Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115348 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #810 : 02.Apr.2020, 08:28:12 p.m. »
Foloseste linkul asta https://www.17track.net/ro ca sa verifici awb-ul.
Pe acel site lipsesc total informatiile legate de acest colet .... Am primit un singur AWB.

Offline ASZ

« Răspuns #811 : 30.Apr.2020, 07:16:10 p.m. »
Au trecut 34 de zile de la comanda ... si ultima informatie disponibila este ca pe 13 aprilie coletul a fost preluat de o linie aeriene. Parca timp de 40 de zile pot solicita banii inapoi, nu ?
Oare cum sa procedez mai departe ? (e a doua achizitie de pe Alliexpress, iar la prima a ajuns coletul la timp)

Offline enicky

« Răspuns #812 : 30.Apr.2020, 08:12:38 p.m. »
  Asa scriu pe site, dar eu zic sa mai ai rabdare...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline boga81

« Răspuns #813 : 30.Apr.2020, 08:28:19 p.m. »
Le-am primit si dupa 90 zile. Depinde de multi factori

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline ASZ

« Răspuns #814 : 30.Apr.2020, 08:36:13 p.m. »
Le-am primit si dupa 90 zile. Depinde de multi factori
Dupa 40 de zile nu mai puteai cere banii inapoi ... si atunci era riscul nici sa nu mai vezi produsul si nici banii, nu ?

Offline boga81

« Răspuns #815 : 30.Apr.2020, 08:56:50 p.m. »
Nu, dupa 60 de zile era. Dupa cele 60 putea vanzatorul sa ceara o amanare. Nush daca s-a schimbat. Am avut caz in care am cerut banii inapoi si dupa vreo 100 de zile am primit si marfa...

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Online ntire2000

« Răspuns #817 : 19.Mai.2020, 11:32:15 a.m. »
Ceea ce nu se subliniaza e si faptul ca la siguranta rutiera suntem pe ultimul loc din Europa.
Drumuri prost semnalizate, fara marcaje vizibile, fara parapeti de protectie, etc.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #818 : 19.Mai.2020, 11:40:55 a.m. »
   Apropo de siguranta rutiera, eu am astfel de led-uri pe pozitie spate de vreo 4 ani(nu sunt probleme la ITP), alta marca, dar sunt f.multumit de ele.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Valentin.Bartolomeu

« Răspuns #819 : 19.Mai.2020, 11:49:26 a.m. »
Ma regasesc printre cei care se vaitau de lumina proasta data de becurile cu halogen. Asta a fost un criteriu foarte important in alegerea echiparii (Spirit). Avea led-uri pe faza scurta. Avusesem ocazia sa conduc o Skoda cu blocuri optice Full Led si abia atunci am realizat ce inseamna cu adevarat lumina data de un far cu lupa si led. Nu incape comparatie cu halogenul, doar cu xenonul. Oricum cred ca majoritatea producatorilor seriosi de auto au constientizat lucrul acesta si au inceput sa puna ca dotare standard blocuri optice cu led.
Singurul loc unde, inca, se mai pun halogene sunt proiectoarele de ceata (sau led cu temperatura de culoare la 3000K). E demonstrat stiintifica ca lumina galbena ajuta foarte mult in conditii de vizibilitate scazuta.
Sunt o reala placere la condus farurile cu led de pe Vitara. Lumina puternica, temperatura de culoare perfecta (imita lumina de zi) si mai ales ajustarea automata a inaltimii fascicului de lumina). Practic nu prea mai ai nevoie de faza lunga. Foarte rar.
  • Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet MT Spirit 2019

The following users thanked this post: badmania98