0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
La mine s-a gasit Ecstar.
E pentru prima data cand mi s-a spus extrem de ferm de catre 2 mecanicul masinii, mecanicul sef si dealer sa trec la 5W30, a doua recomandare din carte, caci 0W20 e prea subtire
Pai daca ti s-a spus "extrem de ferm" ce voiai mai mult?!
Citat din: enicky din 31.Aug.2022, 05:13:12 p.m. Pai daca ti s-a spus "extrem de ferm" ce voiai mai mult?! N-am spus ca voiam sa imi dea inscris, ci scoteam in evidenta ca e a doua revizie si mi s-a sugerat sa trec pe 5W30 acum, si nu inainte, atata timp cat pana acum se punea prin serviceurile din tara 0W20 pe motoarele hibride.Ecstar, original. Nu ma pun in gura cu ei. Inca. Dar cert e ca, desi o conduc mai turat (3000 sau uneori 3500+ la schimb de viteza), n-ar trebui sa imi manance jumatate de joja de ulei la 10.000 km. Cam atat am estimat. Dar n-am scurgeri, teava murdara, nimic vizibil. Si asta ma streseaza. Nici nu vreau sama gandesc cu ce ar merge masina daca as face ca altii, as schimba ulei la 20.000 km interval si n-as arunca in veci un ochi pe joja. Dar asta-i alta poveste
Uleiul ala (doar o idee) mai dens se afla si el in cartea masinii ca recomandare, ar trebui sa fie safe LE. Regimul de turatii e 2500-3000, doar la schimb de viteza ajung la peste.