Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115319 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sancheznfy_br

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #960 : 04.Dec.2021, 07:34:36 p.m. »
Salut!
Am vz la modelele hibride, mai exact, pe un SX4 pe farurile cu lupa lumini albe ca la xenon sau led, venite in echiparea standard.
Puteti confirma/ infirma? Ce aveti trecut in talon/ CIV?
Ms!

Trimis de pe al meu SM-A405FN folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline tac

« Răspuns #961 : 04.Dec.2021, 07:50:38 p.m. »
Led pe scurta si da este albastu in jurul lupei - dar nu este hibrid.
Este la echiparea spirit.
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #962 : 04.Dec.2021, 07:53:34 p.m. »
Si in acte apare ceva de led? Cum isi dau seama politia/RAR ca tu ai pus led si ea a venit din fabrica cu halogen?

Offline tac

« Răspuns #963 : 04.Dec.2021, 07:57:58 p.m. »
Nu se poate umbla la faza scurta.
Doar becul de pe faza lunga, semnalizare si de la pozitie se pot inlocui.
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline enicky

« Răspuns #964 : 04.Dec.2021, 09:39:14 p.m. »
Si in acte apare ceva de led? Cum isi dau seama politia/RAR ca tu ai pus led si ea a venit din fabrica cu halogen?
  Politia n-are treaba, pentru ca ai lupa, dar un tip de la RAR spunea la o emisiune ca ar scrie pe interiorul farului, ori un cod, ori led.
Dar un led sau xenon de 4300k este foarte apropiat la culoare de halogen.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #965 : 04.Dec.2021, 11:42:51 p.m. »

1)Nu apare nicaieri în acte ca ai led, asa cum nu apare ca ai halogen.
2)Daca îti faci ITP-ul la RAR e posibil ca sa se uite, daca dai de unul foarte dedicat muncii pe care o presteaza.
Caz în care cel mai probabil o sa se dea atât de lovit de neregula constatata pâna când o sa te prinzi ca trebuie sa-l "pansezi" - de preferinta cu un Caragiale care acopera bine de tot "julitura" (caz autentic - a patit-o un coleg la fel de pasionat ca noi ceilalti care ne-am pus led-uri).

Daca mergi la o statie ITP din asta obisnuita nu se uita nici dracu' la ele.
Principalul e sa arda toate, sa ai frâne si sa nu faci întuneric total în urma ta - atâta cât sa nu se vada când completeaza formularele.

PS: apropo, si pe vremea lui Caragiale era la fel ca acuma, omul s-a autoexilat ca sa scape de greata de a trai în RO.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline 9iuli

« Răspuns #966 : 05.Dec.2021, 11:22:09 a.m. »
Salutare,pe vitara hybrid aveti lumini de stationare pe dreapta sau stanga?
Eu am incercat toate variantele si nu reusesc.Merci
  • Vitara Cool Hybrid 1.4 Allgrip
Hey it's me @ no stress!

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #967 : 05.Dec.2021, 01:36:04 p.m. »

1)Nu apare nicaieri în acte ca ai led, asa cum nu apare ca ai halogen.
2)Daca îti faci ITP-ul la RAR e posibil ca sa se uite, daca dai de unul foarte dedicat muncii pe care o presteaza.
Caz în care cel mai probabil o sa se dea atât de lovit de neregula constatata pâna când o sa te prinzi ca trebuie sa-l "pansezi" - de preferinta cu un Caragiale care acopera bine de tot "julitura" (caz autentic - a patit-o un coleg la fel de pasionat ca noi ceilalti care ne-am pus led-uri).

Daca mergi la o statie ITP din asta obisnuita nu se uita nici dracu' la ele.
Principalul e sa arda toate, sa ai frâne si sa nu faci întuneric total în urma ta - atâta cât sa nu se vada când completeaza formularele.

PS: apropo, si pe vremea lui Caragiale era la fel ca acuma, omul s-a autoexilat ca sa scape de greata de a trai în RO.
Confirm. Pe corpul de far pe interior apare LED(am vz pe un SX4 cu motor se 1000cc) scris si la mine apare HAL.
Acum intreb, ce  cod au leduri , pentru   se pot scoate, nu se schimba cu tot cu corpul.de far?
Am lumini de zi led si faruri cu lupa cu halogen. Am proiectoare cu halogen.
Se aplica aceeasi regula si la proiectoare?

Offline enicky

« Răspuns #968 : 05.Dec.2021, 02:50:25 p.m. »
...scrie pe interiorul farului, ori un cod, ori led.
   Fie ca ai, fie ca nu, in manual scrie ca farul cu led se schimba integral. Ce este cu bec cu filament/halogen se schimba becul. N-am inteles prea bine ce-ai vrut sa intrebi(cred c-ai sarit cuvinte), dar am dedus...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #969 : 05.Dec.2021, 03:40:51 p.m. »
Am vz la Sx 4 , ca farul are locas pentru un bec led. Nu am putut demonta sa vad daca este bec sau face parte din corpul farului.