Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115371 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aavii

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #710 : 18.Dec.2019, 11:44:55 a.m. »
Pai si pe linux nu poti deschide MHT sau HTML ? :) Te putem ajuta cu o conversie dar nu imi clar de unde iei manualul
  • Suzuki Vitara S grade

Offline GabiB77

« Răspuns #711 : 18.Dec.2019, 06:01:33 p.m. »
ba citeste HTML, dar asta am inteles ca e ciudat, chiar si in Windows il poti vedea doar cu Internet Explorer, nu-l deschide Chrome sau Firefox... acum caut de vreo 15 minute si nu mai gasesc link-ul (si ma gandesc, nu cumva era pentru Vitara 1 sau2 si nu am fost atent, fiind la 2 ore membru al forumului? :) )

sorry ca a iesit off-topic, dar se considera, rog sa fie sters mesajul

LE: mda, era de Vitara 1 :(
« Ultima Modificare: 18.Dec.2019, 06:27:36 p.m. de GabiB77 »
  • Suzuki Vitara Luxus 2015, M16A, MT, Allgrip

Offline florin301975

« Răspuns #712 : 19.Dec.2019, 07:34:40 p.m. »
Buna seara. Oare se pot monta stopurile de pe spate si haion de la o vitara 2019 pe una 2017?

Online ntire2000

« Răspuns #713 : 19.Dec.2019, 10:53:19 p.m. »
Stopurile au forme diferite, dar la îmbinarea cu caroseria par la fel.
Eu zic ca pâna nu încerci n-o sa observi diferentele.

Vitara 2019

Vitara 2017

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #714 : 19.Dec.2019, 11:25:40 p.m. »
Oare se pot monta stopurile de pe spate si haion de la o vitara 2019 pe una 2017?
    Parere personala : mai bine pui niste led-uri in originale, cele noi nu ma impresioneaza... ca sa nu mai zic de costuri.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #715 : 19.Dec.2019, 11:56:00 p.m. »
Si mie mi se par mai reusite si estetice alea vechi.
Pe astea noi - la ce forma naspa au, am vazut postarea unui coleg care le folosea pe post de masuta de cafea în momentele de relaxare.  :-/
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline toma

« Răspuns #716 : 20.Dec.2019, 08:23:56 a.m. »
Buna seara. Oare se pot monta stopurile de pe spate si haion de la o vitara 2019 pe una 2017?

E diferenta si in privinta pozitionarii luminilor de ceata si pentru mers cu spatele.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline florin301975

« Răspuns #717 : 20.Dec.2019, 09:43:07 a.m. »
Multumesc de raspunsuri. Uitasem de cele de ceata, o sa ma orientez sa schimb becurile.

Offline lllAlexlll

« Răspuns #718 : 30.Dec.2019, 10:16:27 a.m. »
 Salutare,

Merg montate fara problema, insa problema intervine la becul de marsarier, la facelift este integrat in lumina de ceata.

• Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline ariciul

« Răspuns #719 : 31.Dec.2019, 03:15:34 p.m. »
Mi s-a ars ieri (sau cel putin ieri am observat asta) becul faza scurta de pe dreapta. Asta e, zic, dupa 4 ani de functionare trebuia sa crape un bec acolo. Ma uit in manual vad ca e H11 , scot si becul de pe masina sa ma uit la el, dupa 4 ani nu mai se vedea nimic scris pe el. Ulterior cautand pe emag si uitandu-ma mai atent la poze par a fi Bosch astea originale. Ieri neavand cine stie ce timp ajung tarziu la un Selgros si ma uit dupa un H11 si gasesc  ceva la reduceri  la 13 lei. Acelasi bec pe emag tot 13 lei costa. Mai cautand pe rafturi mai gasesc unul de la Osram pe la 52 lei. Hopa! Ce asa mare diferenta? Evident il iau pe ala de 13 si dupa ce-i rup ambalajul, surpriza! Nu mergea sa-l bag in locul celui vechi si am descoperit doar acasa pe lumina comparand cele doua socluri. Asta pe care il luasem avea doua aripioare de plastic pe interiorul mufei fata de becul original care are doar una. Asa ca a trebuit sa folosesc un cutter sa tai acea nervura de plastic iar azi am reusit sa-l pun si merge. Cat o sa ma tina nu stiu dar cred ca de 13 lei nu o sa fie prea mult. Comparand insa cu becul ramas pe stanga mi s-a parut ca asta nou lumineaza mai puternic. Stie cineva exact ce producatori avem la becurile originale?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip