0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Sunt convins că toți ne-am documentat înainte de alegerea mașinii
CitatSunt convins că toți ne-am documentat înainte de alegerea mașinii In 2015, la 2-3 luni de la lansare, adica in iunie-iulie, nu exista absolut nimic, dar chiar NIMIC din ceea ce vedeti voi acum: numeroase animatii, simulari, teste pe sosea, teste off road, teste in poligon, statistici de consumuri(1,6cc, 1,4cc, 1,0) teste comparative intre marci/modele, timpi de reactie si multe alte minuni/prezentari/demonstratii. NU avea nici macar reclama la tv. !!..........
Salutare, posesori de Suzuki Vitara! As vrea sa cumpar o Vitara 1.4 BoosterJet AllGrip, in echiparea Passion. M-am tot interesat despre masina, am citit foarte multe subiecte de pe forum, dar findca nu este o investie chiar mica am zis sa va intreb si pe voi ce parere aveti in general despre aceasta masina. Va rog sa imi spuneti ce considerati ca trebuie stiut inainte de a o cumpara plus cateva informatii mai tehnice ( consum, probleme motor, probleme sistem allgrip etc.). Va rog sa imi spuneti si care ar fi cea mai potrivita reprezentanta din Bucuresti de unde as putea cumpara masina. Din ce am citit aici pe forum ar fi DAB auto. Multumesc pentru ajutor!
As vrea sa cumpar o Vitara 1.4 BoosterJet AllGrip, in echiparea Passion.