Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115370 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #720 : 31.Dec.2019, 06:00:08 p.m. »
  "Cat dai atata face", 13lei dai, 13lei face.
Dar mai bine ca n-ai luat Osram, ca pe urma trebuia sa le schimbi pe ambele. Ceva similar am patit eu la Ford, cand cel nou era muuult mai luminos ca cel vechi.
    De obicei din fabrica vin cu becuri no name, pe ale mele, care le-am schimbat(si inca le am) nu scrie nimic.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online bisti

« Răspuns #721 : 31.Dec.2019, 10:46:40 p.m. »
Becurile OEM sunt GE - general electric.

Sent from my MI 8

Offline boga81

« Răspuns #722 : 01.Ian.2020, 10:33:08 a.m. »
La SX4 vechi erau Osram cele de fabrica

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Online ntire2000

« Răspuns #723 : 01.Ian.2020, 09:56:51 p.m. »
Mi s-a ars ieri (sau cel putin ieri am observat asta) becul faza scurta de pe dreapta.

Azi dimineata, nevoit fiind sa plec de acasa pentru o urgenta, am aprins faza scurta si am beneficiat de ea cam o secunda.
Am fost nevoit sa merg cu proiectoarele de ceata ca deja era aproape ziua si m-am bazat pe faptul ca si politia era obosita dupa revelion.

Dupa masa am luat aparatul de masura si am început sa masor sigurantele din tabloul de sigurante (dupa ce în prealabil m-am uitat ca vitelul la diagrama imprimata pe capac si n-am putut sa determin care era siguranta corespunzatoare, am dibuit-o doar pe aia de la faza lunga).
Dupa ce am masurat absolut totul si am ajuns la concluzia ca nu e nici o siguranta arsa, am verificat becurile.

Adica astea, pe care am dat o groaza de bani.

Amândoua arse, concomitent.
Noroc ca mai aveam becurile originale aruncate prin portbagaj.
La ce probabilitate a fost ca sa se întâmple una ca asta, cred ca duminica voi juca 6 numere la loto.

PS: saptamâna viitoare îmi vin ledurile din China, acuma le voi monta fara regrete.

PS2: au fost luate de aici, reducerea de pret mi se pare normala, în conditiile în care le-am folosit cam 8 luni.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline GabiB77

« Răspuns #724 : 01.Ian.2020, 10:07:36 p.m. »
Ce leduri ai luat din China? Sper ca nu ceva pana in 15 dolari, ca le vei da jos imediat, cu multe regrete... (lumina va fi ok vazuta din exterior, dar din interior, prin lupe, s-ar putea sa nu vezi mai nimic noaptea, avand in vedere si lumina aferenta chinezeasca, spre 7000k)
  • Suzuki Vitara Luxus 2015, M16A, MT, Allgrip

Online ntire2000

« Răspuns #725 : 01.Ian.2020, 10:14:28 p.m. »
Am luat asa ceva la pret de 52 USD.

Intre timp vad ca au marit substantial pretul.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline GabiB77

« Răspuns #726 : 01.Ian.2020, 10:18:45 p.m. »
Poate ai noroc, sa ne lasi si noua impresii pe aici ;)

Offline florin301975

« Răspuns #727 : 02.Ian.2020, 11:55:10 a.m. »
La.multi ani pe 2020. Ledurile trebuie sa fie cu can bus? Un vanzator pe alliexpres imi spune ca nu are leduri ptr masina mea (hello friend,thanks for your interested in our lamps and sorry for keeping you waiting.
but we checked that your car have strong canbus system, we dont have the suitable lamps for you in our store. so sorry, have a nice day.)
Am.vrut sa iau pe faza lunga si nu m.ai stiu acum ce sa fac.

Offline GabiB77

« Răspuns #728 : 02.Ian.2020, 12:08:16 p.m. »
La preturi de peste 60-70 de dolari, mai bine cautati sa le luati din Romania, macar asa aveti posibilitatea sa le testati, sa vedeti daca merita, etc.

Online ntire2000

« Răspuns #729 : 02.Ian.2020, 02:02:49 p.m. »
Pai la noi 60-70 USD sunt alea care în China costa 30-40 USD, ca doar nu importa nimeni fara sa faca profit.
De data asta am citit review-uri si am luat de putere mai mare, prima data recunosc ca m-am zgârcit.
Dupa ce le montez o sa va dau detalii.

PS: cum sa le testez daca le iau din RO? tu chiar crezi ca povestea cu alea 14 zile de retur functioneaza la noi, unde nici promotiile nu-s chiar promotii?  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού