Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83904 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Tatallor

Ai facut o alegere buna, si eu regret ca n-am optat pe 4x4 desi inca n-am avut nevoie de el. Totusi varianta Facelift e din 2018, asta asa ca fapt divers.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, perfidus

Offline perfidus

Asa este, acum am vazut ca in vara lui 2018 au aparut noile motorizari si facelift-ul actual. De fapt eu voiam sa zic ca anul de fabricație e 2019.
Pentru 2020 odata cu al doilea facelift (la exterior niste blocuri optice redesenate din ce se stie deocamdata), vor aparea si motorizarile hibrid.

Discutia 4x2 vs. 4x4 pe o masina care nu este chiar una de offroad a starnit multe pasiuni. In mod clar e destul rar folosita atunci cand te invarti intre casa si serviciu. Insa pentru pasiunile pentru care ne facem tot mai greu timp nici o investitie nu e in mod automat o risipa. Confortul psihic pe care ti-l da un 4x4 atunci cand pentru un weekend te hotarasti sa iesi cu amicii intr-o poiana, la cort, de unde sa urci pe drumuri de munte "cat se poate" iar apoi sa continui pe poteci cu un rucsac in spate, face sigur toti banii in plus.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

The following users thanked this post: vali22, Utilizator_Anonim, Dogy

Offline maxwell

Un review pentru Vitara!

• Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline enicky

Confortul psihic pe care ti-l da un 4x4 atunci cand pentru un weekend te hotarasti sa iesi cu amicii intr-o poiana, la cort, de unde sa urci pe drumuri de munte "cat se poate" iar apoi sa continui pe poteci cu un rucsac in spate, face sigur toti banii in plus. :good:

Este din ce in ce mai greu pentru foarte multi sa gandeasca asa, iar de sintagma "eu nu ies niciodata in afara asfaltului" chiar m-am saturat.

Cat despre review-ul de mai sus, ar fi ok daca stopurile n-ar fi faruri, iar reglajul farurilor(de pe fata!) s-ar face din bord si nu de sub capota.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline perfidus

Încă o chestie neprofesionista la review-ul în cauza. Nu poți numi motorul de 1 litru Boosterjet o porcărie. Am făcut drive test cu el și e la fel ca multe alte motoare entry level de la alți producători. Nu e optim pe mașină dar nici nu te dezamăgește de tot. E un compromis acceptabil pentru anumite scenarii de utilizare. Părerea mea.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline rexkrokiDAU

Nu-si are locul aici, dar nu trebuie sa uitam ca majoritatea "vlogerilor" se viseaza la volanul unui AMG G 63  ;)

Offline Vecchio

În momentul de față, de pe site-ul lor poți comanda doar Vitara Hybrid, 1.4 boosterjet, manuală. Beton  :-?
Oricum ar fi, varianta allgrip merită banii. Vorbesc din experiență proprie, vara, nu iarna.
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline boga81

Încă o chestie neprofesionista la review-ul în cauza. Nu poți numi motorul de 1 litru Boosterjet o porcărie. Am făcut drive test cu el și e la fel ca multe alte motoare entry level de la alți producători. Nu e optim pe mașină dar nici nu te dezamăgește de tot. E un compromis acceptabil pentru anumite scenarii de utilizare. Părerea mea.
In testele comparative auto-bild un S-Cross cu 1.4 a consumat 6.5 l/100km iar o Vitara 1.0 a consumat 7.1 l/100km.

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Presupunand conditiile de test echivalente, motorul mic montat pe o masina mai usoara consuma mai mult ca cel mare si produce cam acelasi debit de noxe. Deci, cum si puterea/cuplul fiind mai mici, care ar fi ghiseftul?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Utilizator_Anonim

@rexkrokiDAU cine nu si-ar dori un v8 twinturbo
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp