Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83899 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Deci nimic oficial...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Vecchio

Există și pe K14C. Cel puțin a mea, fabricată la final de nov.2019, are, și a fost cu 400 EU mai scumpă decât oferta inițială!

« Ultima Modificare: 25.Feb.2020, 03:51:16 p.m. de Vecchio »
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline dthem

Deci nimic oficial...

Da. Daca vrei oficial si ai timp fa o adresa la Suzuki si vei primi raspuns.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline perfidus

@Vecchio, ce scrie la tine in CIV la norma de poluare si care este valoarea emisiilor de CO2 WLTP? La mine scrie norma Euro6/AG si 139g/Km NEDC - respectiv 169g/km (high) WLTP.

PS- tu vad ca ai transmisia AT, sa fie oare doar pe cele Allgrip cu AT?

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline shpeedy

Desi pentru mine personal nu are vreo valoare deosebita aceasta informatie (beneficiul vazandu-l la nivelul comunitatii noastre), nu e ca si cum nu as avea deja un canal de comunicare deschis cu Suzuki pentru diferite teme discutate pe forum - cu mai mult sau mai putin succes...

Offline Vecchio

Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline shpeedy

Atentie ca sub standard WLTP emisiile pot fi diferite pentru acelasi model/motor/transmisie/tractiune, daca sunt nivele de echipare si/sau dotari optionale diferite...

Offline Vecchio

Ciudat mi se pare faptul cu datele sunt din CIV-ul emis de RAR. In Certificatul de conformitate al ungurilor NDEC este 125 g/km iar WLTP (high) - 167 g/km  :dknw:

Offline shpeedy

Ooops...

Stiam ca CIV-urile sunt facute in baza COC-urilor si info trebuie sa se pupe. Sa nu fie la mijloc o eroare la nivelul RAR-ului...

Offline enicky

Scuze ca va intrerup, fara a subaprecia valoarea informatiilor expuse, dar nu cred ca ultimele discutii ajuta pe cineva care doreste sa-si achizitioneze o Vitara noua si are o dilema in legatura cu varianta optima(vezi titlul!).
   Discutarea acestor detalii tehnice probabil ca ar trebui continuata pe alt topic. :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip