Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Imbunatatiri NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Audio
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
6
7
8
9
10
[
11
]
12
13
14
15
16
...
38
Mergi Jos
Autor
Subiect: Audio (Citit de 60499 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Vali D
Sr. Member
Mesaje postate: 323
Gen:
Oriunde
Re: Audio
«
Răspuns #100 :
28.Oct.2016, 06:37:21 p.m. »
Lerua07
- In principiu ai dreptate, poti sa faci orice in masina insa era vorba doar de ascultat decent......dar si decenta asta e pe gusturi. Insa fata de difuzorul de serie, un difuzor coaxial pe 2 cai va suna oricum mai bine fara mari investitii. Iar in privinta sistemului Bosch, tehnologia a avansat atat de mult incat e din ce in ce mai greu sa observi diferentele fata de altii.
memorat
Lerua07
Hero Member
Mesaje postate: 1581
Gen:
Carpe diem !
Targoviste
«
Răspuns #101 :
28.Oct.2016, 06:42:25 p.m. »
De acord cu tine ! Pana la urma noi nu avem urechi asa de.... sofisticate, ca ale audiofililor dedicati !
memorat
Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !
triplex
Newbie
Mesaje postate: 20
Gen:
Romania
«
Răspuns #102 :
09.Nov.2016, 01:03:11 p.m. »
Montat difuzoarele din kitul de upgrade original, sunt mult mai aproape de ceva decent (mai ales daca lasi bass-ul mai jos). Kit-ul vine cu difuzoare 16.5, inele adaptoare
http://imgur.com/a/nJffB
care seamana izbitor cu cele de Swift (ex. Inele Swift 49-395 la be-loud.ro) si niste bureti adezivi care se pun intre difuzor si fata usii.. Au membrana din carton, magnet mai mare, si sasiu metalic.
Acum apar alte probleme: head unit-ul slab ca putere si fetele de usi care ar putea beneficia de o insonorizare.. dar suficient momentan.
memorat
Suzuki Vitara S
aavii
Sr. Member
Mesaje postate: 423
Gen:
Text personal da
Bucurresti
«
Răspuns #103 :
09.Nov.2016, 01:50:38 p.m. »
"Un audiofil este o persoană interesată de reproducerea de cea mai înaltă calitate a înregistrărilor audio, de regulă muzicale" deci nu prea are treaba cu "noi nu avem ureche" Ba da.. avem! Si ne place muzica destul de calitateiv. Singura problema e ca fiecare percepe "cel mai bun sunt" in functie de ce a auzit el cel mai bine pana in momentul de fata. Cine aude de exemplu un sistem Dynaudio de la grupul VAG ( sa nu vorbim de extraterestii ), va intelege ce calitate are in masina. Personal afirm inca o data ca sunetul in suzuki e deplorabil, da, merita difuzoarele stock de upgrade, da, obligatoriu trebuie insonorizare (putere mai mare atrage dupa sine vibratii mai puternice, capitol la care vitara sta oricum cam prost) si nu prea sunt deacord cu aruncatul la schimbarea head unit-ului. Are el o multime de probleme dar e ok calitativ vorbind. Cine stie vreo persoana care poate sa diferentieze in aceleasi condiitii headuniturile sa scrie aici
Recomandarea mea este sa schimbati difuzoarele initiale stock (de aia exista kitul de upgrade care isi merita banii) si bineinteles sa insonorizati masina. Apoi fiecare considera ce mai trebuie facut....
memorat
Suzuki Vitara S grade
ovydyurs
Newbie
Mesaje postate: 14
Brasov
«
Răspuns #104 :
09.Nov.2016, 01:58:11 p.m. »
intrebarea mea este daca merita kit-ul de upgrade sau un set de difuzoare mai de calitate (hertz ori focal) de valoare comparabila cu cea a kitului.
memorat
Suzuki Vitara
AT
Hero Member
Mesaje postate: 1135
Bucuresti
«
Răspuns #105 :
09.Nov.2016, 02:26:29 p.m. »
Asa cum au concluzionat anterior colegii, o insonorizare a masinii este absolut necesara celor care doresc imbunatatirea semnificativa a auditiei.
Puteti constata ca la viteze ridicate nivelul de zgomot actual datorat insonorizarii reduse cu care vine din fabrica, afecteaza semnificativ calitatea auditiei.
O insonorizare corespunzatoare a masinii (ca cea efectuata de colegul @enicky) va avea ca rezultat imediat o auditie mult imbunatatita, chiar si pentru
actualul sistem audio. Cu atat mai mult in cazul efectuarii unui upgrade al difuzoarelor existente.
memorat
Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -
triplex
Newbie
Mesaje postate: 20
Gen:
Romania
«
Răspuns #106 :
09.Nov.2016, 02:26:44 p.m. »
In opinia mea, gasesti difuzoare (aftermarket) mai bune decat cele din kit in aceeasi bani .. inelele adaptoare sunt 60-70RON (set) (presupunand ca se potrivesc astea de swift) si probabil inca un set de adaptori pt conectorul de difuzor (inca 10 RON). Sigur, cel mai usor/comod e cu cele din kit.
Socotind ca un kit original e 270, 70 inelele, 10 mufele, raman 190 RON in care gasesti ceva cel putin decent.
memorat
Suzuki Vitara S
The following users thanked this post:
ovydyurs
toma
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 4366
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #107 :
22.Dec.2016, 04:23:49 p.m. »
E undeva printre posturile acestui topic o intrebare care a ramas neraspunsa: sunt acelelasi boxe pe toate versiunile de Vitara? Oare Spirit si Luxus au alte boxe?
Singurul lucru care imi sterge zambetul tamp pe care (inca) il am cand conduc Vitara este calitatea sunetului. Nu am cunostinte ingineresti absolut deloc in acest domeniu. Pentru mine nemultumirea e legata de claritatea sunetului la volum mediu. Cum urci un pic nivelul sonorului incepe sa se auda prost fara sa stiu sa va explic clar ce inseamna asta. Am incercat toate preset-urile unitatii si nici unul nu-mi place. Ori basul e prea puternic si acopera neplacut mediile provocand si zdranganitul fetelor de usa, ori basul e prea jos si inaltele sunt prea sus.... Am incercat si sa le setez manual dar fara mult succes.
Nu-mi dau seama daca problema este legata doar de boxe sau si de forma de vagon a masinii. In Renault Symbol, masina mea veche de 10 ani, care ma indoiesc profund ca este mai prost insonorizata ca Vitara sunetul este mult mai placut si echilibrat.
Calitatea sunetului ramane cea mai mare dezamagire de pana acum legata de Vitara si de fapt singura care chiar ma deranjeaza.
memorat
Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
ariciul
Hero Member
Mesaje postate: 1714
Gen:
Iasi
«
Răspuns #108 :
22.Dec.2016, 04:34:16 p.m. »
Presupun ca ai varianta Passion varianta care are 4 boxe la fel ca si variantele superioare. Ce au in plus Spirit si Luxus sunt inca doua difuzoare de inalte.Nu stiu daca cele 4 difuzoare sunt la fel pe toate variantele de echipare! Doar daca le desfacem aflam!
memorat
Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip
mariusl82
Hero Member
Mesaje postate: 659
Gen:
Timisoara
«
Răspuns #109 :
22.Dec.2016, 04:39:30 p.m. »
Eu am varianta spirit ,se aude destul de bine ,cu bass pus pe +3 si dat la 75-80% nu distorsioneaza, vibrează sau baraie nimic,nici pe radio nici pe usb.
memorat
New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise
Tipărire
Pagini:
1
...
6
7
8
9
10
[