Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115356 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #330 : 27.Iul.2017, 01:01:20 p.m. »
Deci are sau nu autoleveling spirit +?

Din ce am citit ... ar fi un reglaj automat...cu sau fara giroscop...nu stiu.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Lerua07

« Răspuns #331 : 27.Iul.2017, 01:07:45 p.m. »
Da, Spirit are reglare automata a farurilor !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline ariciul

« Răspuns #332 : 27.Iul.2017, 03:48:49 p.m. »
Mie tocmai mi s-a ars un bec de la un parasolar. Trebuie sa-l desfac sa vad ce e! Acolo se pot pune leduri? A facut-o cineva?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

« Răspuns #333 : 27.Iul.2017, 03:55:36 p.m. »
  Scuze am postat gresit !
 Dar revin :
     Ok, detaliez putin : pe sosele de genul citat, drumuri judetene c-o banda pe sens, masina intra in balans la intalnirea unei denivelari, moment in care auto leveling-ul detecteaza schimbare de pozitie si incearca ajustarea pozitiei lupei, ajustare care o face prin 2-3 miscari verticale, moment in care cel din fata crede ca este flash-uit sau "orbit" de xenon-ul/led-ul respectiv. Mi s-a intamplat de multe ori prin tara, i-am dat si eu un flash, mi-a raspuns si atunci am contatat ca, de fapt, la el actionase auto leveling, soferul folosind  deci numai faza scurta.(doar un urma flash-ului meu a actionat si el scurt faza lunga).
« Ultima Modificare: 27.Iul.2017, 07:13:02 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Orlando DOK

« Răspuns #334 : 27.Iul.2017, 05:10:08 p.m. »
Nu înțeleg ce ai vrut sa spui...acest sistem este funcțional pe suzuki, la fel ca și pe alte mărci...faptul ca pe tine te orbesc, ceea ce îmi este foarte greu sa cred deoarece lupa de fapt transforma lumina în spectru tocmai pt a diminua disconfortul, nu cred ca îți afectează acuitatea vizuala sau îți creează un disconfort atât de mare. Același principiu l-ai întâlnit de 7 ani încoace pe toate mașinile cu xenon..nimic diferit, decât culoarea luminii
  • Vitara S allgrip AT

Offline gelum

« Răspuns #335 : 27.Iul.2017, 10:08:45 p.m. »
@Orlando DOK, Colegul enicky are dreptate, si daca nu ma insel undeva pe aici pe forum chiar e un clip in care se vede chestia aia gen flash la faruri pe faza scurta si filmarea e facuta ziua, banuiesc ca noaptea e chiar mai deranjant. Poate nu sesizezi din postura in care tu beneficiezi de sistemul cu LED dar din sens invers chiar e diferit in sensul rau spus. Poate alte marci de auto au alte sisteme dar la Suzi am vazut cum am spus si mai sus acest "simptom". Deci si eu cred ca sistemul asta bun sau rau deranjeaza cateodata...deci suntem doi, pana acum. ;)
  • Suzuki Vitara Passion 1,6 Allgrip

Offline Ash

« Răspuns #336 : 04.Aug.2017, 10:46:24 a.m. »
Mi-am luat si eu flash-uri din sens opus dar doar o data...daca se mai intampla o sa ii rog la service sa relgeze auto-level-ul...

Din pacate nu am reusit sa trec prin cele 36 de pagini asa ca va rog daca se poate niste recomandari pentru leduri pozitie si semnalizare.

A schimbat cineva becurile de iluminat de la picioare? Ce led-uri s-ar potrivi? Ca sunt cam chilare astea de acum...
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline Catalln

« Răspuns #337 : 04.Aug.2017, 06:43:29 p.m. »
Mie tocmai mi s-a ars un bec de la un parasolar. Trebuie sa-l desfac sa vad ce e! Acolo se pot pune leduri? A facut-o cineva?
Da se pot pune parca W5W,  la fel ca si in portbagaj,  pozitiile pe fata sau luminile de la numarul din spate.
Pregateste-te cu rabdare se scot foarte greu,  eu pe unu l-am spart di am facut numai cioburi prin Masina.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline MBL

« Răspuns #338 : 04.Aug.2017, 06:53:13 p.m. »
Becurile din parasolar sunt de tip sofit, nu w5w. Da, se pot schimba cu model sofit led.
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

Offline enicky

« Răspuns #339 : 04.Aug.2017, 07:05:49 p.m. »
   Pentru pozitii ti le recomand pe acestea. Vezi si la mine in jurnal.

A, la semanlizare nu merge led decat daca se umbla in CB.
« Ultima Modificare: 04.Aug.2017, 09:02:38 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Ash