Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115419 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LJnknown

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #560 : 27.Ian.2019, 11:55:37 p.m. »
Raspunsul este simplu: pentru H8 este un reper de proiector, pentru H11 alt model. Suprasolicitand circuitul electric al masinii, ai toate sansele sa te vedem la stirile de la ora 5......cu cascarabeta arsa. Ideea este sa scazi consumul , nu sa-l cresti.....
  • Suzuki Vitara 1.6 DDIS Passion ALLGRIP

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #561 : 27.Ian.2019, 11:59:25 p.m. »
Deci trebui sa pin proiectoare care sa suporte 55w. Ce altceva? Sigurante de cat?  Circuitul electric e acelasi, cred!?
Ai coduri ,ceva?  De proiectoare? Far de circuite?

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #562 : 28.Ian.2019, 12:02:34 a.m. »
Scazi consul punand 2 becuri care seart du 200h de functinare dar au efiienta cu +130m .Marketing.! Pui Led , dar nu ai voi. Ce solutie iti mai ramane?  Clasicul nu moate niciodata., pe cand tehnologia noua e efemera!

Offline LJnknown

« Răspuns #563 : 28.Ian.2019, 12:12:44 a.m. »
Crezi ca daca schimbi niste sigurante rezolvi totul, dar nu este asa. Mai discutam despre sectiuni de cabluri, repere diferite in functie de echipare pentru fascicul cablu, despre bilant energetic pe masina, incarca sau nu, ce se suprasolicita electric, comportament in timp , la diferite temperaturi. Orice echipament montat trebuie sa fie omologat atat individual, cat si la omologarea masinii sunt normative ce contin tipuri de parametrii pe care acel echipament trebuie sa-l respecte, becurile au toate o standardizare de flux luminos pe care il produc......este simplu sa spui ca tehnologia noua e efemera, dar mai greu cu implementatul ei pe masina. Ai citit un normativ de omologare ECE ?
  • Suzuki Vitara 1.6 DDIS Passion ALLGRIP

The following users thanked this post: Florin25

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #564 : 28.Ian.2019, 04:55:54 p.m. »
Nu stiu nimic despre ECE . Ce ai spus e corect, dar e o solutie pt problema pusa in dezbatere. Pana la proba contrara, adica referinte, care sa prezinte specificatii despre corpul proiectorului, sau despre traseele de cablu, nu pot spune ca riscul e mare. F probabil, corpul proiectorului difera ca orificiu de conectare a becului, dar traseul e putin probabil sa aiba cabluri mai subtiri.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #565 : 28.Ian.2019, 11:04:37 p.m. »
@sancheznfy_br
Daca masina ta este cea din semnatura, ea trebuie sa fie echipata deja cu proiectoare de ceata cu becuri de 55W.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #566 : 28.Ian.2019, 11:07:12 p.m. »
Passion ,da!

Offline adc2129

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • Bucuresti
« Răspuns #567 : 09.Mai.2019, 11:11:29 a.m. »
Salutare colegi,
As dori sa schimb DRL-urile. Am Vitara Cool cu DRL tip proiector de ceata ....
Am gasit la dezmembrari DRL led (cele alungite de la versiunile superioare).
Intrebarea este daca se monteaza usor (trebuie data bara jos/ demontat multe piese) si daca se portiveste mufa de la DRL-ul existent (cel sub forma de proiector de ceata) la cel Led sau trebuie adaptat?
Multumesc anticipat pentru raspuns 
  • Vitara
Vitara, Cool, Atlantis Turquoise, 2WD, 1.6

Offline ASZ

« Răspuns #568 : 09.Mai.2019, 12:49:49 p.m. »
Ai pe jurnalul de bord al colegului @enicky informatii despre aceasta modificare ... el iti poate da eventual mai multe detalii tehnice.

Offline adc2129

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • Bucuresti
« Răspuns #569 : 09.Mai.2019, 12:53:11 p.m. »
Am citit jurnalul  lui enicky. Nu scrie cum le-a montat ci doar ca la ajutat yeti si ca a luat kit-ul de pa aliexpress...
  • Vitara
Vitara, Cool, Atlantis Turquoise, 2WD, 1.6