0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
- datorita balonului anvelopei mai mare, confortul la rulare si rezistenta la socuri sunt superioare in cazul rotilor pe 16";
Dar confortul de care spui in cazul anvelopelor cu balon mai mare este sesizabil? Pt ca in cazul celor de 17" intr-adevar socurile se simt binisor. Acelasi lucru l-am simtit de exemplu si la varianta de top a lui Renault Kadjar (vorbesc de socuri) pt ca si francezii echipeaza versiunea superioara cu anvelope cu balon mai mic decat la celelalte versiuni.
Buna ziua,sunt posesoare de vitara passion 2wd incepand cu 10 sept 2015,dotata cu anvelope de 16", dupa ce am semnat contractul si dat avans, mi-am adus aminte ca pe site figura modelul Passion cu anvelope de 17"...eu am achizitionat masina din stoc,ma grabeam , nu puteam astepta 2-3 luni cat mi s-a spus de dealer...
Despre acea idee cu lotul mâinilor destinat altei tari, am scris întro alta postare, unde am evidențiat diferențele fata de masinile din Ucraina. Acolo modelul Passion are exact jantele de 16 despre care vorbim. Doar ca motoarele sunt euro 5 cu 117 cai.