Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115372 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aavii

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #690 : 07.Aug.2019, 02:59:36 p.m. »
Cu riscul de a ma repeta: cu un efort minim si minim invaziv, in portbagaj se poate pune orice banda de leduri pe 12v cam pe oriunde. Locuri indicate sunt toate locurile care dau lumina orientata in jos.
Avantajul fata de o lampa auxiliara montata este ca la lampa trebuie sa ii schimbi bateriile destul de des * eu le schimbam la o luna ca sa isi mentina puterea) si iarna, chiar mai des!
  • Suzuki Vitara S grade

Offline enicky

« Răspuns #691 : 07.Aug.2019, 03:08:43 p.m. »
    Daca tu ai lampa in portbagaj, ii schimbi becul cu un led puternic si ai rezolvat problema.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aavii

« Răspuns #692 : 07.Aug.2019, 03:43:47 p.m. »
Nu chiar. Problema nu e doar puterea becului ci si amplasarea lui. Lumina poate fi usor obturata de un obiect. Acum nu zic neaparat sa faca cum am facut eu dar ca idee :)
  • Suzuki Vitara S grade

Offline enicky

« Răspuns #693 : 07.Aug.2019, 04:07:00 p.m. »
Problema nu e doar puterea becului ci si amplasarea lui.
   Daa, stiu ce zici, asa e, dar nu poti sa le ai pe toate. Si eu evit sa pun sacose in dreapta... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Catalln

« Răspuns #694 : 07.Aug.2019, 11:08:26 p.m. »
Eu unul prefer sa încarc cei 4 acumulatori R3 (AAA) la 1-2 luni dar sa am confortul oferit, iluminare bună în tot portbagajul la deschidere (senzor miscare) doar când este necesar (senzor crepuscular), dar fiecare cu "piticii lui".
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Dicbz

« Răspuns #695 : 11.Sep.2019, 10:47:26 a.m. »
Salut, mi-am montat led la plafoniera din mijloc si constat ca nu se inchide de tot, lumineaza la o intensitate mica tot timpul, la fel se intampla si in portbagaj. La plafoniera din fata e totul ok. Nu cred ca becurile sunt de vina, am testat  doua tipuri. Ceva pareri/ idei. Nu ma simt confortabil sa le las asa. Multumesc!
  • Vitara, passion, 2wd, AT

Offline sergiupapuc

« Răspuns #696 : 11.Sep.2019, 12:40:57 p.m. »
Salut, mi-am montat led la plafoniera din mijloc si constat ca nu se inchide de tot, lumineaza la o intensitate mica tot timpul, la fel se intampla si in portbagaj. La plafoniera din fata e totul ok. Nu cred ca becurile sunt de vina, am testat  doua tipuri. Ceva pareri/ idei. Nu ma simt confortabil sa le las asa. Multumesc!
..cauta led-uri CAN-BUS !
  • Vitara 2019 1.4BoosterJet AllGrip AT Passion

Offline florin301975

« Răspuns #697 : 11.Sep.2019, 09:23:28 p.m. »
Salut. Asa ceva mi.am montat la plafoniera mijloc, nu are can bus si nu ramane aprinsa. Am comandat si ptr portbagaj.

Offline enicky

« Răspuns #698 : 11.Sep.2019, 09:49:35 p.m. »
   E super ptr. plafoniera :good:. Vezi unde o montezi in potbagaj...

Offline Dicbz

« Răspuns #699 : 14.Sep.2019, 11:55:17 a.m. »
Multumesc pentru sugestii. Am gasit un cel mai ieftin bec CAN-BUS (35 lei 2 buc) si functioneaza, fara a mai ramane aprins.
  • Vitara, passion, 2wd, AT