Pachetul are 4 foi, eu am mai avut 2, ramase dela cealalta masina si a ajuns la fix pt. usile fata.Vezi pe pagina anterioara foto cu ambalajul si cum arata o placa : stp gold door solution. Maresti poza si pe cutie scrie dimensiunile, ceva 50/70cm,parca. Am avut de rezerva si aluband dar nu l-am folosit, ca n-a fost nevoie. De montat l-am montat eu (d-aia am zis ca am julituri pe maini), deci nu m-a costat nimic.
Insonorizarea isi arata adevarata valoare insa, daca faci intreaga masina, adica si podeaua si plafonul. Iar la plafon mai trebuie pus inca o pasla sau ceva asemanator din burete, neabsorbant de apa sau hidrocarburi, ptr. a avea o bariera termica utila atat iarna cat si vara.
Totusi stau si ma gandesc daca nu s-ar ingreuna prea mult masina folosind acest material, care este destul de greu de altfel.Pt. usi e ok,ca pe ele ai difuzoarele,dar pt. podea si plafon parca as cauta ceva mai usor.Poate ar merge aluband(sau sika), ca e mai subtire, cam 1mm grosime(stp-ul are cam 2,5mm), si obtii cam acelasi lucru, atenuarea vibratiilor (dela motor, ploaie de ex.) rezistenta (daca ploua cu piatra de ex) la soc, etc. Mai e de studiat (daca as avea motor diesel n-ar conta)..... !