Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115330 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #890 : 16.Mar.2021, 05:04:52 p.m. »
Mda, m-au informat și pe mine, dar n-am mai stat după promoție.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline perfidus

« Răspuns #891 : 22.Mar.2021, 11:24:33 p.m. »
N-am stat nici eu prea mult pe ganduri, doua recenzii pozitive la NOVSIGHT N37 au fost de ajuns. Fix 7 zile livrarea, tot din Belgia.
Voi de ce anume ați fixat driverele cu soriceii aia? 

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

The following users thanked this post: enicky

Offline boga81

« Răspuns #892 : 23.Mar.2021, 07:24:48 a.m. »
Tot nu va potoliti cu chinezarii... vezi si tu ca efectul de orbire, glare, sa nu fie mare, altfel vei avea frigiderul plin in fiecare seara.
Dupa ce ca in tara asta multi soferi nu au faruri reglate bine si bat in pomi si ochi, daca adaugam si leduri cu glare, o sa fie misto pe drum noaptea.
Chiar nu mai sunt deloc scumpe ledurile de la Osram sau Philips, si nu mai au nici drivere mari, totul e in carcasa... macar astea stii ca au un standard de constructie respectat

Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

« Răspuns #894 : 23.Mar.2021, 10:23:12 a.m. »
Tot nu va potoliti cu chinezarii... vezi si tu ca efectul de orbire, glare, sa nu fie mare, altfel vei avea frigiderul plin in fiecare seara.
Dupa ce ca in tara asta multi soferi nu au faruri reglate bine si bat in pomi si ochi, daca adaugam si leduri cu glare, o sa fie misto pe drum noaptea.
Chiar nu mai sunt deloc scumpe ledurile de la Osram sau Philips, si nu mai au nici drivere mari, totul e in carcasa... macar astea stii ca au un standard de constructie respectat

Osram nu mai montez pe masina nici daca îmi oferi tu gratis.
Iar la 340 de lei perechea eu pe astea Novsight le consider chinezarii de lux.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dthem

« Răspuns #895 : 23.Mar.2021, 10:23:49 a.m. »
N-au glare, faza scurta e impecabila prin lupa, faza lunga chiar nu conteaza. Becurile de la Novsight au un standard foarte ridicat, eu am fost reticent pana le-am vazut.

LE: driverele le-am legat de alte fire din zona ca sa nu zboare  :happy:
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline boga81

« Răspuns #896 : 23.Mar.2021, 11:44:14 a.m. »
@ntire2000 Night Breaker unlimited sunt stiute ca se ard repede. Sunt puternice, dar au durata de viata mica. Cele LED sunt altceva si au si garantie 3 sau 5 ani. Ce vrei mai mult? Chinezii zic 365 zile. Si sigur chinezii nu testeaza la fel de mult ca cei de la Osram sau Philips, si nici controlul calitatii nu cred ca e acelasi.
Nu stiu, or fi bune astea ale voastre. Eu doar vreau ca atunci cand ma intalnesc cu voi noaptea, sa va dau binete, nu sa va umplu frigiderul de pe contrasens :)

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline boga81

« Răspuns #897 : 23.Mar.2021, 11:50:44 a.m. »
Si un test interesant

Se vede cat de bun e becul Osram. Si recomandarea lui de a nu pune led la faruri cu reflector mi se pare buna. Acum, Vitara are proiector

Offline perfidus

« Răspuns #898 : 23.Mar.2021, 12:00:33 p.m. »
@boga81 singura problema pe care o vad (in cazul meu particular, cu faza scurta pe LED din fabrica) este ca acum voi avea intensitatea prea mare pe faza lunga (>2000lm) si care conform tabelului postat mai inainte impune pentru omologare RAR un sistem de spalare faruri.
Deci stai linistit,ale mele sunt pentru faza lunga (din fabrica cu halogen) si daca te vei intalni cu mine te voi trata politicos cu faza scurta, care are auto-leveling. Cateodata mai primesc blituri chiar si asa, pentru ca sunt destul de puternice si masina are balans.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline boga81

« Răspuns #899 : 23.Mar.2021, 12:03:12 p.m. »
Nici autolevelingul nu poate face minuni, la balans :)
Iar pe faza lunga nu cred ca sunt deranjante, decat daca ii dai niste blituri celui de pe contrasens :D

The following users thanked this post: perfidus