Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115369 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Orlando DOK

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #360 : 14.Aug.2017, 09:06:20 a.m. »
Măcar te-ai aplecat un pic pe sub bord să vezi cum şi unde sunt poziţionate sursele de lumină de acolo? Sau şi în maşină tot spectator eşti?
Eu zic că dacă o făceai nu mai puneai întrebări.  :-?
Genul asta de răspunsuri nu cred ca sunt de ajutor. Oricum voi pune întrebarea in service, odată cu alte intrebari pe care le mai am.
  • Vitara S allgrip AT

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #361 : 14.Aug.2017, 09:12:24 a.m. »
Eu am altă problemă! Nu știu cum să fac să se aprindă lumina la interior, inclusiv în portbagaj, când deschid ușa la mașină. M-am uitat in manual, nu scrie nimic, spune că doar există. Lămpule au doar două poziții ( închis/ deschis). Poate știe cineva să mă ajute sau "așa e toate"?

Trimis de pe al meu SM-A720F folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #362 : 14.Aug.2017, 09:22:34 a.m. »
@bogdanzarnescu Că te depășește nu-i problemă. Cel puțin nu a mea.

Problema e că sunt unii care nu fac nici minimul efort de a se apleca un pic înainte de a pune o întrebare.
Oare ce se poate schimba la LED-ul ăsta?

Da, problema e și la mine, că mă aștept la mai mult bun simț, la politețe, inclusiv aceea de a ști despre ce vorbești atunci când vii și pui întrebări. Să mai zic de politețea de a citi 2 rânduri mai sus înainte de pune a zecea oară aceeași întrebare? (nu e cazul aici, dar e cazul adesea...)
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: enicky

Offline jupanul1

« Răspuns #363 : 14.Aug.2017, 09:22:59 a.m. »
@Orlando DOK - ”becurile” de la picioare nu sunt chiar facil de înlocuit, sunt un format ”proprietar”, cel mai probabil se va lăsa cu letcon și ceva bricolaj pentru sistemul de prindere. Da, sunt [cam] chioare, dar până la urmă își îndeplinesc cu brio scopul. Valabil și pentru becul din torpedou, dacă nu mă înșel.

@Emilian Sohterus - plafoniera are 3 poziții - OFF, Door, ON. Lampa de la portbagaj are doar două ON (echivalent Door) și OFF. Scrie la manual (secțiunea 5, mai pe la început). Poți personaliza doar modul de funcționare al luminilor de la picioare.

@bekxy - pune o poză și cu conectorul, te rog.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline bekxy

• Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #364 : 14.Aug.2017, 09:34:11 a.m. »
Ai dreptate și (mai ales) răbdare.
Doar că la torpedo se poate schimba: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7058.msg215682#msg215682

Uite și conectorul:

Offline jupanul1

« Răspuns #365 : 14.Aug.2017, 09:52:56 a.m. »
Da... privind becul din torpedou am citit și eu în manual după ce am dat ”postare”, dar n-am mai intervenit să corectez.

Referitor la led-urile de la picioare... se pare că e cum am zis. Trebuie bricolaj pentru schimbarea cu ceva mai competent. Pentru cei interesați de variante, Suzuki are înlocuitor pentru ele, tot la fel de puternice, doar că pe alte culori - roșu (99000-99080-C16) și albastru (99000-99080-C17).

The following users thanked this post: bekxy

Offline bekxy

• Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #366 : 14.Aug.2017, 10:00:46 a.m. »
Interesant. Însă nu și prețul...

Offline jupanul1

« Răspuns #367 : 14.Aug.2017, 10:08:18 a.m. »
N-am spus că ar fi ieftin. Doar că există alternativă (colorată) oficială pentru ele.

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #368 : 14.Aug.2017, 10:48:43 a.m. »

@Emilian Sohterus - plafoniera are 3 poziții - OFF, Door, ON. Lampa de la portbagaj are doar două ON (echivalent Door) și OFF. Scrie la manual (secțiunea 5, mai pe la început). Poți personaliza doar modul de funcționare al luminilor de la picioare.

Ai dreptate, dar aş fi vrut acelaşi lucru şi la locurile din faţă! La fosta aşa era!
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline jupanul1

« Răspuns #369 : 14.Aug.2017, 11:39:19 a.m. »
Cred că explicația e următoarea - in față sunt doar spoturi, plafonieră e doar ”la mijloc”.

P.S. - bine... cred că s-ar putea bricola ceva în acest sens, dar nu știu dacă ar merita deranjul.