Autor Subiect: Revizia de 2 ani sau 30000km  (Citit de 43017 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Revizia de 2 ani sau 30000km
« Răspuns #60 : 17.Iun.2020, 11:40:33 p.m. »
Nu vad nici un comentariu de genul "în ultimul cincinal au crescut salariile si automat puterea de cumparare", era unul pe aici care tot baga textul asta si facea analize economice ce greu le e la unii ca sa tina service-urile deschise pentru clienti nerecunoscatori.
Hai sa nu ne mai smiorcaim, 200 de euro pentru aerul de Bucuresti sunt o nimica toata.

Ontopic: poate ca ar fi o dovada de maturitate (ca sa nu zic de inteligenta) ca înainte de a merge la revizie fiecare sa ceara un deviz estimativ de cheltuieli.
O chestie simpla si normala, care dincolo se traduce prin "how much is this".
Ca sa nu mai avem dupa aia postari inutile pline de zbucium si jale ca iar ne-au fript astia.
Cu timpul si cei care s-au obisnuit sa dea "tunuri" se vor trezi ca ceva nu e în regula când e curtea goala si vor adapta preturile la buzunarul clientului care nu si-a luat masina de fitze ci o coaja la care are pretentii de mentenanta ieftina.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline perfidus

« Răspuns #61 : 17.Iun.2020, 11:46:01 p.m. »
Nu vad ce relevanta ar avea un astfel de comentariu. Eu ma intrebam punctual ce reprezinta vreo doua pozitii din deviz si daca au fost cerute de client/coleg.
Pana si la Dacia service sunt revizii similare ca pret.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Online ntire2000

« Răspuns #62 : 17.Iun.2020, 11:49:44 p.m. »
La Dacia se stie de 3 cincinale ca reviziile sunt scumpe ca naiba, trei sferturi si le fac pe unde apuca, nici într-un caz prin reprezentante.
Am mai spus ca am un coleg care a dat 2000 de lei la 80k de km pentru piese+manopera (raport de 50%-50%) care le lua la jumate de pret de pe epiesa.
Iar decât Dacia mai ieftin e mersul pe bicicleta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #63 : 18.Iun.2020, 12:47:40 a.m. »
Nu vad nici un comentariu de genul "în ultimul cincinal au crescut salariile si automat puterea de cumparare", era unul pe aici care tot baga textul asta si facea analize economice ce greu le e la unii ca sa tina service-urile deschise pentru clienti nerecunoscatori.
Hai sa nu ne mai smiorcaim, 200 de euro pentru aerul de Bucuresti sunt o nimica toata.

Ontopic: poate ca ar fi o dovada de maturitate (ca sa nu zic de inteligenta) ca înainte de a merge la revizie fiecare sa ceara un deviz estimativ de cheltuieli.
O chestie simpla si normala, care dincolo se traduce prin "how much is this".
Ca sa nu mai avem dupa aia postari inutile pline de zbucium si jale ca iar ne-au fript astia.
Cu timpul si cei care s-au obisnuit sa dea "tunuri" se vor trezi ca ceva nu e în regula când e curtea goala si vor adapta preturile la buzunarul clientului care nu si-a luat masina de fitze ci o coaja la care are pretentii de mentenanta ieftina.

La următorul mix intenționat de off/on topic sau flame primești și puncte de depunctare cadou. Să nu avem nelămuriri ulterioare, nu e prima dată când a fost semnalat acest lucru.

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #64 : 21.Aug.2020, 06:23:24 p.m. »
 Revizia de 2 ani, la 37.166 km. La Royal Motors Pitesti. Ulei, filtru ulei, filtru aer, lichid de frana, inspectie caroserie, retusat o garnitura prost pusa de cand am schimbat parbrizul, 668.84 RON. Am vrut sa schimb si chestia aia de plastic care tine portiera in 2 timpi (opritor), dar au zis ca e cam limita, adica e dusa si nu prea...ma rog! A ramas sa mai vb peste ceva vreme, cand se vede mai evident ca nu mai tine. La alt dealer, din Bucuresti, mi-au dat pret aproximativ revizie, 1450! Si tot acelasi dealer, cand am spus de opritorul de la portiera, a spus direct, va costa vreo 200 de ron! Pai, e masina in garantie! Aaa, bine se schimba, dar trebuie sa asteptati, se face comanda....
« Ultima Modificare: 21.Aug.2020, 06:35:45 p.m. de Sefer Jesirah »
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline -Raz-

« Răspuns #65 : 10.Sep.2020, 02:31:26 p.m. »
@perfidus - am cerut estimare la tel, era 980, din comoditate m-am dus la ei . nu am cerut nimic extra, sunt chestiile standard.

Ceea ce voiam sa informez cu postarea erau:
-> pretul maricel dpmdv pe ora manopaera si diferenta mare de pret fata de anul trecut
-> orele de manopera fictive
-> care mai sunt preturile pe revizie la service-ul respectiv, ca sa fim informati.

atat, nimic altceva.

• SX4 S-cross , 1.4 AWD Manual

Offline mugur01

« Răspuns #66 : 14.Apr.2021, 07:50:42 p.m. »
Revizia de 2 ani la Autonet Giulesti, 25300 km. Schimbat ca la manualul tehnic tot ce insemna filtre, ulei motor, lichid de frana, proba pe stand de franare. Cifra rotunda 1200 de lei. In plus, am schimbat placutele de frana pe fata (uzura 75-80%), mers in aglomeratie permanet in oras, cutie automata deci pedala de frana inclusiv la mers in marsarier, asta e, pretul lor 530 de lei si 98 de lei manopera.
  • Suzuki SX4 S-cross var. Passion 1.4 4WD All Grip AT

Offline manead

« Răspuns #67 : 29.Iul.2022, 04:04:47 p.m. »
Salut,
A facut cineva de curand revizia asta in Bucuresti? Voiam sa stiu ce preturi mai sunt.

thx,
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline manead

« Răspuns #68 : 16.Aug.2022, 11:12:21 a.m. »
Nimeni?
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline enicky

« Răspuns #69 : 16.Aug.2022, 11:25:13 a.m. »
Sunt vreo cinci service-uri in Bucuresti, formulezi o cerere de oferta si o trimiti pe mail la toti si oamenii iti raspund, simplu.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip