Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115385 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #450 : 09.Apr.2018, 07:43:16 a.m. »
@Damistupy , cand vrei sa răspunzi unui mesaj precedent, nu e nevoie sa-l citezi. Se înțelege si fara.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Damistupy

« Răspuns #451 : 09.Apr.2018, 07:54:15 a.m. »
Am inteles. Mersi.
  • Suzuki Vitara

Offline enicky

« Răspuns #452 : 09.Apr.2018, 10:14:58 a.m. »
  @Damistupy chiar daca lucrarea pare ca se realizeaza intuitiv as putea spune, eu am realizat-o impreuna cu persoane care se pricep la instalatii electrice auto(electrician) pentru a avea siguranta ca este corect facuta si ca nu va exista posibilitatea sa se intample un "accident" cu urmari "grave". Cablajele trebuiesc conectate corect(la+ si -), bine izolate si ancorate de caroserie exact ca cele originale. Casetofoane auto am instalat si eu pe Dacia 1300, dar ...patru ochi vad mai bine decat doi !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ovi22222

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Ploiesti
« Răspuns #453 : 15.Apr.2018, 12:20:27 a.m. »
Si Drl-urile led de unde le-ai achizitionat? Ai vreun link? Multumesc!
  • Suzuki Vitara

Offline enicky

« Răspuns #454 : 15.Apr.2018, 10:01:53 a.m. »
De pe Aliexspress...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Damistupy

« Răspuns #455 : 18.Apr.2018, 06:13:07 a.m. »
Car Flashing 1 set For SUZUKI Vitara 2015 2016 LED DRL Daytime Running Light Daylight Waterproof Signal car-Styling light
 http://s.aliexpress.com/jaeuMRnE?fromSns=Copy to Clipboard
  • Suzuki Vitara

Offline Damistupy

« Răspuns #456 : 30.Mai.2018, 09:53:20 a.m. »
  @Damistupy chiar daca lucrarea pare ca se realizeaza intuitiv as putea

spune, eu am realizat-o impreuna cu persoane care se pricep la instalatii electrice auto(electrician) pentru a avea siguranta ca este corect facuta si ca nu va exista posibilitatea sa se intample un "accident" cu urmari "grave". Cablajele trebuiesc conectate corect(la+ si -), bine izolate si ancorate de caroserie exact ca cele originale. Casetofoane auto am instalat si eu pe Dacia 1300, dar ...patru ochi vad mai bine decat doi !

Puteti sa mi lasati un nr de telefon sa va sun. Au venit drlurile . Am incervat montare la service autorizat,dar ceva nu a mers bine,eu suspectez ca cei de la service au prajit ceva.
  • Suzuki Vitara

Offline cmd77

« Răspuns #457 : 04.Oct.2018, 10:22:11 a.m. »
Daca ma puteti lamuri careva cu o dilema: as vrea sa schimb becurile de faza scurta - mi se pare ca sunt destul de slabe. M-am uitat in manual si au soclu H11... Daca bine tin minte, am vazut pe undeva pe forum unul/altul care si le-au schimbat cu becuri soclu H4 dar acum nu mai gasesc cine, ce, cu ce... Merge si H4 sau doar H11? Aveti ceva recomandari?
Multumesc...
  • suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline kellogs

simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline enicky

« Răspuns #459 : 04.Oct.2018, 11:11:53 a.m. »
Nu vad de ce le-ai scbimba soclul, becuri se gasesc. Poti incerca de la Osram sau Philips, eu am pus pe lunga si sunt net superioare, doar ca au viata mai scurta. Iar pe scurta am pus xenon, fiindca sunt lupe (si nu deranjeaza) si am lumina ca la cel cu led de fabrica.