Autor Subiect: Osram Night Breaker H4 e legal 100% cu ele ??  (Citit de 4121 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LGD

Osram Night Breaker H4 e legal 100% cu ele ??
« : 01.Sep.2015, 11:12:57 a.m. »
Am cumpărat un set de 2 Becuri auto far halogen Osram H4 Night Breaker Unlimited  . Sunt cam albăstrui, încă nu le-am pus... e OK și legal în trafic cu ele (up to 110% zic ei, se simte ceva îmbunătățire pe faza scurtă?)
http://www.emag.ro/set-2-becuri-auto-far-halogen-osram-h4-night-breaker-unlimited-up-to-110-12v-55w-64193nbu-duobox/pd/D23RLBBBM/
  • SX 4 1.6 VVT 4WD (2010)

Producător: urban:8.2; extra urban:5.5 ; combined:6.5( l/100 km); CO2:149g/km

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Osram Night Breaker H4 e legal 100% cu ele ??
« Răspuns #1 : 01.Sep.2015, 11:36:31 a.m. »
Daca nu erau legale, nu le mai gaseai pe Emag...etc.
Nu erau nebuni sa puna produse interzise prin lege la vanzare :)
Go Terios!!!:)

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #2 : 01.Sep.2015, 11:39:31 a.m. »
Eu am avut aceste becuri pe alta masina. Vizibilitatea este clar imbunatatita.
Privitor la culoarea foarte putin albastra si lumina ceva mai puternica, la inceput mi-am facut si eu ceva ganduri. Ca masura de prevedere, am pastrat in masina ambalajul becurilor in ideea ca daca intraba cineva sa le arat ca au puterea de 55W (in cazul becurilor cu incandescenta, normele prevad limita de putere electrica, dar nu si de intensitate a luminii emise)
Totusi, n-am avut niciodata vreo problema cu Politia sau la ITP.

Daca nu erau legale, nu le mai gaseai pe Emag...etc.
Nu erau nebuni sa puna produse interzise prin lege la vanzare :)
Exista la vanzare, perfect legal, becuri de far de 65, 75, sau chiar 100W. Ele nu sunt legale de a fi folosite ca lumini pe drumurile publice. Dar pot fi puse, de exemplu, pe proiectoare pentru offroad.
« Ultima Modificare: 01.Sep.2015, 11:42:45 a.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #3 : 01.Sep.2015, 01:19:01 p.m. »
Eu  cred ca ar trebui sa investim mai putin in wati si mai mult in reglare si intretinere. Pe drumurile noastre vezi masini cu faruri care lumineaza unul in sus altul in dreapta, unul slab sau deloc altul pe faza lunga, unul galben altul albastru. Nu mai zic de proiectoare, multi sunt intr-o ceata continua.

Masinile ies din fabrica urmarind niste standarde de siguranta atat pentru soferul lor cat si pentru ceilalti participanti la trafic, imi e greu sa cred ca dupa un timp becurile alea nu mai sunt bune, dar cred cu tarie ca farurile se descentreaza, se matuiesc.

My2cents
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina