Autor Subiect: Audio  (Citit de 60504 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Audio
« Răspuns #170 : 14.Apr.2018, 12:19:02 p.m. »
Asa o fi... dar la mine la Spirit calitatea sunetului este o mare dezamagire (si singura). Mi se pare ca se aude mizerabil, mai prost ca in Symbol 2006, cum ridici un pic volumul cum se aude ca o conserva.
 Cu toate astea nu m-am invrednicit in aproape 3 ani de cand am masina sa schimb difuzoarele alea nenorocite...poate vara asta reusesc impreuna cu o antifonare a usilor.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline aavii

« Răspuns #171 : 14.Apr.2018, 12:19:13 p.m. »
Domnilor, "urechea mea muzicala" este de parere ca sunetul produs de difuzoarele originale este mai mult decat decent!
Au o buna liniaritate in spectru pana spre 12 kHz, cu reproducere clara a instrumentelor / vocilor, nu distorsioneaza, fara reverberatii deranjante.
Cu o sursa de calitate (chiar mp3), EQ flat, bass 0, si doar treble +1 (ca deh, Passion nu are tweetere), auditia este surprinzator de buna.
Perfect de-acord cu tine. doar ca plăcerea de a asculta muzica este ceva ce se educa și evolueaza. Normal ca iti place și îl apreciezi cum se aude un sistem atâta timp cât nu ai descoperit un altul care reda un sunet mai placut. Aici intervine comparația și iti dai seama de valoarea mai reala a sistemului.
Departe de mine intenția de a forța toată  lumea sa creadă ca sistemul audio de pe suzuki este prost, dar pentru cei ce au câtuși de putine pretenții nu prea am argumente sa susțin ca nu e!
urechea tinde natural sa egalizeze percepția sunetelor. efortul depus sau nu de ureche in a egala sunetele reprezintă acea plăcere in a asculta muzica. Dar astea sunt discuții care ies puțin din topic.

Asa o fi... dar la mine la Spirit calitatea sunetului este o mare dezamagire (si singura). Mi se pare ca se aude mizerabil, mai prost ca in Symbol 2006, cum ridici un pic volumul cum se aude ca o conserva.
 Cu toate astea nu m-am invrednicit in aproape 3 ani de cand am masina sa schimb difuzoarele alea nenorocite...poate vara asta reusesc impreuna cu o antifonare a usilor.
:) începe cu insonorizarea ca e diferenta mare. lasă la aprecierea ta schimbarea difuzoarelor DUPĂ insonorizare.

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Ultima Modificare: 14.Apr.2018, 12:31:52 p.m. de gabineg »
  • Suzuki Vitara S grade

Offline dacbuc

« Răspuns #172 : 14.Apr.2018, 01:41:42 p.m. »
Eu am spus doar ca Suzuki Vitara dispune de un sistem audio decent, capabil sa asigure o auditie auto de (foarte?) buna calitate.
Nu ma numar printre cei care isi fac studio de inregistrari in portbagaj... :)
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #173 : 14.Apr.2018, 02:03:16 p.m. »
...poate vara asta reusesc impreuna cu o antifonare a usilor.
     Daca vrei cu adevarat o imbunatatire a calitatii sunetului fa-le ...impreuna. Incintele originale cred ca sunt cele mai ieftine posibil de acceptat pentru dotarea unei masini. Exista o imbunatatire si numai dupa insonorizare, dar, "de unde nu e nici Dumnezeu nu cere", daca difuzorul nu emite, n-ai ce sa auzi !
    Poti incerca aici de unde le-am luat si eu pe ale mele, este marfa noua vad si au si montaj gratuit la acest model. Tot ei iti fac si insonorizarea. Este o marca buna, anul trecut nu le aveau. Vei avea nevoie si de inele, le au si p-astea.

La o simpla comparatie @dacbuc, sistemul de pe S-cross(chiar si cel vechi!) este muuuult mai "decent", crede-ma ! 
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: toma

Offline kiko77

« Răspuns #174 : 23.Apr.2018, 05:07:50 p.m. »
Boxe helix esprit e62c nu gasesc stoc. Ce alternative am la calitate similara si pret in zona 800.Vor merge neamplificate si pe usi insonorizate[fara inalte care tipa]Daca stiti helix in stoc in tara va rog sa mi spuneti.
  • Vitara 1.4 S Allgrip AT

Offline aavii

« Răspuns #175 : 23.Apr.2018, 05:16:46 p.m. »
Nu ai gasit la sakurako.ro? Ei sunt importatorii din cate stiu.
Totusi Ground Zero Radioactive GZRC 130FXII (care au acelasi producator de fapt sunt tot pe acolo), eu as merge si pe Focal Performance PS 165.
  • Suzuki Vitara S grade

Offline kiko77

« Răspuns #176 : 23.Apr.2018, 05:25:48 p.m. »
ritmului 18 am fost la ei era inchis si nu au rasp la tel,pe urma am plecat la be loud pt insonorizare

Offline kiko77

« Răspuns #177 : 25.Apr.2018, 06:22:19 p.m. »
Am insonorizat-o cu ctk premium 2.2 si inca o chestie acustica[am uitat ce era].Am facut 5 usi portbagajul si sub bancheta.Boxele pe fata sunt helix esprit E 62c.2 pe spate scoase.

Offline kiko77

« Răspuns #178 : 25.Apr.2018, 07:02:50 p.m. »
Am o problema distorsioneaza pe anumite melodi pe bass si trebuie sa dau -3 sa ascult mai tare [20].
Am folosit un generator de ton si la 70 90 si putin 110hz rezoneaza cu panoul de control geamuri de pe usa.
Daca imping putin cu genunchiul rezonanta inceteaza.
Sunt solutii? Sa ma duc la Beloud? Ce se poate baga acolo?
Sa pun o statie cu taiere la 120 hz plus subwoofer sub scaun?
Cum e cu garantia pe electrica la suzuki?

Offline aavii

« Răspuns #179 : 25.Apr.2018, 09:04:14 p.m. »
încearcă sa prinzi brăduții aia de plastic in care se fixează usa cu insonorizant. de obicei aia zbarnaie. cu garanția nu ai probleme

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Suzuki Vitara S grade