatorilor :
https://www.emag.ro/subwoofer-amplificat-pioneer-150-w-ts-wx210a/pd/E6MVNBBBM/?ref=related_items_ml_1_1&provider=google&recid=ChMyNTQ1ODU2MjI4NDE1OTA2MjM0EAIaAklWIg1kZWZhdWx0X21vZGVsKAA

Am sa incerc sa masor ziele astea sa vad sub scaun sau intr-una din zonele cele mici din lateralele portbagajului sa vad daca ar incapea acest Pioneer.

@aavii indeed ceva custom care sa para "factory fit" e cea mai eleganta solutie dar de cele mai multe ori e mult mai scump sa faci custom de calitate decat ceva existent pe piata. Sunt subwoofere care se potrivesc fix in locul rotii de rezerva dar sunt de parere ca daca am 2 polite deasupra, o sa atenueze destull de mult sunetul.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline aavii

« Răspuns #264 : 16.Ian.2019, 01:36:11 p.m. »
Subwoofer sub scaun nu recomand decat pentru umplerea spatiului dintre podea si scaun :)
Eu am dat pe a mea polita de MDF 450 RON in care am integrat un difuzor de bass care a costat vreo 300 ron. Poti de asemenea integra si amplificatorul in aceeasi cutie.
O sa caut poze sa postez cum arata.

Bassul nu prea se atenueaza la obstacole deci nu are rost sa iti faci griji unde pui sw-ul. (imagineaza-ti ca unele masini stock il au pe lateralul portbagajului langa hayon)
Iti pot recomanda asa la o prima vedere: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Md.Lab/S-Series/SW-ES12/, http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Md.Lab/MB-Series/AM-MB1/
Important la amplif este sa ai intrare high-level sa il poti lega pe iesirile de boxe
  • Suzuki Vitara S grade

Offline smiley

« Răspuns #265 : 16.Ian.2019, 02:00:03 p.m. »
@aavii ai reusit sa modelezi boxa in asa fel incat sa incapa cumva pe laterala portbagajului intr-unul dintre cele 2 spatii de depozitare in asa fel incat sa poata fi ridicata polita fara probleme?

Offline aavii

« Răspuns #266 : 16.Ian.2019, 02:35:40 p.m. »
Nu. Ar fi mai dificil de pus acolo cu prinderea si plus ca spatiul ala e destul de la indemana sa il folosesti pentru altceva.
SW e in locul rotii de rezerva si inlocuieste mocheta aia care vine jos de tot (La Vitara cel putin)
  • Suzuki Vitara S grade

Offline nicuburicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Gen: Bărbat
    • Constanta
« Răspuns #267 : 13.Mar.2019, 05:12:38 p.m. »
Am inteles ca varianta Spirit vine cu tweetere si m-ar interesa daca se pot comanda cele stock de la dealer si daca merg montate la Passion. Am masina de o saptamana si in afara de faptul ca nu se aude foarte bine ( problema care cred ca s-ar rezolva in parte prin insonorizare ) lipsa "acutelor" e primul lucru pe care-l resimt. Ma gandesc ca cele stock au deja locul pregatit in portiera si nu mai e necesara vre-o adaptare.
  • Vitara AllGrip Boosterjet 1.4 Passion 6MT

Offline smiley

« Răspuns #268 : 13.Mar.2019, 06:15:39 p.m. »
@nicuburicu se poate, găsești chiar pe forum referințe către piesele originale , cablu cred ca trebuie sa il tragi tu de la boxa la tweeter

Offline boga81

« Răspuns #269 : 13.Mar.2019, 08:37:55 p.m. »
Mai bine le schimbi cu totul... Cu tot cu montaj gasesti set JBL la 390 lei pe componente. 290 fara montaj. Worh every penny

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm