Autor Subiect: Taxa de mediu pt. Vitara Euro 6  (Citit de 16878 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Taxa de mediu pt. Vitara Euro 6
« Răspuns #90 : 28.Iul.2016, 03:09:47 p.m. »
Cred ca formularul primit de mine, difera fata de cel de care spuneti voi ... si deja imi e completata si semnata la Primarie :)

Offline jupanul1

« Răspuns #91 : 28.Iul.2016, 03:15:22 p.m. »
Ciudat formatul folosit de tine. Cel "oficial" e cel de pe site-ul prefecturii, l-am folosit personal acum nici o lună fără probleme. Dar, dacă DRPCIV nu strâmbă din nas la acesta pe care îl ai tu... nu văd care ar fi problema.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ASZ

« Răspuns #92 : 28.Iul.2016, 03:30:49 p.m. »
Ma duc la un birou de inmatriculari auto, sa-mi fac alta Fisa, apoi din nou la Primarie pt. vizare  .. ca nu vreau sa stau pe degeaba la polite ... mai ales ca zilnic sunt sute de oameni acolo....

Offline djmoadib

« Răspuns #93 : 17.Aug.2016, 08:13:44 p.m. »
Salut, ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie, cei care ati folosit plata online a taxelor ? (cred ca jupanul1 a folosit sigur). Imi apare un camp in care imi cere sa completez Cod ANAF. Ce trebuie trecut aici? Am incercat cu codul CUI de pe site-ul http://www.prefecturabucuresti.ro/ insa nu e ok. In josul paginii (in atasament) se specifica ca daca nu am un cod anaf sa pun un punct. Cine a platit ce a completat? Multumesc
  • Opel Astra / Vitara 1.6 benzina Passion Allgrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #94 : 17.Aug.2016, 08:19:10 p.m. »
Pai vad ca scrie mai jos
"*** Codul ANAF este obligatoriu. Daca nu aveti un cod momentan, va rugam introduceti manual un punct"
Ai incercat?

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline djmoadib

« Răspuns #95 : 17.Aug.2016, 08:28:11 p.m. »
Nu am incercat. Am zis sa mai caut in eter ,,codul lui Anaf'' ca poate daca arunc un punct acolo sa nu zica careva la vreo coada ''pa-i ce-ai facut bai nene...ai pus punct aici? Nu e buna''. Nu inteleg de ce nu se precizeaza pe site-ul prefecturii: ''- incercati sa puneti punct ca nici noi nu stim codul lui Anaf''! Mai stau un pic, poate a platit cineva concret si imi zice daca a pus punct, a scris ceva sau nici nu a avut acel camp de completat pe site-ul bancii respective.

Offline jupanul1

« Răspuns #96 : 17.Aug.2016, 08:36:22 p.m. »
Din câte (mai) știu eu, timbrul de mediu nu se poate plăti on-line. Parcă urmează să se poată plăti cu cardul, ca noutate maximă absolută, asta și în București.

Poți plăti on-line tarifele de la DRPCIV (de ex: numere de înmatriculare, cetrificat de înmatriculare, permis conducere, etc). Procedura este foarte clar scrisă pe site-ul www.prefecturabucuresti.ro. Testat 100% de subsemnatul.

Referitor la aplicația de internet-banking de la Garanti, poate cel mai bine ar fi să întrebi chiar la bancă. Până la urmă e softul lor, ei ar trebui să știe cel mai bine ce-i acolo. Eu folosesc Raiffeisen, la ei arată altfel forumularul de plată.

Offline zongor

« Răspuns #97 : 17.Aug.2016, 08:50:46 p.m. »
Mai stau un pic, poate a platit cineva concret si imi zice daca a pus punct, a scris ceva sau nici nu a avut acel camp de completat pe site-ul bancii respective.

Eu am platit impozit si CAS din Garanti si am pus mereu punct acolo.

Offline jupanul1

« Răspuns #98 : 17.Aug.2016, 08:51:49 p.m. »
Salut, ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie, cei care ati folosit plata online a taxelor ? (cred ca jupanul1 a folosit sigur). Imi apare un camp in care imi cere sa completez Cod ANAF. Ce trebuie trecut aici? Am incercat cu codul CUI de pe site-ul http://www.prefecturabucuresti.ro/ insa nu e ok. In josul paginii (in atasament) se specifica ca daca nu am un cod anaf sa pun un punct. Cine a platit ce a completat? Multumesc

Iaca detalii (deși cred că mai mult o să te confuzeze) https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/generare_nr_evidenta/nr_evidenta_cod_iban_v21.html. Înainte îi zicea număr de evidență a plății (cam stupid, știu)...
« Ultima Modificare: 17.Aug.2016, 08:56:32 p.m. de jupanul1 »

Offline djmoadib

« Răspuns #99 : 17.Aug.2016, 09:30:59 p.m. »
Merci de informatii. Cred ca o sa incerc cu punct. Vedem ce iese. Vreau sa platesc pentru Certificat inmatriculare 37 lei, Taxa inmatriculare 60 lei si numere preferentiale 85 lei. Taxa de timbru am platit-o. Placutele ( 85 lei) parca se pot plati si la Politie, direct la ghiseu, gresesc?