Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115328 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Tatallor

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #910 : 01.Apr.2021, 10:23:00 p.m. »
Am luat și eu ledurile de la Novsight pentru faza scurtă. Le aveau pe stoc în depozit Belgia, așa că au ajuns în 4 zile cu dhl, le-am primit direct la birou. Evident, fără TVA și taxe vamale venind din UE.

Nu știam că au polaritate, am văzut la @ntire2000 că zicea ceva despre asta. Eu ori am nimerit din prima polaritatea la ambele becuri, ori la ale mele nu contează.

N-am testat încă noaptea, aștept diseară să vedem. Ventilatoarele văd că au turație variabilă (frumos, elegant) și se percepe auditiv când merg. Pe fir mai e și ceea ce pare a fi un controller care pare a se încălzi și el, dar nu exagerat.

Per total par a fi niște produse chinezești premium, calitatea mi se pare bună, de la cutie până la becurile în sine, nu cred că-s praștii. Eu le-am luat de aici: https://www.aliexpress.com/item/32985209548.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1dcb4c4d5Phdpd.

Acum am vazut ca se pot cumpara si din Belgia si ca nu dureaza cel putin 2 luni pana ajung asa ca mi-am mai comandat un set de rezerva, care e si mai ieftin cu 12 dolari fata de cel cumparat in decembrie :D
Altfel, pentru faza lunga nu prea vad rostul la cat e folosita, is destul de decente becurile venite din fabrica.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline ntire2000

« Răspuns #911 : 01.Apr.2021, 10:30:35 p.m. »
Tocmai, chiar merita pentru faza lunga pe care o folosesti de obicei în calatorii sau drumuri mai lungi.
Ma gândesc ca multi dintre noi fac drumetii sau excursii si de multe ori suntem prinsi pe drumuri pustii la ore mici.
Eu de exemplu vin din concedii exclusiv noaptea, când nu e aproape nimeni pe drum si faza lunga e doar pentru mine.
Si recunosc ca nu mai dispun nici eu de "rezolutia" pe care o aveam la 25 de ani - cum zicea un coleg de servici, încep sa vad mai rar la distante mari.
« Ultima Modificare: 01.Apr.2021, 10:46:44 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline remarque

« Răspuns #912 : 01.Apr.2021, 10:40:39 p.m. »
Soluția adoptată atât pentru faza scurtă cât și pentrucă faza lungă merită studiată. Până azi nu aveam nici o străbatere, după mica demonstrație "pe viu"  de azi mă gândesc să aprofundez. 
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Tatallor

« Răspuns #913 : 01.Apr.2021, 10:49:12 p.m. »
Soluția adoptată atât pentru faza scurtă cât și pentrucă faza lungă merită studiată. Până azi nu aveam nici o străbatere, după mica demonstrație "pe viu"  de azi mă gândesc să aprofundez.

Poti detalia?
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline ntire2000

« Răspuns #914 : 01.Apr.2021, 10:52:59 p.m. »
I-am facut eu o demonstratie live.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #915 : 01.Apr.2021, 10:55:58 p.m. »
Azi la vreme de seară am văzut cum luminează farurile mașinii lui ntire2000. Impresionant. Comparativ pe Kona am cam 1/3 vizibilitate noaptea.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000, Tatallor, dthem

Offline enicky

« Răspuns #916 : 02.Apr.2021, 12:00:13 a.m. »
Acum am vazut ca se pot cumpara si din Belgia si ca nu dureaza cel putin 2 luni pana ajung asa ca mi-am mai comandat un set de rezerva, care e si mai ieftin cu 12 dolari fata de cel cumparat in decembrie :D
  Da, am profitat si eu de aniversare si de reducere si le-am comandat. Sper sa fie mai bune decat xenonul actual.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline perfidus

« Răspuns #917 : 02.Apr.2021, 12:36:16 p.m. »
Poate le montez si eu in acest weekend, am planificata sambata o iesire "prin boscheti" si poate ne prinde noaptea pe drum :D.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline ntire2000

« Răspuns #918 : 02.Apr.2021, 01:10:58 p.m. »
Ultima comanda din Belgia (facuta luni 29.03 pentru un coleg de munca) a venit astazi, m-a sunat curierul si nu stiam ce vrea de la mine - ca eu nu asteptam nimic saptamâna asta.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dthem

« Răspuns #919 : 02.Apr.2021, 01:42:33 p.m. »
Altfel, pentru faza lunga nu prea vad rostul la cat e folosita, is destul de decente becurile venite din fabrica.
Iti zic ca merita din plin, am fost in weekend la constanta si n-am mai mers asa de relaxat de multa vreme.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019