Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83900 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Floppy76

Eu nu m-as risca, mai ales ca si manualul recomanda asta. Vitarele noastre nu au ''transfer switch" pentru a deconecta transmisia

http://www.suzuguide.com/suzuki-459.html
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip

Offline wolfin

ok..dar ce ai link uit e de grand vitara care are un alt sistem de 4wd fata de vitara 2015

vitra 2015 nu are cutie de transfer.. ..e cu disc comandat electronic.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline sergiupapuc

https://auto.howstuffworks.com/auto-parts/towing/vehicle-towing/trailer/tow-four-wheel-drive-vehicle.htm

...a se vedea si manualul masinii...Vitara nu decupleaza total niciodata AWD!
  • Vitara 2019 1.4BoosterJet AllGrip AT Passion

Offline wolfin

serios..e doar presiunea reziduala...care invarte rotile spate..

masina circula fara allgrip activat.....

in fine ..o sa aprofundez mai mult referitor la sistemul vitarei...care este diferit ..mult diferit de restul masinilor 4x4. :good:
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Floru77

Offline wolfin

rog moderatorii in timpul disponibil sa mute discutiile

http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=472.110

multumim

Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Floru77

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Done! :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: wolfin

Offline perfidus

.... .4x4 reactioneaza mai bine la greseli marunte si chestii care altfel te penalizeaza - viteza putin neadecvata vremii de afara de exemplu-ploie, ninsoare,aproximare grosime strat zapada, chestii pe care de obicei minim 50% din soferi nu le simt. pentru diferenta mica de bani merita sa fie 4x4.
Indiferent ce fel de masina ai avea, trebuie sa recunosti ca per ansamblu 4x4  te ajuta mult mai mult decat 4x2. cand intervine bugetul, pretul atractiv cu tichet rabla sau mai scurt doar banii, atunci este altceva.Iei ce iti place,dupa moft in bugetul dat facand compromisuri undeva. este doar purul adevar....
 Economic vorbind,eu as lua orice este 10-15mii E nou, din clasa mica-medie , de la orice producator care are volumul interior necesar si sistemele de siguranta cerute de mine - nu as da banii pe o cascarabeta mare si inalta fara 4x4,indiferent cine o produce.
Ar fi doar mai scumpa si cu un consum mai mare deci dezavantaj economic.
 Este doar parera mea, puteti veni cu adnotari fara probleme.

Va salut pe toti. De ceva timp frec netul si intreb toti prietenii ce model de Vitara sa-mi iau. Am gasit forumul si inclusiv acest topic l-am rasfoit pana am ajuns la o concluzie: va fi 4x4 indiferent daca trebuie sa renunt la echiparile de top (Spirit sau Luxus). M-am descurcat eu bine cu 4x2 pe la munte sau pe coclauri pana acum dar n-as vrea sa-mi para rau mai tarziu ca nu am facut alegerea corecta, iar cu postarea de mai sus am rezonat cel mai bine - multumesc @rzv.
Dpdv costuri m-am oprit la un Passion 4WD MT 2019 pe care daca se leaga bine toate sper sa-l iau in cateva zile. Povestesc mai incolo, pana atunci aveti grija de voi si conduceti prudent!

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, ambmihai, rzv

Offline Dogy

Salutare! O alegere foarte buna. Bafta la achizitie si sa fie cat mai rapida!
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

The following users thanked this post: perfidus

Offline rzv

Ma bucur ca ai inteles esentialul dincolo de snobismul romanesc...o varinata de echipare superioara dar 4x2 pe o masina gandita sa fie 4x4.
Mergi linistit pe o echipare inferioara dar nu renunta la 4x4.
Altfel, te poti alege de aceeasi bani sau mai putini cu un sedan de la un alt producator dar 4x2.
La alegerea unui 4x4 nu prea ai ce sa iei acum din piata la suma asta. Vitara sau poate-poate un Duster.

Spor!
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline perfidus

Va anunt cu exaltare ca de saptamana viitoare (luni, marti cum intra banii la dealer in cont) intru in randul forumistilor posesori de New Vitara Allgrip - model 2019/facelift.  Niste astre s-au aliniat aproape perfect si la suma pe care o aveam inainte pentru un Passion 6MT am putut sa mai adaug putin fara sa ma imprumut la banci. Astfel am negociat putin si pentru doar 1200 euro in plus am luat un Spirit (e drept cu vopsea nemetalizata).
In topicul unde se discuta de discounturi la dealer o sa trec toate detaliile, tot ce voi primi in acesti bani. Va trece foarte greu acest weekend!
Atentie la drum si conduceti prudent! 

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, Lerua07, Dogy