Autor Subiect: Audio  (Citit de 60508 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline kiko77

Re: Audio
« Răspuns #200 : 20.Mai.2018, 11:38:50 a.m. »
Pt mine e un disconfort major dar nu ma pricep asa ca postati din exp voastre. Poze de la cine a facut izolarea tavanului.Am citit ca se alimenteaza amplif la 12 v daca avem amplif.Amanunte va rog.Eu am crezut ca e de la unitate si cautam pe la chinezi.
  • Vitara 1.4 S Allgrip AT

Offline mivec

« Răspuns #201 : 20.Mai.2018, 11:45:42 a.m. »
Din fericire exista Radio Romania Cultural, care se si aude foarte bine.
Suzuki Vitara Luxus 1.6 AT 4WD
Mitsubishi Outlander 2.4 mivec cvt 2008
Mercedes-Benz V-Class V250 Exclusive 4matic 2017

Offline boga81

« Răspuns #202 : 20.Mai.2018, 12:21:32 p.m. »
Sau Tananana. Imi place postul asta.
@enicky , se aud ft clar, in primul rand. E izolat si in spate cu silent coat, aluminiu + burete fonoabsorbant peste. Sunt curios de diferenta dintre Club si GX

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline enicky

« Răspuns #203 : 20.Mai.2018, 12:33:34 p.m. »
Sau Tananana. Imi place postul asta.
@enicky , se aud ft clar, in primul rand.
Ei, asa da, super !
Poze de la cine a facut izolarea tavanului
Vezi la mine in jurnal. Parca e ceva...

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline mivec

« Răspuns #204 : 07.Iun.2018, 09:23:44 a.m. »
https://fccid.io/YBN-52R0/
Am gasit acest link, contine si o poza cu spatele aparatului,atasata aici. Din ce am aflat, mufa verde e pentru camera din spate. Din pacate diagrama si schemele nu se pot descarca. M-ar interesa functiile celorlalte mufe din spate, in principiu un aux, dvd, sau daca are vreo iesire pt amplificator, sau pt subwoofer.

Offline aavii

« Răspuns #205 : 07.Iun.2018, 12:16:46 p.m. »
Nu cred ca exista unități media stock care sa aibe așa ceva. sigur asta nu are. dacă vrei stație se poate face din outputul de boxa cu un filtru high/low semnal rca. pierzi din calitate destul de insesizabil.
mai ai varianta sa iti iei o stație care suporta direct intrare high ( destul de frecvente acum) și apoi iesi cu ce vrei tu din ea
Tot pe stație poți găsi și multiple surse auxiliare dacă vrei sa dai de pe ceva extern ( eu am inclusiv intrare optica)
  • Suzuki Vitara S grade

Offline mivec

« Răspuns #206 : 26.Iun.2018, 09:56:16 p.m. »
Am ascultat mai bine si mai mult zilele astea, si as zice ca unitatea are un thd de 10% dupa urechea mea.
Nu as baga bani in subwoofer sau difuzoare daca unitatea e cam slaba.Rau imi pare ca nu am luat de pe olx um Clarion nx ca pe sx4.

Offline dario2004

« Răspuns #207 : 10.Aug.2018, 11:38:51 a.m. »
Salut. Dețin de cca 3 luni o New Vitara Spirit la care nu am apucat inca sa-i fac un jurnal de bord( mea culpa), dar am observat si eu din prima zi calitatea "groaznica" a sonorizarii audio. Bine, pentru stiri e foarte bun. :D :D  Dar dacă iti doresti sa asculti si ceva muzica , te lovești de un sunet plat si extrem de prost pentru o masina aproape cea mai full( Luxus nu are decât trapă în plus, sistemul audio fiind acelasi). Tot citind pe forum-uri sa imi fac o idee cat de cat, între recomandări de upgrade si insonorizare( aici , într-adevăr chiar necesita, indiferent daca e pt creșterea calității audio sau pt a mai estompa din zgomotul de rulaj), am constatat următoarele lucruri din experienta proprie:
  - atât timp cât Suzuki iti ofera ca upgrade un kit de boxe, inseamna ca player-ul este capabil de mai mult
  - am cumparat un sistem pe componente pentru usile din fata de la Helix Esprit E62C, care suna impecabil, fără a face vreo insonorizare a usilor .( urmează si coaxiale pe spate)
  Concluzia este ca daca pui difuzoarele potrivite, se aude impecabil cu înalte si basi corecți, fără insonorizare neaparat, si fara sa iti vibreze toate plasticele. Sper ca sa fie utila si altora experienta mea si sa aleaga difuzoarele corecte, nu neapărat ce am pus eu( la recomandarea celor de la Caraudioshop am avut de ales intre Helix si Ground Zero).
 P.S. Inițial pusesem un sistem Mac Audio la recomandarea celor de la Be Loud, dar aveau basi ca de subwoofer, de vibrau toate plasticele si înaltele si mediile cam lipseau.
  • Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Savannah Ivory
🛵

Offline fireburn

« Răspuns #208 : 10.Aug.2018, 12:30:31 p.m. »
In player cred ca ai posibilitatea sa reglezi basii, inaltele, balans stanga - dreapta, balans fata-spate (fader), pentru a ajunge la setarile pe care tu le consideri corecte.
Nu trebe neaparat insonorizate usile pentru a imbunatati calitatea audio in masina.
Player-ul ar fi ultimul pas de schimbat, deoarece este cea mai scumpa piesa din sistemul audio.

Eu vad asa:

1. Schimbat boxe
2. Insonorizare
3. Schimbare player

Cu teste si constatari.
Pasii 1 si 2 pot fi si inversati.

Offline dario2004

« Răspuns #209 : 10.Aug.2018, 01:04:59 p.m. »
Fireburn, ai dreptate, exact asta am constatat si eu.  :good:
  • Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Savannah Ivory
🛵