Autor Subiect: Iluminat, Semnalizare, Becuri  (Citit de 115306 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Iluminat, Semnalizare, Becuri
« Răspuns #1020 : 14.Ian.2023, 07:26:17 p.m. »
@enicky,
Salut,
Imi poti spune te rog, ce marca de instalatie Xenon ai pus pe masina?
Da, asta e : http://gamamag.ro/products/Instalatie-xenon-35W-Balast-slim-Thunder.html
trebuie sa le spui, parca, modelul de bec de pe masina. Eu am fost la ei si au montat-o.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: sebastian_suzuki

Offline ASZ

« Răspuns #1021 : 19.Feb.2023, 07:04:31 p.m. »
Ma bate gandul la un set de led-uri chinezesti.
Ati cumparat si folosit ceva set asemanator ?

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #1022 : 03.Mar.2023, 01:17:02 p.m. »
Ma bate gandul la un set de led-uri chinezesti.
Ati cumparat si folosit ceva set asemanator ?

Eu am montat si pe faza scurta si pe faza lunga de la un baiat extrem de priceput din Iasi. Omul daca apelezi la el iti recomanda ce e mai bun pe masina. De examplu eu am pe faza scurta ledurile de pe locul 2 in lume catalogate si pe faza lunga niste leduri care sunt produse in USA care fac parte din gama celor de pe locul 1 in lume si sunt rare tare. Lumineaza de zici ca nu e adevarat. Se face zi afara.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019

Offline teutzue

« Răspuns #1023 : 03.Mar.2023, 01:23:53 p.m. »
Ai fost la BMA?
Ce becuri ti-a recomandat?
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #1024 : 03.Mar.2023, 01:26:51 p.m. »
Ai fost la BMA?
Ce becuri ti-a recomandat?

Nu la BMA. Aia nu mai vand nici xenoane de cand i a speriat RAR. Bevinsee sunt pe scurta si XSeven pe lunga.

Baiatul este extrem de priceput si daca e sa stai sa vorbesti de becuri te fascineaza.
Are banc de probat ledurile si mai intai cand aduce un produs nou le probeaza pe banc sa vada temperaturi si cati wati reali scot plus lumeni apoi probeaza pe masina personala produsul o perioada. Daca i se par corecte abia atunci isi aduce mai multe si vinde.

Offline enicky

« Răspuns #1025 : 03.Mar.2023, 05:51:34 p.m. »
.... Se face zi afara.
   Sa le porti sanatos !
Am si eu o intrebare/rugaminte : dupa aprox. 10min de functionare ai pus mana pe driver-ul lor ? poti sa pui mana pe el, sa-l tii 1min.? Daca inca n-ai testat, ai grija ca s-ar putea sa friga . Multumesc!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #1026 : 03.Mar.2023, 10:19:41 p.m. »
.... Se face zi afara.
   Sa le porti sanatos !
Am si eu o intrebare/rugaminte : dupa aprox. 10min de functionare ai pus mana pe driver-ul lor ? poti sa pui mana pe el, sa-l tii 1min.? Daca inca n-ai testat, ai grija ca s-ar putea sa friga . Multumesc!

Asa cum am spus sunt testate si eu la randul meu dupa 1h de functionare am pus mana pe ele. Ajung la temperatura de 41 42 grade celsius ( verificate cu termometru ).

La 40 grade ganditiva ca ajungem si noi cuand avem infectii in organism. Deci nu e o temperatura extrema pentru un bec.

Plus ca am 12 luni garantie si baiatul ofera dreptul la retur in 15 zile. In aceste 15 zile ai timp sa le testezi cum vrei.

Offline enicky

« Răspuns #1027 : 03.Mar.2023, 10:42:22 p.m. »
Ajung la temperatura de 41 42 grade celsius ( verificate cu termometru ).

La 40 grade ganditiva ca ajungem si noi cuand avem infectii in organism. Deci nu e o temperatura extrema pentru un bec.
   Da, am inteles ca sunt testate, asa le-am testat si eu pe ale mele, le-am pus si radiatoare de Al pe drivere si tot nu le puteam atinge si dupa vreo 2 sapt.le-am dat jos, nu-mi prezentau incredere, chiar daca multi dintre noi inca le folosesc. Nu-i vorba cate grade facem la raceala, facem si 42, dar langa far este furtunul spalatorului de parbriz(luneta)care putea fi topit oricand si n-am gasit o solutie sa-l departez.
Asa ca am revenit la xenon. E mult mai safe, iar garantia nu m-ajuta cu nimic, oricum nu-i o suma imensa, asa ca ale mele stau in cutie, le pot da oricui ptr. o suma modica.

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #1028 : 03.Mar.2023, 10:44:18 p.m. »
O sa postez o poza maine sau poimaine cum am organizat tot la masina sa vedeti😁

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #1029 : 04.Mar.2023, 06:25:05 p.m. »
Imi cer scuze de dublu post dar nu mai pot da edit. Uitati in poze cum am asezat balastul la leduri in asa fel incat sa nu imi afecteze nimic temperatura lor desi este o temperatura de 42 grade. Balastul la becurile de pe faza lunga pur si simplu stau in aer nu ating nimic si nici ju deranjeaza mufa sau ceva fiind ca sunt foarte usoare