Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115300 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #40 : 18.Oct.2015, 08:56:42 p.m. »
...pentru ceata exista proiectoarele  ;)
Sint lumini suplimentare pe linga faza de intilnire.  ;)
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

« Răspuns #41 : 19.Oct.2015, 08:17:53 p.m. »
faza de intalnire nu prea te ajuta pe ceata - proiectoarele prin simpla lor dispunere cat mai jos unde stratul de ceata  este mai putin dens iti permit o mai buna vizibilitate..... dar ce se contesta aici si eu am spus ce am spus, era cu totul in alta sfera - tvs si-a pus alte becuri pe faza lunga - faza pe care in veci nu o sa o foloseasca cineva cand este ceata ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #42 : 19.Oct.2015, 08:23:38 p.m. »
Și eu am constatat ca faza lunga se lovește ca de-un zid de valurile de ceata. Aprind atunci proiectoarele și lampa roșie din spate. Și rămân pe faza scurta și eventual pe avarii și claxoane scurte dacă e groasa rău. ..
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline TVS

« Răspuns #43 : 19.Oct.2015, 09:27:14 p.m. »
Am schimbat si becurile pt iluminat nr de înmatriculare .Merita toți banii, calitate  germana  :-j si nu luminează excesiv cum am vazut ca fac unele chinezării . Inițial am fost sceptic ca ar fi prea slabe dar am coborât si le-am  aprins pe întuneric si chiar sunt super .M-am chinuit un pic pt ca sunt cu o juma de cm mai lungi decât un bec clasic w5w . Lumina este albă.
http://www.emag.ro/set-2-becuri-led-auto-auxiliare-narva-w5w-12v-0-35w-6000k-180114000/pd/D225LBBBM/
« Ultima Modificare: 19.Oct.2015, 09:34:48 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline enicky

« Răspuns #44 : 20.Oct.2015, 05:00:50 p.m. »
   Astea sunt led. Uite am mai gasit o firma la expozitie (dar cam scumpe becurile!): http://osram-partner.aspad.ro/bec-far-h11-night-breaker-unlimited-110-blister-1-buc-122557.p.html?gclid=CjwKEAjwzJexBRCa_pGo8IK0ilASJABfGldbiv_o1L8oSfDvhpVtYL2Hdcd_Qkkv9exl2uT0VsCoJxoCBgnw_wcB
   Ce parere ai de asta ? si au mai multe modele.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #45 : 20.Oct.2015, 05:16:00 p.m. »
M-am chinuit un pic pt ca sunt cu o juma de cm mai lungi decât un bec clasic w5w .
Cum ai rezolvat cu cei 5 mm?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

« Răspuns #46 : 20.Oct.2015, 07:25:59 p.m. »
Problema este data de accesul la bec- este un spatiu foarte ingust si destul de dificil de rotit capacul de protectie al becului  X-( spatii mici pt japonezi
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline TVS

« Răspuns #47 : 20.Oct.2015, 09:13:39 p.m. »
Cum ai rezolvat cu cei 5 mm?
Dupa ce le-am poziționat in soclu , am apăsat fix pe capat cu o șurubelnița lata.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline enicky

« Răspuns #48 : 27.Oct.2015, 12:33:50 a.m. »
La pagina 11-3 din manual sunt toate tipurile de becuri.
Cele de pozitie sunt intradevar W5W.
    Cu oglinzile am demarat. Dar in portbagaj ce lampa punem? Ai vreo idee ? Am incercat sa desfac capacelul ala dar n-am reusit.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #49 : 02.Nov.2015, 01:52:33 p.m. »
Dacă ai timp, pune niște poze și pe întuneric.
              Din recensamant am observat ca sunt putine Vitara Cool si deci multi colegi nu stiu ca la acest model nu sunt DRL led, iar proiectoarele functioneaza ca lumini de zi, mai raman aprinse si pe "pozitii" , iar cand ai aprins faza scurta, "proiectoarele" se sting.
              I prima fotografie : pozitii + drl
              A doua foto    : faza scurta + pozitii
              Pozitiile fiind led,  afara semiintuneric. Am facut si pe intuneric complet dar se vede mai prost, nu se vad asa bine diferentele.