Autor Subiect: Audio  (Citit de 60498 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Audio
« Răspuns #220 : 15.Nov.2018, 07:14:52 p.m. »
Salut si tie!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #221 : 15.Nov.2018, 11:29:14 p.m. »
@horinet : sper ca esti constient ca intrebarea ta cu privire la necesitatea insonorizarii este una subiectiva?! Percepem diferit performantele audio ale unei masini insonorizate...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline aavii

« Răspuns #222 : 16.Nov.2018, 12:53:56 p.m. »
Nu cred ca vorbim de aceeasi insonorizare.
Daca masina este in general mai silentioasa, bravo lor (voi putea merge cu una peste cam o luna si imi voi exprima parerea atunci mai detaliat) doar sa nu facem confuzie cu cei care doresc insonorizarea pentru muzica.
Stratul de insonorizant nu va fi niciodata fezabil pentru o masina din fabrica pentru ca aduce greutate in plus (destul de considerabila mai ales pentru balamalele usii) si se adreseaza unui segment mai de nisa de utilizatori
Daca vrei un sunet placut, fara vibratii si aromonice create aiurea bineinteles ca se pune problema insonorizarii cam la orice tip de masina.
Daca faci insonorizarea doar sa scapi de anumite zgomote auxiliare in timpul rularii, atunci da, poti sa te gandesti daca merita sau nu sa o mai insonorizezi.
Insonorizarea nu afecteaza sub nici un fel garantia masinii.
  • Suzuki Vitara S grade

Offline Blitzu

« Răspuns #223 : 05.Dec.2018, 02:51:53 a.m. »
Are careva noul Vitara (facelift), cel lansat in octombrie anul acesta? Din review-uri reiese ca e mult mai bine insonorizat. Ar mai fi cazul de o insonorizare suplimentara? Sistemul audio o fi acelasi?
Salut
Daca mai ai timp cateva zile am sa pot sa-ti raspund la intrebari...Vezi in jurnal de ce  :D
"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline Blitzu

« Răspuns #224 : 05.Dec.2018, 03:09:28 a.m. »
Am citit threadul asta cap-coada si am o nedumerire: am vazut ca unii au optat pentru kitul de upgrade audio la Vitara dar nu a pomenit nimeni ce marca sunt difuzoarele.
Zic asta fiindca eu am comandat kit de upgrade la Vitara GLX (Luxus) si in programul dealerului apare un Kit Pioneer cu 4 difuzoare pe 3 cai,16.5 cm diametru + un amplificator 4 canale Pioneer si el, pret: 450EUR,montaj inclus. Din ce vad mai sus,unii au platit +/- 60eur pe un kit de 2 dif. calitate decenta dar nimic teribil.  Acum stau si ma gandesc,de fapt mai mult ma rog :pardon: ,ca Kitul de 450 eur sa nu foloseasca aceleasi difuzoare mentionate de colegi mai sus cu Upgrade,de-aici si urmatoarea intrebare:
Careva din cei ce au facut upgrade audio de la Suzuki,isi aminteste ce scrie pe difuzoarele din kit?

Am eu o banuiala ca nu ar fi asa,din cauza ca ce mi-au aratat mie erau pe 3 cai iar ce au pus colegii mai sus erau pe 2 :-?
"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline Lerua07

« Răspuns #225 : 05.Dec.2018, 08:53:55 a.m. »
Astia te-au mirosit ca ai bani........  :-))
Difuzoarele de upgrade sunt propietare Suzuki.... adica noname  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Blitzu

« Răspuns #226 : 05.Dec.2018, 09:56:39 a.m. »
Difuzoarele de upgrade sunt propietare Suzuki.... adica noname  ;)
Nu poate fi no name ce mi-au dat mie,am văzut alb pe negru,de fapt color,ca pe comanda e kit Pioneer cu 4 boxe si amplif,pe care la fel scria Pioneer.
Plus ca asta venea din programul de accesorii suzuki.
Poate kiturile de upgrade diferă de la tara la tara.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Offline Blitzu

« Răspuns #227 : 05.Dec.2018, 10:01:52 a.m. »

Dacă aveam,imi luam seria 7

Offline aavii

« Răspuns #228 : 05.Dec.2018, 01:59:39 p.m. »
Cred ca sunt mai multe kituri de upgrade
Eu am putu face upgrade din lista lor de accessorii la difuzoare ( am platit aprox. 260 ron pe ele). Upgradeul a fost mai mult unul emotional si mai putin in sunet (se simte totusi diferenta)
Ce ai luat tu acolo poate fi ceva personalizat si la banii care ii dai si HU si 4 difuzoare nu prea pare a fi ceva mult mai bun.
O curiozitate. La luxus ai si navigatie si conectivitate la HU. Ce pioneer ti-au dat in 450 eur? Ceva similar cu HU din fabrica, de la Pioneer, ar fi gama AVIC care se apropie lejer de 1000 euro doar HU, fara boxe
  • Suzuki Vitara S grade

Offline Blitzu

« Răspuns #229 : 05.Dec.2018, 04:01:04 p.m. »
Nu e cu HU. HU ramane cel de serie si se adauga amplif 4 canale si 4 difuzoare coaxiale pe 3 cai

Arata ceva gen [/https://www.ebay.com/itm/Fits-Suzuki-Grand-Vitara-2003-2011-Speaker-Upgrade-Kicker-2-KSC65-DX400-4-Amp-/401071478285
Doar ca dif sunt pe 3 cai