Autor Subiect: SCARTAIT USI  (Citit de 10642 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mk9

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • constanta
SCARTAIT USI
« : 31.Aug.2015, 12:20:39 p.m. »
La a mea (s coss all grip diesel) cam dupa jumatate de an au inceput sa scartaie usile pe spate, le ung dar cam degeaba, in cateva zile scartaitul apare din nou, aveti idee cum pot scapa de problema asta?
  • s-cross all grip diesel

Offline cristidav

Re: SCARTAIT USI
« Răspuns #1 : 31.Aug.2015, 12:43:30 p.m. »
Sincer sa fiu, si la SX-ul meu cam scartaie usile din spate mai des decat alea din fata. Dau cu WD40 si in doua luni scartaie iar. Un scartait usor, dar tot scartaie. Si tot dau cu Wd40...
Cele din fata n-au scartait niciodata.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline bisti

« Răspuns #2 : 31.Aug.2015, 03:11:13 p.m. »
Eu la Swift am avut aceeasi problema, care acum s-a transformat in alta.

Am dat cu vaselina cu litiu - http://www.emag.ro/vaselina-abro-454g-ch2525/pd/DRFQ1BBBM/ si n-a mai scartait.

Problema este ca usile nu se mai opresc la pasii intermediari acum ci abia la capat. Daca v-ati invatat sa tineti de usa cand urcati/coborati nu e problema.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 31.Aug.2015, 05:46:04 p.m. »

Problema este ca usile nu se mai opresc la pasii intermediari acum ci abia la capat. Daca v-ati invatat sa tineti de usa cand urcati/coborati nu e problema.

Mie mi le-au gresat la service si a aparut problema, dar nu mi-am dat seama de ea pana e curand, cand mi-a semnalat-o un prieten. Oricum tin de usa la deschidere...

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline migabi

« Răspuns #4 : 31.Aug.2015, 09:12:04 p.m. »
Sincer sa fiu, si la SX-ul meu cam scartaie usile din spate mai des decat alea din fata. Dau cu WD40 si in doua luni scartaie iar. Un scartait usor, dar tot scartaie. Si tot dau cu Wd40...
Cele din fata n-au scartait niciodata.

Stiam ca WD40 nu e pt lubrifiat, e doar un deblocant care mai si curata vaselina ca sa poti pune alta. Eu asa il folosesc, curat vaselina contaminata de pe balamale ca sa pot aplica alta.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline ovi_cross

« Răspuns #5 : 14.Sep.2015, 03:57:06 p.m. »
Mie imi "scartaie" sistemul (macaraua, cred) geamului din stanga fata (sofer), atunci cand e bagat la o pozitie intermediara (cand e dat de tot jos, in usa, nu face probleme). Any ideas?

• S-Cross Start, 1.6, 2015

Offline marcone

« Răspuns #6 : 14.Sep.2015, 05:55:47 p.m. »
WD40 nu e o solutie, incearca vaselina lichida, e un spray.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #7 : 19.Sep.2015, 10:16:09 p.m. »
Mie imi "scartaie" sistemul (macaraua, cred) geamului din stanga fata (sofer), atunci cand e bagat la o pozitie intermediara (cand e dat de tot jos, in usa, nu face probleme). Any ideas?

Scartaie usa cand o inchizi/deschizi cu geamul in pozitie intermediara sau scartaie geamul cand actionezi butonul de pe portiera?

Offline Laurentiu

« Răspuns #8 : 20.Sep.2015, 12:08:28 a.m. »

Scartaie usa cand o inchizi/deschizi cu geamul in pozitie intermediara sau scartaie geamul cand actionezi butonul de pe portiera?

E destul de clara exprimarea.
imi "scartaie" sistemul...cand [geamul] e bagat la o pozitie intermediara...
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #9 : 20.Sep.2015, 12:12:45 a.m. »
Eu personal, prin folosirea cuvântului sistem, nu am putut să sa identific cauza.