0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
De bune ce is, am mai cumparat un set de rezerva pe care il port permanent in portbagaj in cazul unui ghinion cu cele vechi. So far so good...
Singura dorinta este sa nu ma opreasca rutiera pt ele. Sunt 6000k temp de culoare cu 22.000 lumeni. 60w pe bec.
Pe viitor o sa fac si eu o achizitie de genul inca un set de leduri de rezerva. Singura dorinta este sa nu ma opreasca rutiera pt ele. Sunt 6000k temp de culoare cu 22.000 lumeni. 60w pe bec.
De ce spui ca temperatura lor? Eu vad extraordinar de bine pe carosabil umed si pe vreme rea cu ele.
Colegul se referea la temperatura degajata de leduri.Apropo, ale tale nu au racire activa? Adica coolere?Ca daca au poti sa stai linistit.
Ee merg pe astea de 2 ani fara probleme,se vede impecabil noaptea!Sunt foarte multumit,nu am treaba cu politia,rar si nici cu colegii din trafic! Am Hb3 si H11,sub 150 ambele seturi.https://automag.ro/bec-osram-night-breaker-laser-next-generation-h11-12v-55w-pgj192-set-2-buc?gclid=CjwKCAjwiOCgBhAgEiwAjv5whKEq2TFYbkOzRVDjfngiY9mYfeQd13fKIUTQ8HDt1lXg9NjQfozHxhoCqyMQAvD_BwE