Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115336 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #240 : 10.Iul.2016, 10:59:10 a.m. »
Scauze, nu e un buton separat, apesi pe plafoniera  :happy:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Redresor

« Răspuns #241 : 10.Iul.2016, 11:05:33 a.m. »
Pai daca apas o data pe plafoniera se aprinde. A doua oara se stinge.

O sa incerc sa o aprind cu usa deschisa si apoi sa inchid usa sa vad daca se stinge. Eu am apasat doar cand eram înăuntru cu usile inchise... Desi nu mi se pare ca ar avea mai multe pozitii comutatorul respectiv..
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 AWD

Offline aleksanders

« Răspuns #242 : 10.Iul.2016, 11:39:48 a.m. »
Se aprinde doar plafoniera de la mijloc, cele 2 lampi de langa oglinda se aprind doar la apasarea lor....
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Redresor

« Răspuns #243 : 10.Iul.2016, 02:28:41 p.m. »
Cred ca vorbim de lucruri diferite. La mine asa arata plafoniera. Nu am alta lampa in mijloc.

Asa o fi la 1.6 Passion ALL GRIP ? Mi se pare ciudat sa nu se poata aprinde cand deschizi usa sau deblochezi din cheie....

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #244 : 10.Iul.2016, 02:54:42 p.m. »
Vezi ce zice in manual, se pare ca sunt mai multe variante in functie de nivelul de echipare.

Offline jupanul1

« Răspuns #245 : 10.Iul.2016, 03:10:44 p.m. »
Cred ca vorbim de lucruri diferite. La mine asa arata plafoniera. Nu am alta lampa in mijloc.

Asa o fi la 1.6 Passion ALL GRIP ? Mi se pare ciudat sa nu se poata aprinde cand deschizi usa sau deblochezi din cheie....

În poza postată de Dvs. se văd spoturile pentru lectură (sau cum le-o zice Suzuki). Plafoniera în discuție trebuie să fie cam în dreptul spătarelor scaunelor față (oarecum în mijlocul mașinii). Și ea are cu certitudine reglaj pentru modul de funcționare.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #246 : 10.Iul.2016, 08:04:47 p.m. »
             Eu am Cool si mai am o lampa la mijlocul plafonului care are un comutator cu 3 pozitii : inchis, aprins cand deschizi usa, deschis. Cele din foto sunt langa oglinda si se aprind numai prin apasare pe lampa. Chiar nu ai a doua lampa, ca doar ai o echipare superioara?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #247 : 10.Iul.2016, 11:11:52 p.m. »
acuma ai de ales.... lampa sau cric, cred ca a ales cricul... :fluier:
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Redresor

« Răspuns #248 : 11.Iul.2016, 12:24:19 a.m. »
În poza postată de Dvs. se văd spoturile pentru lectură (sau cum le-o zice Suzuki). Plafoniera în discuție trebuie să fie cam în dreptul spătarelor scaunelor față (oarecum în mijlocul mașinii). Și ea are cu certitudine reglaj pentru modul de funcționare.
             Eu am Cool si mai am o lampa la mijlocul plafonului care are un comutator cu 3 pozitii : inchis, aprins cand deschizi usa, deschis. Cele din foto sunt langa oglinda si se aprind numai prin apasare pe lampa. Chiar nu ai a doua lampa, ca doar ai o echipare superioara?

Am lampa din mijloc. Era pe OFF. Nici nu ma uitasem in spate. M-am concentrat strict pe partea din fata  :) Multumesc. Cine stie cand o descopeream :)

Offline jupanul1

« Răspuns #249 : 11.Iul.2016, 09:35:39 a.m. »
Aș avea și eu o nelămurire - la Swift aveam un beculeț care făcea un pic de lumină de ambianță la interior, respectiv era sub comenzile de climă și lumina spațiul de depozitare din consola centrală (zona din fața schimbătorului de viteze, unde aveam un suport de pahare și priza USB + 12V). La Vitara mai există așa ceva? Dacă da, poate cineva să pună o poză edificatoare?

Vă mulțumesc!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise