0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: ntire2000 din 17.Mar.2023, 03:24:23 p.m.Never nu o sa mai arunc banii pe Osram.Am Novsight de mai bine de doi ani si n-am avut absolut nici o problema cu ele - asta în conditiile în care au racire activa si ma asteptam ca sa crape ventilatoarele de la cât praf si mizerie sunt pe drumurile noastre.Osram Night Breaker s-au ars în mai putin de 6 luni, concomitent! - de m-am apucat sa umblu ca disperatul si la tabloul de sigurante.Subscriu, doi ani cu Novsight, impecabile pe timp de noapte si asfalt ud pe faza scurta. De bune ce is, am mai cumparat un set de rezerva pe care il port permanent in portbagaj in cazul unui ghinion cu cele vechi. So far so good...
Never nu o sa mai arunc banii pe Osram.Am Novsight de mai bine de doi ani si n-am avut absolut nici o problema cu ele - asta în conditiile în care au racire activa si ma asteptam ca sa crape ventilatoarele de la cât praf si mizerie sunt pe drumurile noastre.Osram Night Breaker s-au ars în mai putin de 6 luni, concomitent! - de m-am apucat sa umblu ca disperatul si la tabloul de sigurante.
Probabil ai uitat ca farurile vin cu halogen, care sunt becuri mai fierbinti decat ledurile.
Apropo de becuri led, v a oprit rutiera pt becuri ca cică nu sunt conforme??Ce le explicati (legal)
Pe mine m-au oprit doar ca sa imi spuna ca trebuie sa aiba aceeasi culoare cu becurile de pozitie. Prin urmare, am pus led si pe pozitie.De atunci (2 ani), nimic. Si merg zilnic cu ele prin București