Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115408 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #600 : 06.Iun.2019, 09:15:45 a.m. »
Uf, tot e bine ca nu semnalizezi cu mâna scoasa pe geam.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #601 : 06.Iun.2019, 09:27:25 a.m. »
Nu, din fericire nu fac asta. Dar daca vreau sa imi exprim nemultumirea fata de un coleg din trafic, imi invart aratatorul pe o tampla. Ceva de genul:

The following users thanked this post: dthem

Offline enicky

« Răspuns #602 : 06.Iun.2019, 10:37:15 a.m. »
Le-am folosit doar când am scos butonul pentru a monta navigatia, să le testez. În rest, nu.
   In situatia cand caut un loc de parcare, o adresa, sau un loc unde sa opresc sa coboare un pasager, mi se pare corect sa folosesc avarii si apreciez asta si la ceilalti participanti la trafic. A rula 50-100m cu semnal dreapta, incet, si fara sa fac dreapta, fara ca cel din spate sa ma poate depasi, mi se pare ca generez o situatie stresanta. Cred ca sunt "zone" unde trebuie sa ne adaptam traficului aglomerat si nervos(chiar daca codul a ramas in urma) si sa nu mergem intr-o extrema periculoasa cu respectarea inutila a legii.
Aceeasi situatie de neprevedere legala, sa ne amintim ca o avem si cu drl-urile. Am mers numai cu drl si nu m-a oprit nimeni sa ma amendeze ca n-am avut aprinsa faza de intalnire.
   Eu nu incerc sa te conving sa folosesti avariile, doar sa mai apesi pe buton din cand in cand ca sa nu se oxideze contactele ! :-))

Scuze de off topic, postarile ar trebui mutate in topicul cu "Iluminat. semnalizare..."
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #603 : 06.Iun.2019, 11:02:16 a.m. »
Propun Cod rutier separat pentru Bucuresti, ca e zona aglomerata si nervoasa: lumini de avarii permise cand "ti se pare" ca e cazul, dar cu obligatia de a agata de portbagaj si de spoilerul fata si triunghiuri reflectorizante, sa fie clara situatia.

Oricum trebuie sa semnalizezi cu 50 m inainte in oras si cu 100 m in afara orasului intentia de a trage pe dreapta sau de a schimba directia de deplasare, sau si prevederea asta ti se pare invechita si mai bine viram brusc in acelasi moment cand actionam maneta?

Da, daca ai o femeie gravida in masina si i s-a rupt apa, atunci e "pe avarie" si folosim luminile de avarie, plus agitam pe geam o carpa. Neaparat rosie :)

The following users thanked this post: toma

Online NicNic

« Răspuns #604 : 06.Iun.2019, 02:25:45 p.m. »
[…]
Da, daca ai o femeie gravida in masina si i s-a rupt apa, atunci e "pe avarie" si folosim luminile de avarie, plus agitam pe geam o carpa. Neaparat rosie :)

=)) Cui?
Fiindca in Bucuresti avem multi "berbeci" in trafic. Nu prea am vazut "taurasi" ...

Oricum, regulile astea noi, cu semnalizarea, le intalnesti prin toata Romania...  Si altele asemenea.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ...

« Răspuns #605 : 06.Iun.2019, 02:30:32 p.m. »
Daca nu sunt taurasi, aratam carpa boilor/vacilor/persoanelor cu sex divers de la volan, de sub volan, de pe bancheta din spate...  ;)

Offline enicky

« Răspuns #606 : 06.Iun.2019, 02:46:11 p.m. »
Propun Cod rutier separat pentru Bucuresti, ....

Oricum trebuie sa semnalizezi cu 50 m inainte in oras si cu 100 m in afara orasului intentia de a trage pe dreapta sau de a schimba directia de deplasare, sau si prevederea asta ti se pare invechita si mai bine viram brusc in acelasi moment cand actionam maneta?
   Propunerea nu e rea, recunosc !  :)
  Da, asa se intampla din pacate, cand vireaza probabil ca atinge si maneta de semnal !! Asta e o situatie fericita, dar boul/vaca de la volan poate sa vireze si fara sa semnalizeze !!!
  Iar ce spui tu de  "50 m inainte in oras si cu 100 m in afara orasului ", este deja o raritate, tot din pacate !

Multumim moderatorului ! :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline marcone

« Răspuns #607 : 20.Iun.2019, 10:44:16 a.m. »
Are cineva lista cu tipurile de becuri utilizate pe Vitara LY (Cool/Passion)?

Offline toma

« Răspuns #608 : 20.Iun.2019, 10:50:53 a.m. »
Informatia o gasesti in manual, trebuie doar sa cauti.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: marcone, PAR

Offline marcone

« Răspuns #609 : 20.Iun.2019, 01:45:56 p.m. »
Informatia o gasesti in manual, trebuie doar sa cauti.

Multumesc, bineinteles ca e in manual doar ca manualul e la ceva dsitanta de mine :)