Eu m-am mutat de aproape 3 ani din Bucuresti intr-o localitate f aproape de Bucuresti, dar care este in jud. Giurgiu. Si mi-am facut si mutatia cand mi-a expirat cartea de identitate si nu mai aveam "la cine" sa stau in Bucuresti. Asa ca, desi lucrez in Bucuresti si de acasa pana la serviciu fac mai putin timp decat multi dintre colegii mei, locuiesc in jud. Giurgiu si, desi parca m-am intors in evul mediu (masina trebuie declarata la primarie, orice hartie are semnatura primarului, chitantele se scriu de mana, nici vorba de plata cu card a impozitului sau pe internet - cum faceam in Bucuresti), fata de administratia din Bucuresti, totul e mai simplu, fara coada, fara aglomeratie...ca la tara. Multe, e adevarat, se rezolva de pe o zi pe alta, dar macar pot merge seara dupa program acasa la cea care se ocupa de impozite la primarie si in seara urmatoare iau hartiile cu toate stampilele si semnaturile de la primarie (nu sunt constrans de programul de lucru).
Deci, o sa am numere de Giurgiu si de aceea am fost la Bolintin Vale. Acolo este arondata localitatea unde mi-am facut mutatia. Va fi a doua masina pe care o am cu nr de GR dupa cea pe care am vandut-o si care, dupa 5 ani cu nr de Bucuresti, am mutat-o pe GR in 2013.