Autor Subiect: Jante Passion 16/17  (Citit de 12432 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vladiopa

Re: Jante Passion 16/17
« Răspuns #20 : 11.Sep.2015, 07:05:52 p.m. »

- datorita balonului anvelopei mai mare, confortul la rulare si rezistenta la socuri sunt superioare in cazul rotilor pe 16";

Dar confortul de care spui in cazul anvelopelor cu balon mai mare este sesizabil? Pt ca in cazul celor de 17" intr-adevar socurile se simt binisor.
Acelasi lucru l-am simtit de exemplu si la varianta de top a lui Renault Kadjar (vorbesc de socuri) pt ca si francezii echipeaza versiunea superioara cu anvelope cu balon mai mic decat la celelalte versiuni. 

Offline aleksanders

« Răspuns #21 : 11.Sep.2015, 07:13:14 p.m. »
balonul mai mic este pentru o mai buna tinuta de drum pe drumuri virajate - asa ca daca vrei confort alegi balon mai mare si pentru sportivitate balon mai mic
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline danyepz

« Răspuns #22 : 11.Sep.2015, 07:25:39 p.m. »
Dar confortul de care spui in cazul anvelopelor cu balon mai mare este sesizabil? Pt ca in cazul celor de 17" intr-adevar socurile se simt binisor.
Acelasi lucru l-am simtit de exemplu si la varianta de top a lui Renault Kadjar (vorbesc de socuri) pt ca si francezii echipeaza versiunea superioara cu anvelope cu balon mai mic decat la celelalte versiuni.

Daca vorbim de versus intre 215 45 17 si 215 60 16 atunci vom simtii o mare diferenta in comportament implicit confort...insa daca avem ca exemplu 215 60 16 cu 215 55 17 cam greu sa simti duferenta...daca avem presiune mai mare in cele de 16 de exemplu vor fi la fel ca cele pe 17...
  • Swift 1.2 2019

Offline michelene

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Tg jiu
« Răspuns #23 : 12.Sep.2015, 02:05:20 p.m. »
Buna ziua,sunt posesoare de vitara passion 2wd incepand cu 10 sept 2015,dotata cu anvelope de 16", dupa ce am semnat contractul si dat avans, mi-am adus aminte ca pe site figura modelul Passion cu anvelope de 17"...eu am achizitionat masina din stoc,ma grabeam , nu puteam astepta 2-3 luni cat mi s-a spus de dealer... Cand am achitat diferenta de pret si am semnat pv de predare masina,am facut remarca referitoare la dimensiunile anvelopelor.... Mi s-a raspuns ca asa au venit, modelele ulterioare ,cele din oct-noiembrie vor veni echipate cu anvelope de 17... Le-am spus ca nu e normal ca pe site sa fie afişate alte informaţii, că păcălesc cumpărătorii. ... Nu am primit răspuns  :D. Mi s-a facut discount de 400 eur din pret de listă, nu stiu daca acesta a fost motivul,negocierea preţului oricum a avut loc inainte de remarca cu dimensiunea anvelopelor
  • Vitara Passion 2WD MT benzina

Offline danyepz

« Răspuns #24 : 12.Sep.2015, 03:26:52 p.m. »
In primul rand sa o stapanesti sanatoasa si un milion de kilometri fara probleme!
Nu discountul.nu are legatura cu jantele cam asta este discountul la prima strigare la orice delear...daca observati jsntele inainte de a semna banuiesc ca puteati negocia un pic mai mult pretul.
« Ultima Modificare: 23.Sep.2015, 03:40:38 a.m. de Leutz »
  • Swift 1.2 2019

Offline Lerua07

« Răspuns #25 : 12.Sep.2015, 04:20:18 p.m. »
Un lucru este cert ; la masinile sub 1400 kg rotile de 16" sunt mult mai confortabile !!!
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline vladiopa

« Răspuns #26 : 12.Sep.2015, 07:52:01 p.m. »

Buna ziua,sunt posesoare de vitara passion 2wd incepand cu 10 sept 2015,dotata cu anvelope de 16", dupa ce am semnat contractul si dat avans, mi-am adus aminte ca pe site figura modelul Passion cu anvelope de 17"...eu am achizitionat masina din stoc,ma grabeam , nu puteam astepta 2-3 luni cat mi s-a spus de dealer...

Hmmm, povestea asta imi accentueaza banuiala ca vorbim de un lot de masini fabricat pentru o alta tara si ajuns cine stie cum in Romania. Adica eu nu as vedea logica schimbarii tipului de anvelopa/janta din doua in doua luni.
In oric caz, cu 16" sau 17" parerea mea e ca marimea nu conteaza...cel putin in acest caz :) Si una peste alta, diametrul total al rotii ramane acelasi, garda la sol e aceeasi, indiferent de tipul de janta pt ca anvelopa difera.

La multi kilometri fara evenimente neplacute!!

Offline tyamathis

« Răspuns #27 : 12.Sep.2015, 08:59:04 p.m. »
Despre acea idee cu lotul mâinilor destinat altei tari, am scris întro alta postare, unde am evidențiat diferențele fata de masinile din Ucraina. Acolo modelul Passion are exact jantele de 16 despre care vorbim. Doar ca motoarele sunt euro 5 cu 117 cai.

Offline vladiopa

« Răspuns #28 : 12.Sep.2015, 09:44:54 p.m. »

Despre acea idee cu lotul mâinilor destinat altei tari, am scris întro alta postare, unde am evidențiat diferențele fata de masinile din Ucraina. Acolo modelul Passion are exact jantele de 16 despre care vorbim. Doar ca motoarele sunt euro 5 cu 117 cai.

Stiu, am urmarit subiectul. As avea curiozitatea (daca e amabila colega noastra) sa ne dea ceva detalii din certificatul de conformitate, poate ne mai dumirim

Offline michelene

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Tg jiu
« Răspuns #29 : 13.Sep.2015, 09:01:51 a.m. »
Certificat de conformitate nu am primit,in afara de contract si factura,pricrs verbal de predare.... Reprezentantul mi-a spus sa revin peste 3-4 zile sau sa imi trimita prin posta cartea maşinii si celelalte documente,explicatia fiind ca ar fi la suzuki 😀. Mi s-a parut ciudat dat fiind faptul ca maşina era in stoc,eu platisem avans si rezervasem masina din data de 04.09.2015,iar restul de bani  i-am platit in data ridicarii masinii,adica 10.0p.2016,timp berechet de a face formalitatile necesare...
  • Vitara Passion 2WD MT benzina