Da. pe Ritmului 18. Este o cladire cu gri ciudata vis -a -vis de autogara CDI.
www.sakurako.ro este site-ul lor daca imi este permisa publicitatea (o fac din recomandare proprie). Au acolo toate materialele de care ai nevoie si te pot indruma ei si cu boxele daca le zici un buget.
Eu am Vitara S deci e cam aceeasi dotare (oricum cred ca la toate e la fel). Ai nevoie de niste inele adaptoare (de asemenea le gasesti la ei). Deci:
1. Da, insonorizarea ajuta mai mult as putea spune chiar decat schimbarea boxelor
2. Boxele le poti schimba daca le ai pe cele originale cu unele mai ieftine, nu neaparat de 800 ron
. Depinde de pretenii. Ti-as putea recomanda chiar
http://sakurako.ro/GZIC-16X de exemplu (mentionez ca marcile recomandate sunt oricum peste media consumerilor gen Focal, Jbl, magnat, pioneer etc)
Concluzia cu sursa nu are rost sa o discutam aici cand sunt probleme mari ce pot fi rezolvate in alta parte (insonorizare, boxe)
Head unitul nu este o piesa de arta dar este destul de capabil si crede-ma ca nu cred ca exista cineva pe formului asta sau pe altul care, in aceleasi situatii de insonorizare/boxe, poate ghici de pe ce sursa vine un sunet. Problema Hu intra in schema mult mai incolo pentru alt gen de pretentii dar in nici un caz nu lua in considerare schimbarea lui acum (mai mult, schimbarea lui poate afecta garantia). Este foarte ok asa cum e, reda foarte bine cam orice tip de sursa si poate duce lejer dfuzoare de 100w pe canal.
Oricum baiatul de acolo iti recomanda lucruri bune, nu ar trebui sa stii mare lucru. Doar bugetul
Diferenta o sa o simti oricum instant dupa ce insonorizezi usile.