Autor Subiect: Taxa de mediu pt. Vitara Euro 6  (Citit de 16886 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: Taxa de mediu pt. Vitara Euro 6
« Răspuns #60 : 09.Dec.2015, 04:15:17 p.m. »
Bai da nu-i drept! Dupa ce ca aveti mai multi caluti , platiti mai putin  :-((

Bafta la inmatriculare, eu am avut ghinion, m-a amanat ANAF-ul de joi pana miercuri (adica 6 zile) de a trebuit sa mai iau o prelungire de la dealer. E drept ca asta se petrecea cu ocazia 1 dec, cand a fost liber de 30 noiembrie si 1 dec.

PS - si nici a doua zi n-au vrut ca de... aveau zi scurta
« Ultima Modificare: 09.Dec.2015, 04:17:14 p.m. de ariciul »
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ecodrive

« Răspuns #61 : 09.Dec.2015, 04:27:29 p.m. »
Am platit taxa de timbru, 453 lei.

Exact la fel am platit si eu.
Începând de azi am numere noi  :)
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline Cosmin09

« Răspuns #62 : 09.Dec.2015, 04:33:31 p.m. »
La mine s-a miscat f repede tanti de la ANAF. O stiam de cand am fost sa iau o declaratie cum ca nu am recuperat taxa auto pt masina pe care am vandut-o. Eu merg la ANAFul din Bolintin Vale, jud Giurgiu, langa Bucuresti. Si i-am spus ca sunt in pauza de masa si ca vin din Bucuresti si o rog sa inteleaga ca nu pot intarzia la serviciu :) Si a inteles. In 20 de min de cand i-am dat tot dosarul am avut taxa platita :)

Urmeaza sapt viitoare deplasarea la Giurgiu pentru inmatriculare. Asta o sa necesite mai mult timp dar o sa mearga prietena mea cu procura pt ca i-a ramas angajatorul dator cu 5 ore libere  :D Se mai imprieteneste si ea cu Vitara ca si-asa nu prea a avut loc de mine ca sa o conduca :)

Felicitari @ecodrive pt finalizarea inmatricularii. Pe mine ma streseaza toata birocratia asta si vreau sa scap cat mai repede...
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline newah

« Răspuns #63 : 09.Dec.2015, 09:00:58 p.m. »
asta este o super idee insa nu stiam ca poti merge in alta parte sa platesti?!
cum ai reusit ca este obligatoriu la sectorul unde locuiesti.
si asa aia de la Politie sunt ilogici cand te pun sa astepti 3-5 zile sa le confirme lor ca au intrat banii, din cauza asta trebuie sa scot un set nou de nr rosii ptr cateva zile. ai vreo pila si aici?

sa inteleg ca nu ai luat numere de Bucuresti?

Offline aleksanders

« Răspuns #64 : 09.Dec.2015, 09:11:59 p.m. »
Ia nr de gr.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Cosmin09

« Răspuns #65 : 09.Dec.2015, 09:54:01 p.m. »
Eu m-am mutat de aproape 3 ani din Bucuresti intr-o localitate f aproape de Bucuresti, dar care este in jud. Giurgiu. Si mi-am facut si mutatia cand mi-a expirat cartea de identitate si nu mai aveam "la cine" sa stau in Bucuresti. Asa ca, desi lucrez in Bucuresti si de acasa pana la serviciu fac mai putin timp decat multi dintre colegii mei, locuiesc in jud. Giurgiu si, desi parca m-am intors in evul mediu (masina trebuie declarata la primarie, orice hartie are semnatura primarului, chitantele se scriu de mana, nici vorba de plata cu card a impozitului sau pe internet - cum faceam in Bucuresti), fata de administratia din Bucuresti, totul e mai simplu, fara coada, fara aglomeratie...ca la tara. Multe, e adevarat, se rezolva de pe o zi pe alta, dar macar pot merge seara dupa program acasa la cea care se ocupa de impozite la primarie si in seara urmatoare iau hartiile cu toate stampilele si semnaturile de la primarie (nu sunt constrans de programul de lucru).

Deci, o sa am numere de Giurgiu si de aceea am fost la Bolintin Vale. Acolo este arondata localitatea unde mi-am facut mutatia. Va fi a doua masina pe care o am cu nr de GR dupa cea pe care am vandut-o si care, dupa 5 ani cu nr de Bucuresti, am mutat-o pe GR in 2013.

Offline marcone

« Răspuns #66 : 10.Dec.2015, 02:04:16 p.m. »
In aceasi situatie sunt si eu, lucrez in Buc dar locuiesc "la tara", in Ilfov.
In cazul meu o inmatriculare presupune cel putin 2 drumuri la ANAF, unul la taxe si impozite in Bragadiru pentru luarea in evidenta, unul la primaria de comuna pentru platirea impozitului (probabil) si inca 2 la DRPCIV in Pipera.
Nu mai pot de nerabdare :(

Offline Cosmin09

« Răspuns #67 : 10.Dec.2015, 02:11:27 p.m. »
Eu i-am lasat unei tanti de la primarie (cea care se ocupa de impozite) hartiile ca sa ia masina in evidenta si diseara merg din nou pe la ea pe acasa ca sa-mi dea fisa de inmatriculare stampilata si semnata :) Asa se rezolva la mine, la tara  :D Poate nu e mai rapid ca in Bucuresti (unde am capatat in 2 situatii experienta inmatricularii) dar e mult mai simplu....

Impozit nu am de platit pe anul asta pt ca se compenseaza cu ce a mai ramas primaria sa-mi dea de la masina pe care am vandut-o in octombrie si pt care platisem pe tot anul.
« Ultima Modificare: 10.Dec.2015, 02:23:29 p.m. de cosontheweb »

Offline newah

« Răspuns #68 : 11.Dec.2015, 08:30:49 p.m. »
Plata astazi la ANAF Sector 2 ptr Vitara S 1372cmc 128 g - 457 RON

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline Cosmin09

« Răspuns #69 : 11.Dec.2015, 08:41:37 p.m. »
Eu nu inteleg de ce sunt diferentele astea. Astazi, am terminat de finalizat tot dosarul pt inmatriculare si am observat ca eu de fapt am platit 443 lei si nu 453 cum am scris acum 2 zile. Pe internet daca calculam, imi dadea 457 lei. Nu stiu de unde apar asa diferente chiar si intre calculele oficiale, de la ghiseurile ANAF.

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu