Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115302 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #1050 : 20.Mar.2023, 09:48:10 p.m. »
De bune ce is, am mai cumparat un set de rezerva pe care il port permanent in portbagaj in cazul unui ghinion cu cele vechi. So far so good...
Exact asa am mai cumparat si eu un set  =)) mai ales ca pretul e mic comparativ cu ce pot ele.
Problema spinoasa e ca ale mele nu-s în portbagaj ..... si o sa trebuiasca sa rascolesc casa în caz de nevoie.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #1051 : 20.Mar.2023, 10:46:06 p.m. »
Pe viitor o sa fac si eu o achizitie de genul inca un set de leduri de rezerva. Singura dorinta este sa nu ma opreasca rutiera pt ele. Sunt 6000k temp de culoare cu 22.000 lumeni. 60w pe bec.

• Suzuki Vitara Facelift 2019

Offline enicky

« Răspuns #1052 : 20.Mar.2023, 10:48:31 p.m. »
Singura dorinta este sa nu ma opreasca rutiera pt ele. Sunt 6000k temp de culoare cu 22.000 lumeni. 60w pe bec.
  "Rutiera" e ultima problema, temperatura lor e o problema !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #1053 : 20.Mar.2023, 11:08:15 p.m. »
De ce spui ca temperatura lor? Eu vad extraordinar de bine pe carosabil umed si pe vreme rea cu ele.

Online ntire2000

« Răspuns #1054 : 20.Mar.2023, 11:27:16 p.m. »
Pe viitor o sa fac si eu o achizitie de genul inca un set de leduri de rezerva. Singura dorinta este sa nu ma opreasca rutiera pt ele. Sunt 6000k temp de culoare cu 22.000 lumeni. 60w pe bec.

Pe mine m-au oprit.
Erau cu aia de la RAR în control de rutina, cica.
S-au uitat, s-au tot uitat....dar cel mai tare le-a sarit în ochi bulbarul.....
Le-am aratat omologarea EU a acestuia, organul a zis plin de emfaza ca poate scoate si el o foaie identica la xerox....la care eu i-am spus ca n-are decât daca are la el si poansoane ca sa-mi stanteze seria scrisa de pe fituica si pe bulbar...s-a scarpinat omul în cap si în lipsa de alte argumente valide mi-a dat avertisment verbal, ca sa nu faca scor egal....
Adica poate sa ma pupe în fund.

Baietii n-au nici o evidenta, sunt praf si pulbere.
Daca n-ai la tine cartea de identitate a masinii ca sa silabiseasca pe ea mentiunile ulterioare (dotarile extra aduse masinii) se uita la tine ca vitelul la poarta noua.
Si-ti ureaza drum bun.

PS: au studiat foarte intens talonul, nu cumva ITP-ul de anul trecut sa fie fals; ghinionul lor, era facut la reprezentanta....nu prin coltul strazii....

De ce spui ca temperatura lor? Eu vad extraordinar de bine pe carosabil umed si pe vreme rea cu ele.
Colegul se referea la temperatura degajata de leduri.
Apropo, ale tale nu au racire activa? Adica coolere?
Ca daca au poti sa stai linistit.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline chriss

« Răspuns #1055 : 21.Mar.2023, 12:25:06 a.m. »
Ee merg pe astea de 2 ani fara probleme,se vede impecabil noaptea!Sunt foarte multumit,nu am treaba cu politia,rar si nici cu colegii din trafic! Am Hb3 si H11,sub 150 ambele seturi.
https://automag.ro/bec-osram-night-breaker-laser-next-generation-h11-12v-55w-pgj192-set-2-buc?gclid=CjwKCAjwiOCgBhAgEiwAjv5whKEq2TFYbkOzRVDjfngiY9mYfeQd13fKIUTQ8HDt1lXg9NjQfozHxhoCqyMQAvD_BwE
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #1056 : 21.Mar.2023, 06:58:02 a.m. »
Colegul se referea la temperatura degajata de leduri.
Apropo, ale tale nu au racire activa? Adica coolere?
Ca daca au poti sa stai linistit.

Pe cele de mai jos le am din poze cu racire activa ventilatie au si balast separat sa nu se incalzeasca prea tare.
Pe faza scurta bevinsee si pe lunga am xseven. Sunt cotate printre cele mai bunde de pe piata din cate m am documentat.

Iar de politie stiam ca cei de la rutiera au obiceiul de a se uita pe far si daca scrie pe el HAL nu LED e belita. Conform normelor europene fiecare far ar inscriptionat pe el ce compatibilitate are iar daca politaiul e istet si stie ne poate arde frumusel.

Offline Hoinar

« Răspuns #1057 : 21.Mar.2023, 07:00:05 a.m. »
@chriss ce HB3 ai? am luat unele de la Philips si sunt cam ... chioare...
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Myhay

« Răspuns #1058 : 21.Mar.2023, 07:08:04 a.m. »
De a se uita pe far unde? Ca pe exterior nu scrie nimic. Te pune sa ridici capota?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: ntire2000

Online ntire2000

« Răspuns #1059 : 21.Mar.2023, 08:25:09 a.m. »
Iar aici deja suna a perchezitie.
In plus de asta cel de la rutiera nu are competente de analiza tehnica a masinii, poate doar sa constate daca arde sau nu un bec.

Ee merg pe astea de 2 ani fara probleme,se vede impecabil noaptea!Sunt foarte multumit,nu am treaba cu politia,rar si nici cu colegii din trafic! Am Hb3 si H11,sub 150 ambele seturi.
https://automag.ro/bec-osram-night-breaker-laser-next-generation-h11-12v-55w-pgj192-set-2-buc?gclid=CjwKCAjwiOCgBhAgEiwAjv5whKEq2TFYbkOzRVDjfngiY9mYfeQd13fKIUTQ8HDt1lXg9NjQfozHxhoCqyMQAvD_BwE

Inseamna ca tu nu prea umbli noaptea cu masina.
De vazut impecabil vad.... dar pe mine m-au tinut maxim 8 luni.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού