Autor Subiect: Taxa de mediu pt. Vitara Euro 6  (Citit de 16880 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline newah

Re: Taxa de mediu pt. Vitara Euro 6
« Răspuns #70 : 12.Dec.2015, 06:28:06 a.m. »
din cauza paritatii leu euro. In realitate toti am platit 104 euro

Offline newah

« Răspuns #71 : 12.Dec.2015, 06:29:59 a.m. »
Eu m-am mutat de aproape 3 ani din Bucuresti intr-o localitate f aproape de Bucuresti, dar care este in jud. Giurgiu. Si mi-am facut si mutatia cand mi-a expirat cartea de identitate si nu mai aveam "la cine" sa stau in Bucuresti. Asa ca, desi lucrez in Bucuresti si de acasa pana la serviciu fac mai putin timp decat multi dintre colegii mei, locuiesc in jud.

Deci, o sa am numere de Giurgiu si de aceea am fost la Bolintin Vale. Acolo este arondata localitatea unde mi-am facut mutatia. Va fi a doua masina pe care o am cu nr de GR dupa cea pe care am vandut-o si care, dupa 5 ani cu nr de Bucuresti, am mutat-o pe GR in 2013.

De asta in Bucuresti jumatate din masini au numere de provincie  =))

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14587
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #72 : 12.Dec.2015, 06:38:51 a.m. »
Și cealaltă jumătate de Ruse. :-t
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cosmin09

« Răspuns #73 : 12.Dec.2015, 08:41:46 a.m. »
Multi din cei din Bucuresti care au numere de provincie, poate nu locuiesc in provincie. Eu chiar locuiesc si am si carte de identitate cu adresa la care locuiesc. Si locuiesc de aproape 3 ani in provincie, dupa 29 de ani de Bucuresti (si aici am stat in Berceni si apoi in Aviatiei) - adica, mi-a fost de ajuns.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline newah

« Răspuns #74 : 13.Dec.2015, 09:37:16 a.m. »
stai linistit ca era doar o gluma. Am observat ca aproape nici o masina cu numere dirite de Bucuresti nu este dotata cu semnalizator. De butonul de "multumire" ce sa mai vorbesc, circula de parca toata soseaua este a lor si aici includ PH, MH, CT, AG, BV, BH si cred ca pot continua.
Oare in provincie (sunt nascut in Pitesti deci ma incadrez am ajuns in 1990 in Bucuresti) oare permisele sunt luate pe neve can orasul meu natal (ce pacat ca am luat ca fraierul B,C si E in Bucuresti :) )
Care sa fie explicatia lipsei acute de bun simt in traficul infernal de Bucuresti vizibila in special la "oaspeti"? Si apropo, nu sunt in tranzit, in parcarile de resedinta sunt zeci de masini de provincie ale proprietarilor ce au cumparat apartamente in Bucuresti.

Offline magicoolje

« Răspuns #75 : 13.Dec.2015, 10:06:12 p.m. »
Explicatia este destul de simpla...Orasul este supra populat... Foarte multe masini, semafoare nesincronizate cu traficul, lipsa de parcari....etc.
Vina este in principal a autoritatilor care doar incaseza bani pentru propriile buzunare...Solutii moderne exista si probabil ca au fost platite de contribuabili de nenumarate ori...Numai ca acei bani nu au ajuns unde trebuie...Ce spui tu referitor la alte numere inafara de B....Crede-ma ca toti    indigenii fiecarui oras in parte il obeserva. Toti suntem invadati la un moment dat de catre alte numere....
Sa va spun eu cum e in Constanta.....cand incepe sezonul estival?  Pai e crunt pentru traficul de acolo... Numai ai.loc sa tragi un fas....de masini din toata tara nu...doar din B( care sunt preponderente)...
Oare noi cum suportam? :)
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline aleksanders

« Răspuns #76 : 13.Dec.2015, 10:59:58 p.m. »
Suportul se resimte in majorarea preturilor  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline newah

« Răspuns #77 : 14.Dec.2015, 06:41:07 a.m. »
Numai ai.loc sa tragi un fas....de masini din toata tara nu...doar din B
Oare noi cum suportam? :)

prin taxa de bariera a lui Mazare  =)) stai ca intre timp s-a mutat din Cta :)

Offline Cosmin09

« Răspuns #78 : 16.Dec.2015, 02:10:38 p.m. »
Am finalizat si eu inmatricularea, cu o zi inainte de expirarea numerelor temporare. Asa ca, daca veti vedea o Vitara S Gri cu nr de GR... sa stiti ca eu sunt. Probabil singurul cu Vitara S din "Grecia" :D
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline magicoolje

« Răspuns #79 : 16.Dec.2015, 03:15:32 p.m. »
Eu tot timpul ma gandeam ca GR vine de la Groenlanda :P
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl