Autor Subiect: Taxa de mediu pt. Vitara Euro 6  (Citit de 16883 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline newah

Re: Taxa de mediu pt. Vitara Euro 6
« Răspuns #40 : 11.Sep.2015, 09:22:42 p.m. »
nesimtirea tutelor de la ANAF este legendara, sunt de o indolenta si o nesimtire crasa spun din experienta. Ce noroc pe noi ca la unii le-a dublat Ponta salariile ca mureau tutele de foame dupa ce "oboseau" stand pe banii nostri in timp ce noi alergam ca prostii la ghiseele lor

Offline vladiopa

« Răspuns #41 : 12.Sep.2015, 09:40:10 p.m. »

nesimtirea tutelor de la ANAF este legendara, sunt de o indolenta si o nesimtire crasa spun din experienta. Ce noroc pe noi ca la unii le-a dublat Ponta salariile ca mureau tutele de foame dupa ce "oboseau" stand pe banii nostri in timp ce noi alergam ca prostii la ghiseele lor

Dupa ce ca de pe urma noastra isi mananca painea ar trebui sa ne pupe si in ... cand avem ceva de rezolvat la ANAF. Si da, te plimba ca pe o minge de squash de la un moment dat nici nu mai stii unde te aflii. Eu am depus actele acum vreo saptamana si ceva si mi-a zis tanti aia de la ghiseu (o grețoasa cu mare drag de munca) sa ridic hartia de la un anumit ghiseu. Am fost sa iau hartia la termenul indicat si alea de acolo mi-au zis ca la ele e pt persoane juridice ca asa scrie. Na, am mers si eu unde mi se spusese, poate grețoasa nr 1 ma vazuse cu față de firma si de-aia m-a trimis acolo. Am mers la un alt ghiseu (cel pentru PF) si dupa ce a cautat aia hartia ma intreaba cand am depus actele ca hartia nu e gata. I-am explicat ce si cum si imi zice "aa, pai va trebuie decizia de impunere pentru timbrul de mediu. Aici eu ma ocup de eliberari certificate" (sau ce zicea ea acolo) Astfel am ajuns la al treilea ghiseu de unde intr-un final am luat hartia. Sunt trimis de acolo la casierie pt plata. Dupa ce stau vreo 5 minute sa o vad pe aia la casierie cum ma ignora si pe un coleg de-al ei cum se plictisea teribil jucand Solitaire ii intind hartia si se uita la mine si ma intreaba ce doresc. Pai ce sa vreau la casierie? 5 mici cu cartofi prajiti si o bere fara alcool ca sunt cu masina. Bineinteles ca imi zice ca trebuie sa merg la un alt ghiseu sa faca alta acritura inca nu stiu ce hartie si ca trebuie sa ma intorc la casa nr 1 (ea fiind nr 2). Si uite asa reusesti sa platesti timbrul de mediu...
Si putorile vor salarii marite...marite din taxele pe care le platim noi

Offline newah

« Răspuns #42 : 13.Sep.2015, 10:44:35 a.m. »
da, dar ti-a placut organizarea :) (vechiul banc cu bordelul rusesc)
Mai rau este ca la noi 90% din functionari au locuri caldute, platite de noi ceea ce le da posibilitatea sa se ..... pe contribuabil.
Iar dupa pensie ghici cine le va plati tutelor urmatorii 30 de ani din viata.... sa fie oare copii nostri?

Offline vladiopa

« Răspuns #43 : 13.Sep.2015, 11:01:41 a.m. »
Cu bordelul sau ala cu spitalul. Dar macar Bula cand s-a trezit afara din spital fara sa primeasca vreun fel de ingrijire medicala a apucat sa spuna "bai frate, dar ce bine organizati erau astia!" :-))

Offline bogdanus

« Răspuns #44 : 17.Sep.2015, 02:10:37 p.m. »
pentru cei ce nu vor sa faca doua drumuri la politie,trebuie sa stie ca talonul si numerele se elibereaza numai in 48 de ore de la achitarea taxei de mediu,chiar daca prezinti chitanta care atesta ca ai platit.  X-(
Dupa 48 de ore(lucratoare) se elibereaza in 2 ore.

Offline vladiopa

« Răspuns #45 : 17.Sep.2015, 02:24:45 p.m. »
Acum exista o explicatie pentru faptul ca am depus actele vineri si m-au chemat sa ridic placutele marti. Si chiar eram surprins pentru ca stiam de regula celor doua ore

Offline enicky

« Răspuns #46 : 06.Oct.2015, 11:36:18 p.m. »
    Intr-adevar, idiotenia si prostia celor dela ANAF este legendara !!! Feriti-va de dna Boboc Daniela, sef birou relatii clienti la ANAF sector 2,care nu stie sa interpreteze legea dupa care se calculeaza taxa, m-a rugat pe mine si pe sotie s-o citim poate intelegem. Trebuie sa stam la o bere sa va povestesc cate drumuri am facut intre DRPCIV si anaf si cum mi-am pierdut o saptamana sa inscriu o masina noua!!Rasu'-plansu'!!!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #47 : 08.Oct.2015, 07:45:57 p.m. »
nu este unicat - in 2007 m-au pus pe mine sa calculez taxa pentru un megane si le-am platit o suma conform calcului de pe site-ul anafului de atunci - nici pana in ziua de azi nu stiu daca am platit cat trebuia  :-))
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline vladiopa

« Răspuns #48 : 08.Oct.2015, 07:55:42 p.m. »
Am indoieli cu privire la calculatorul de pe site-ul anaf. Si spun asta pt ca mi-am facut singur calculul si mi-a dat o suma care nu concorda cu cea calculata oficial si achitata de mine. Si e vorba de o diferenta de vreo 50 de lei

Offline aleksanders

« Răspuns #49 : 08.Oct.2015, 08:01:37 p.m. »
Exact asta zic si eu - pe mine m-au trimis acasa sa imi calculez singur suma - si cand am ajuns la caserie, am platit fix suma data de acel programel de pe site..... in 2007
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea